folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saat 7.30 Da Etkili Kalkma

Saat 7.30 Da Etkili Kalkma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

valla ben kaçta yatarsam yatayım sabah 6:30 ayaktayım 

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

alışkanlık usta ALIŞKANLIK yaptığın işi severek yap  3-5 zorlanırsın sonrası gelir .

kalktığında ufak egzersiz hareketleri yapabilirsin kolları sallamak , ayakları sallamak ,(ileri geri yukarı aşağı dizleri çekmek ) , kafa az çevirmek öne arkaya sağa sola , bi kaçkere çömel kal iyi gelecektir

Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

jetgillerde bi video vardıya sabah alarm çalışıyor yatak bunu alıyor götürüyor traş ediyor üstünü giydiriyor kapıya bırakıyo :D bulursam paylaşıcam

küfrederiz villalara kulübeden
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    ersn bunu yazdı

jetgillerde bi video vardıya sabah alarm çalışıyor yatak bunu alıyor götürüyor traş ediyor üstünü giydiriyor kapıya bırakıyo :D bulursam paylaşıcam

Gerek yok (:

dert belli çözüm belli (:

http://www.youtube.com/watch?v=zfuyFxneeB4

yıkılma sakın !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeZzZ
    DeZzZ's avatar
    Erkek
    Werterg bunu yazdı
    DeZzZ bunu yazdı

aimp3 te alarmı kuruyorum laptopa 2+1i de bağladım bangır bangır çalıyor ister istemez kalkıyorsun dene derim

bende yapayım bari bunu ya uyanamıyorum ahanda amk daha 1-2 saat oldu kalkalı ve dün gece saat 2ydi uyudum sabah erken kalkarım diye ayarladım saat'i kalktım işedim suyumu koydum yatağa girdim tv yi açtım tekrar uyumuşum :D 14 saat uyumuşum kısacası :D

kapatma huyun varsa kaçış yok bunda da kapatırsın da sabah o sese uyanınca zaten kendinden geçiyorsun :D

düşündüğümüz her şeyin olabilitesi vardır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

çok yakın takip uyku problemim var benimde lan örnek su anda tamı tamına 29 saat 30 dakidadır ayaktayım uyku yok mk uyuyuncada 16 saat taş ve kaldıramıyorlar su vs hiç bir etmende kalkmıyorum nasıl insanım la ben

Zamanı durduramazsın.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek
    casey bunu yazdı

çok yakın takip uyku problemim var benimde lan örnek su anda tamı tamına 29 saat 30 dakidadır ayaktayım uyku yok mk uyuyuncada 16 saat taş ve kaldıramıyorlar su vs hiç bir etmende kalkmıyorum nasıl insanım la ben

olum askerde düzelir senin problem bence :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek
    Werterg bunu yazdı
    casey bunu yazdı

olum askerde düzelir senin problem bence :D

kanka benden bir cacık olmaz :d

Zamanı durduramazsın.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theagartaman
    theagartaman's avatar
    Erkek
    bence ardışık alarm kur mesela 7:30 7:29 7:28 7:27 gibi sonra alarm kurduğun cihazı biraz uzağa koy sen duyabilceksin ama kapatmak için yataktan kalkmak zorundasın ve 3-4 defa yapacağından uyku diye bişey kalmaz be son olarak alarm melodisi son ses ve kulaklarını mahveden bir melodi koy ninni gibi koyorsan bırak uyanmayı uykun 2 kat artar

bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek

5 er dakika aralıklarla 4-5 tane alarm kuruyorum telefona , kalkmadan ulaşamıycağım bir yere koyuyorum , öğlen bir kalkıyorum kalmışım kapatmışım haberim yok . 

Bazen ben hiç duymuyorum ev arkadaşım diğer odadan gelip kapatıyor.

Uyanmak , uyumak kadar sıkıntı .

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
Toplam Hit: 3527 Toplam Mesaj: 41