folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Rusyada Çekilen Ufo Videosu Şok Etti

Rusyada Çekilen Ufo Videosu Şok Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

geleceklerse gelsinler fazla naz aşık usandırır şimdi düşünüyorumda ilerde kimbilir ne kadar normal gelicek bize ne biliyim uzuy mutfağı falan aklıma kötü şeylerde geliyo ama olmaz inş

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Video birden kesilip ekrana yonelıyor ve sadece ekranı çekiyor devamında ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

askeri teknoloji

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rus radarı işte, ufoyu bile gösteriyo

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

cnr437 bunu yazdı:
    -----------------------------

rus radarı işte, ufoyu bile gösteriyo

tam onu diyecektim ufo diye diye niceler eskittik  de  dünya bile radara yakalanmayan ucaç yaptı bu canım uzaylılar hala onu beceremedimi de rus radarına yakalanıyor :)

bence rusya  bu ufo siqini hep amerikalılar cıkartıp milleti uğraştiyor diye   onlara inat bide biz yapalim demişler bence  :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Samimi soruyorum, Ufo adı verilen şeylerin var olduğuna gerçekten innıyor musunuz ?

Ayrıca derinlemesine araştırma yapan varsa bu konudaki bilgilerini ve fikirlerini paylaşabilir mi ?

yıkılma sakın !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

uzaylıların teknoloji bizlerden çok ama şok üstün die birşeyler söyleniyordu bir iki ay önce konularda şimdi sorarım madem o kadar gelmişmiş bu ipnelerin teknolojisi nasıl oluyorda radara yakalanabiliyor... o cihaz radarmıdır nedir bilmiyorum ama nasıl oluyorda orada görünebiliyor :D abi saçmalık değilde nedir yaf bırakın şu uzaylıları rahat bırakın onlar bizleri neden merak edip gelmiyor da bizler onları görmek için çatlıyoruz anlamıyorum.

🥒
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

mont-blanc bunu yazdı:

Samimi soruyorum, Ufo adı verilen şeylerin var olduğuna gerçekten innıyor musunuz ?

Ayrıca derinlemesine araştırma yapan varsa bu konudaki bilgilerini ve fikirlerini paylaşabilir mi ?

dj_doom3 geliyo kaçççç!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Thewhitewizzard bunu yazdı:

bunların olayını çözdüm yakında açıklayacağım geçen gemilerine bindik.

haha :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Amerikanın parmağı wardır.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 7721 Toplam Mesaj: 44