Saat 7.30 Da Etkili Kalkma
-
valla ben kaçta yatarsam yatayım sabah 6:30 ayaktayım
-
alışkanlık usta ALIŞKANLIK yaptığın işi severek yap 3-5 zorlanırsın sonrası gelir .
kalktığında ufak egzersiz hareketleri yapabilirsin kolları sallamak , ayakları sallamak ,(ileri geri yukarı aşağı dizleri çekmek ) , kafa az çevirmek öne arkaya sağa sola , bi kaçkere çömel kal iyi gelecektir
-
jetgillerde bi video vardıya sabah alarm çalışıyor yatak bunu alıyor götürüyor traş ediyor üstünü giydiriyor kapıya bırakıyo :D bulursam paylaşıcam
-
ersn bunu yazdı
jetgillerde bi video vardıya sabah alarm çalışıyor yatak bunu alıyor götürüyor traş ediyor üstünü giydiriyor kapıya bırakıyo :D bulursam paylaşıcam
Gerek yok (:
dert belli çözüm belli (:
-
Werterg bunu yazdıDeZzZ bunu yazdı
aimp3 te alarmı kuruyorum laptopa 2+1i de bağladım bangır bangır çalıyor ister istemez kalkıyorsun dene derim
bende yapayım bari bunu ya uyanamıyorum ahanda amk daha 1-2 saat oldu kalkalı ve dün gece saat 2ydi uyudum sabah erken kalkarım diye ayarladım saat'i kalktım işedim suyumu koydum yatağa girdim tv yi açtım tekrar uyumuşum :D 14 saat uyumuşum kısacası :D
kapatma huyun varsa kaçış yok bunda da kapatırsın da sabah o sese uyanınca zaten kendinden geçiyorsun :D
-
çok yakın takip uyku problemim var benimde lan örnek su anda tamı tamına 29 saat 30 dakidadır ayaktayım uyku yok mk uyuyuncada 16 saat taş ve kaldıramıyorlar su vs hiç bir etmende kalkmıyorum nasıl insanım la ben
-
casey bunu yazdı
çok yakın takip uyku problemim var benimde lan örnek su anda tamı tamına 29 saat 30 dakidadır ayaktayım uyku yok mk uyuyuncada 16 saat taş ve kaldıramıyorlar su vs hiç bir etmende kalkmıyorum nasıl insanım la ben
olum askerde düzelir senin problem bence :D
-
Werterg bunu yazdıcasey bunu yazdı
olum askerde düzelir senin problem bence :D
kanka benden bir cacık olmaz :d
-
bence ardışık alarm kur mesela 7:30 7:29 7:28 7:27 gibi sonra alarm kurduğun cihazı biraz uzağa koy sen duyabilceksin ama kapatmak için yataktan kalkmak zorundasın ve 3-4 defa yapacağından uyku diye bişey kalmaz be son olarak alarm melodisi son ses ve kulaklarını mahveden bir melodi koy ninni gibi koyorsan bırak uyanmayı uykun 2 kat artar
-
5 er dakika aralıklarla 4-5 tane alarm kuruyorum telefona , kalkmadan ulaşamıycağım bir yere koyuyorum , öğlen bir kalkıyorum kalmışım kapatmışım haberim yok .
Bazen ben hiç duymuyorum ev arkadaşım diğer odadan gelip kapatıyor.
Uyanmak , uyumak kadar sıkıntı .