Saatli Bombanın Mantığını Bilen ?
-
yanlış bilgiler veriyorsunuz adamın hayatı ile oğnuyorsunuz...
1 - içinde hat olmayan bir 3310 çalar saati kurulamaz...
2 - içinde hat olan bir 3310 u da titreşim motorundan tetikleme için kullanmanız çok sakıncalıdır...tam fünyeyi bağlarken bir servis msj geldiğini düşünürseniz güm...
en sağlıklı telefon ile kullanılacak olan sistem msj ile aktif olan bir sistem olacaktır... siemens telefonlar bu at komutlarını destekler bu telefonlar ile bu komutları gönderecek ve alacak bir micro işlemci kartı tasarlamanız gerkeli bu da oldukça zor bir sistem beni dahi zorlayan bir proje...en basiti zaman ayarlı bir devre olacaktır 555 diye bir entegre var onu araştırın en basit çözüm budur....daha fazla zaman gecikmesi için de 555in çıkışna istenilen zaman geçikmesi kadar 4017 sürülmeli yada picli bir timer yapılmalı...bu da benim uzmanlık alanıma girmekte ama size yardımcı olamam....kolay gelsin...
-
Bir adet tiktak lı saat ve biraz bomba ve yeterince renkli kablo tabi yanında nescafe ve sigarada lazım :D Kırmızıyı kesma dayı:S
-
mavi kablo...
-
ben öyle duymuştum.bilgisayarın içine bilgisayara bağl bomba yaptıklarını ....
-
saatli bomba yerine uzaktan kumandalı bir sistem ayarlaman mümkün :] Alacağın parça 4in1 controller (servo) ve ona kumanda edebileceğin bir kumanda ile model uçak/helikopter sitelerinden spariş etmen mümkündür en ucuz olarak Esky firmasınınkileri alırsan saatli bombadan daha güzel bir olay yaparsın en azından uzaktan kumandalı olmuş olur kendini geliştirmiş olursun tabi az pahalıya mal olur:p Uzak doğu ülkelerinden spariş edersen 100 ytl gibi bir fiyata mal olacaktır , en ucuz servolar 50 - 90 ytl arası
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------
gübre bombası dediğin anfoyu direkt kablo bağlayarak patlatamazsın aksine dinamit kalıbı ile anca ateşlenebilir...öle olsaydı herkes anfo kulanırdı...vazgeç bu meraktan yoksa başına yağmayan y...rak kalmaz...kolay gelsin..
-----------------------------yorumuna koptum hoca :D
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------yanlış bilgiler veriyorsunuz adamın hayatı ile oğnuyorsunuz...
1 - içinde hat olmayan bir 3310 çalar saati kurulamaz...
2 - içinde hat olan bir 3310 u da titreşim motorundan tetikleme için kullanmanız çok sakıncalıdır...tam fünyeyi bağlarken bir servis msj geldiğini düşünürseniz güm...
en sağlıklı telefon ile kullanılacak olan sistem msj ile aktif olan bir sistem olacaktır... siemens telefonlar bu at komutlarını destekler bu telefonlar ile bu komutları gönderecek ve alacak bir micro işlemci kartı tasarlamanız gerkeli bu da oldukça zor bir sistem beni dahi zorlayan bir proje...en basiti zaman ayarlı bir devre olacaktır 555 diye bir entegre var onu araştırın en basit çözüm budur....daha fazla zaman gecikmesi için de 555in çıkışna istenilen zaman geçikmesi kadar 4017 sürülmeli yada picli bir timer yapılmalı...bu da benim uzmanlık alanıma girmekte ama size yardımcı olamam....kolay gelsin...
-----------------------------Boş sim kartlar satılıyor,alır takarsın ne bilgi servisi gelir ne gms operatörüne bağlanır 1 ve 2. şık kafadan eleniyor uzun uzun devre tasarlamana gerek yok.
Boş sim kart + alarm. -
ateşleşleme tertibatına giden kabloya anahtar yerine zaman sayacı koymak bu işin temel prensibidir en kullanışlı olan zaman sayaçları midi yada mikro dalga fırın içindeki zaman konrollü anahtarlardır ben daha profosyonelim dersen pic ile bunu yapabilirsin yada daha basit bişi 1 liraya satılan alarmlı saatlar ile yapılabilir.
bu sistemin dez avantajı hata kabul etmiyor olmasıdır zamanda yada sistemde yapılacak en küçük hata olumsuzluklarla sonuçlanır.& dip not olarak mekanik zaman roleleri her zaman daha vantajlıdır rezistans yakma akımını hiç bir yere dagıtmadan kullanırsınız ateşlemede sorun olmaz.
-
Konuştuğunuz konunun şu an suç teşkil ettiğini unutmayın. Herhangi bir durumda sitenin Türkiye'den tekrar engellenmesine sebep olabilirsiniz. -1-
Yazdıklarınız hepsi yazılı kaynak olarak bir kayıt içermektedir. Gerçek anlamda kötü amaçlı kişilerede kaynak oluşturduğunuzu unutmayın. Bu tip bilgilerin bulunurluğunu çok kolay hale getiriyorsunuz. Oluşacak zarardan ne bizi nede kendinizi zan altında bırakmayın! -2-
Eski konuyu hortlatmışsınız -3-
-
gerçekten hobi olarak yapacağına inanırsam yarıdm ederim bana ulaş