Rüyada Yüksek Yerden Düşerken!!
-
Evet murit kardeşlerim ben rüyamda sürekli aksiyonlu şeyler görüyorum bigün dağdan bigün bayırdan bigünde apartman düşüyorum.Bi kaç arkadasa sordum aldıgım cvp yere düşersen /çakılırsan beyin kanaması şok vs gibi şeyler gecirirsin.
Bunları duyunca içimde ister istemez bi korku oluştu.Anlattıgım gibi sürekli rüyamda bi yerlede düşüyorum ama hiç çakılmadım tam yere varırken irkilip uyanıyorum.
Bide bu sorunu murit kardeşlerime danışayım dedim.
*Şimdiden ilgilenenlere teşekkürler. -
Kardes rüya amerikada bile geçse ben sonunda eve gelir balkondan atlarım... Ama şu ana kadar Allaha Şükür bişey olmadı ... Küçüklükten beri böyle
-
götün açıkta kalıyodur.
sıcak fln deme götünü ört.
ateşin yükseliyodur.
ne bilem ekmek kırıntısı yada pislik vardır yattığın yerde.
nas felak ayet-el kürsi fln oku öyle ya bi gece de.
(bana okumadan yatarsam oluyor. irkilerek,zıplayarak uyanıyorum)
-
bence hiç bişe olmaz yüksek yerden atlayıp düştümde kendimi yatama düşmüş gibi hissedip uyanırım çok güzel bi duyguydu hatırladıım kadarıyla
-
Yok hoca yatarken hep okurum.. Artık alıştım bakıyorum balkondayım tmm bitti diyorum..
-
arkadasim gusul abdesti al yat bide ole dene :))
-
serenat bunu yazdı:
-----------------------------
arkadasim gusul abdesti al yat bide ole dene :))
-----------------------------
bunu denicem :P
amele yok hacım başım götüm açıkta değil.Avde köpek var açık bırakırsak mazallah götten oluruz falan :)
-
evin içinde mi besliyon köpeği?
-
eskiden bende hergün görürdüm kendimi yüksek biyerden attığımı nerdeyse her geceydi yani :)
-
sen uçuşun keyfine bak abi ne takıon yawf bişi olmas...
yatmadan önce kanat manat onun gibi bişi tak rüyanda havada tur felan atarsın :))
(yawf bi insan bu kadar mı iğrenç espri yapar) ... :)
-
Bişi olmaz da kalbin zayıfsa hacı o kötü :) yoksa beyin kanaması falan geçirmezsin
Toplam Hit: 4073 Toplam Mesaj: 33