Rüyalarımız Diğer Evrenlere Açılan Kapımı
-
hoca öyle bişey olsa zıçtım ben genelde rüya görmem gördüğümde de genellikle ya birini öldürürüm ya da beni öldürürler
-
pompaci bunu yazdı
hoca öyle bişey olsa zıçtım ben genelde rüya görmem gördüğümde de genellikle ya birini öldürürüm ya da beni öldürürler
hep rüyamda birilerini öldürüyorum şiddet eğilimliyim ama niye böyle anlamadım
demekki dna larıma şiddet kodlanmış hep bir öldürme yok etme mevzusu :) -
DaveReed bunu yazdıpompaci bunu yazdı
demekki dna larıma şiddet kodlanmış hep bir öldürme yok etme mevzusu :)Şimdiye Kadar Varmı Siftahın Sen Ondan Haber Ver Hocam. :)
-
şimdi rüyalar milyon çeşit, insanlar illa karizmatik bi cevap bekliyor.
hiç mi olmuyor garip şeyler? oluyor ama milyonda bir oluyor. şimdi burda o istisnalardan azıcık bilgimle bahsetsem milyonda bir olan kişinin yanında milyonda 100bin de öyle olduğunu zanneden insan türeyecek. holyone reis çok güzel anlatmış. onun da dediği gibi aynı mantıkla o zaman crysiste de başka bi evrenin gerçek askerlerini kontrol ediyon.
he konuyu açmakta sakınca yok, değişik bişey gelmiş adamın aklına ve konuyu açmış. hayalgücü iyidir sonuçta. ama tutup da hayır illa doğaüstü bişey bu demenin anlamı yok. artık o mesele hayalgücünü geçer saçmalamaya gider.
ara ara hakkaten de gerçekleşecek şeyler görülebiliyor, birçok arkadaşım yaşadı. böyle bi durumda da gaza gelmenin çok anlamı yok. işine yarıyorsa kendi kendine yaşa ve değiştir bişeyleri. eğer geleceği görüp müdahale edebiliyorsan ha bilinçaltı hesaplamış ha doğaüstü güçler harekete geçmiş ne farkeder? farketmez çünkü süreklilik arz etmiyor. çok az sayıda kişi az sayıda yaşıyor bunlar. ben hiç haftada 3 gün rüya görüp her rüyası da çıkan birine denk gelmedi. öyle biri varsa da gelsin beraber o milyonda bir işlerini konuşalım geliştirmeye çalışalım.
-
ShockMan bunu yazdıDaveReed bunu yazdıpompaci bunu yazdı
demekki dna larıma şiddet kodlanmış hep bir öldürme yok etme mevzusu :)Şimdiye Kadar Varmı Siftahın Sen Ondan Haber Ver Hocam. :)
genelde günlük hayatta kavga ettiklerimi gece rüyamda öldürüyorum yada şu meksikalı cartellerin yaptığı kafa kol kesme türü şeyler
ama gerçek hayatta olmadı henüz
ama meksikada fln bir cartel olsaydım büyük ihtimalle birçok leşim olurdu :) -
Yaşadığın hayat rüyanın daha realist bir bilinç altı dışa vurumu işte. Realistte burada binlerce yıldır kabul görmesinden dolayı yoksa gerçek mi kimse bilemez.
kvasir tarafından 27/Kas/12 14:42 tarihinde düzenlenmiştir -
SUPERBICO bunu yazdıblackglove bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Hocam varsayımlar sınırsızdır, önemli olan bulgulara göre ilerlemek.
crysis oynayınca grafikler güzel, ses surround diye adamların gerçek olduğunu da düşünüyor musun? Bu varsayımın bundan farkı yok çünkü =)
abi öylede hani şahsen kendi adıma söyleyeyim bazen rüyamda gördüklerim gerçek haytta gerçekleşebiliyor acaba beyin benim vereceğim karaı önceden nasıl bilebiliyor yoksa öbür taraftaki ikizim beni uyarıyormu
götün açıkta kalmıştır.
götüne hayran olduğumun başka diyecek bişeyin yokmuydu
-
Bence ölünce hiç bitmeyen bir rüya ile bilinç altınızda gitmeyi hak ettiğiniz yere gideceksiniz
-
Tam açıklayacaktım şeyhim benden önce yetişmiş geçen ki konudada aynı şey oldu :D
-
blackglove bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdıblackglove bunu yazdı
abi öylede hani şahsen kendi adıma söyleyeyim bazen rüyamda gördüklerim gerçek haytta gerçekleşebiliyor acaba beyin benim vereceğim karaı önceden nasıl bilebiliyor yoksa öbür taraftaki ikizim beni uyarıyormu
götün açıkta kalmıştır.
götüne hayran olduğumun başka diyecek bişeyin yokmuydu
tuhaf rüyalara genelde öyle derler hocam ya ondan dedim. kişisel alma :)