Rusyada Çekilen Ufo Videosu Şok Etti
-
geleceklerse gelsinler fazla naz aşık usandırır şimdi düşünüyorumda ilerde kimbilir ne kadar normal gelicek bize ne biliyim uzuy mutfağı falan aklıma kötü şeylerde geliyo ama olmaz inş
-
Video birden kesilip ekrana yonelıyor ve sadece ekranı çekiyor devamında ?
-
askeri teknoloji
-
rus radarı işte, ufoyu bile gösteriyo
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------
rus radarı işte, ufoyu bile gösteriyo
-----------------------------tam onu diyecektim ufo diye diye niceler eskittik de dünya bile radara yakalanmayan ucaç yaptı bu canım uzaylılar hala onu beceremedimi de rus radarına yakalanıyor :)
bence rusya bu ufo siqini hep amerikalılar cıkartıp milleti uğraştiyor diye onlara inat bide biz yapalim demişler bence :)
-
Samimi soruyorum, Ufo adı verilen şeylerin var olduğuna gerçekten innıyor musunuz ?
Ayrıca derinlemesine araştırma yapan varsa bu konudaki bilgilerini ve fikirlerini paylaşabilir mi ?
-
uzaylıların teknoloji bizlerden çok ama şok üstün die birşeyler söyleniyordu bir iki ay önce konularda şimdi sorarım madem o kadar gelmişmiş bu ipnelerin teknolojisi nasıl oluyorda radara yakalanabiliyor... o cihaz radarmıdır nedir bilmiyorum ama nasıl oluyorda orada görünebiliyor :D abi saçmalık değilde nedir yaf bırakın şu uzaylıları rahat bırakın onlar bizleri neden merak edip gelmiyor da bizler onları görmek için çatlıyoruz anlamıyorum.
-
mont-blanc bunu yazdı:
Samimi soruyorum, Ufo adı verilen şeylerin var olduğuna gerçekten innıyor musunuz ?
Ayrıca derinlemesine araştırma yapan varsa bu konudaki bilgilerini ve fikirlerini paylaşabilir mi ?
-----------------------------dj_doom3 geliyo kaçççç!
-
Thewhitewizzard bunu yazdı:
bunların olayını çözdüm yakında açıklayacağım geçen gemilerine bindik.
-----------------------------haha :)
-
Amerikanın parmağı wardır.