Sabıka Kaydı Artk E Devlet Kapısında
-
SeRDaR bunu yazdı
Devlet Dairelerinde bu e-devletten alınan sabıka kaydı geçerli olmamaktadır örneğin ehliyet için enniyete verilen evraklarda vs sabıka kaydı olarark bu e-devlet çıktısının götür kabul etmiyorlar normal adliyeden alınan belgeyi getirmeni sitiyorlar
bu da ne demek oluyor devletin kendisiyle çelişmesi demek oluyor
aynen hocam böyle saçmalık olur mu :) devlet kendine güvenmiyor amk o zaman neden koydunuz o şeyi a mübarekler?? üzerinde değişiklik yapılıp yapılmadığını tek tek doğrulamak zor geliyor heralde o yüzden sür vatandaşı adliyelere ıslak imzalı mühürlü evrak için -
ExcaliburTBT bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Devlet Dairelerinde bu e-devletten alınan sabıka kaydı geçerli olmamaktadır örneğin ehliyet için enniyete verilen evraklarda vs sabıka kaydı olarark bu e-devlet çıktısının götür kabul etmiyorlar normal adliyeden alınan belgeyi getirmeni sitiyorlar
bu da ne demek oluyor devletin kendisiyle çelişmesi demek oluyor
aynen hocam böyle saçmalık olur mu :) devlet kendine güvenmiyor amk o zaman neden koydunuz o şeyi a mübarekler?? üzerinde değişiklik yapılıp yapılmadığını tek tek doğrulamak zor geliyor heralde o yüzden sür vatandaşı adliyelere ıslak imzalı mühürlü evrak içinAdliyede sabıka kaydının veren meurda otomatiğe bağlamış sanki senin yerine başkası senin kimliğinin götürse alır o sabıka kaydının suratınamı bakıyor snki :)
bir iyilik yapıyorsunuz bari bir işe yarasın işe g,irerken işveren kabul etmese anlarım herifin elinde kontrol etme mekanizması yok ne biliyim sahte olup olmadığının git normal al gel deseeyvallah devletin kendisi kendin verdiği belgeyi kabul etmiyor :) şaka gibi -
@ Serdar excaljbur
:D :D
hayaldi, "GERCEK" oldu.
Zafer bayramı ne kadar sönük geçıyor anlamadım gitti.
dagıtılan Güller mi tükendi ne oldu!!
-
5Agustos1921 bunu yazdı@ Serdar excaljbur
:D :D
hayaldi, "GERCEK" oldu.
Zafer bayramı ne kadar sönük geçıyor anlamadım gitti.
dagıtılan Güller mi tükendi ne oldu!!
Herseyi Sineye cekiyoruz artik hayirlisi diyemiyorum bu isin hayiri mayiri kalmadi.
-
Çok oldu la bu geleli :) Tüh ben 1 ay önce almıştım biliyodum bu uygulamayı keşke konuyu ben açsaydım kıskandım şimdi :D
-
joe_black bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıAmd-x bunu yazdıeXeLanS bunu yazdı
bu iyi olmuş bıktıydık 5 lira vermekten
hangi adliyede 5 tl verdin hocam pm at
sabıka kaydı için harçlar teee ne zaman kaldırıldı.
Hayaldi :)gerçek oldu :D :D,eyw haber için gayet seksi bir himet bence
:-D
-
shadowjedi bunu yazdıjoe_black bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıAmd-x bunu yazdıeXeLanS bunu yazdı
ShadowJedi hocam kullanıcı adın ile IZEC Tablet firmasının bi bağlantısı varmı ? :)
-
shadowjedi bunu yazdıjoe_black bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıAmd-x bunu yazdıeXeLanS bunu yazdı
ShadowJedi hocam kullanıcı adın ile IZEC Tablet firmasının bi bağlantısı varmı ? :)
-
la yurttan sabıka kaydı ıstedılerdı bunu gotursem olur heralde ozel yurt.:D
şimdi cevizliye gitmeyim bi sabıka kaydı için
-
çoktandır var bu zaten.