Sabit Telefon Kaynaklı İnternet Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Ark.lar ev telefonunda garip bir sorun yaşıyorum,

Perşembe akşamı Türk Telekom muhtelif bir kampanya için aradı hatun bilgi verirken ahizeden cızırtı gelmeye başladı, cızırtıdan 3 saniye sonra tlf. kapandı.

Fişleri felan kontrol ettim, çevir sesi gelmiyordu. Modemi devre dışı bıraktım öyle denedim yine sorun devam ediyordu.

Cep telefonundan aradığım zaman tlf. çalıyor fakat ses karşılıklı olarak gitmiyor.

Modemi açıyorum, modemin tüm ışıkları yanıyor fakat bağlantı yok.

Sizce sorun kaynağı nedir, böyle bir olayla karşılasan oldumu?

Tşk.ler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Yukarı alalım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Çalışma vardır tedbir amaçlı hattı kesmişlerdir . Gün içerisinde arada kontrol et kendi kendine gelmesi lazım . Eğer gelmesse telefon arızayı arayıp arıza kaydı bırakın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    -----------------------------
    Çalışma vardır tedbir amaçlı hattı kesmişlerdir . Gün içerisinde arada kontrol et kendi kendine gelmesi lazım . Eğer gelmesse telefon arızayı arayıp arıza kaydı bırakın.

Müdürüm arzı kaydı bıraktım 1 saat sonra e-posta geldi, orospu çocukları arıza gderildi diyorlar.

Halbuki arıza hala duruyor, 444 1 444 aradım oraya bıraktım arayan soran yok.

Konu açmamın nedeni böyle bir garip sorunla karşılaşan varmı, varsa eğer çözüm nedir nasıl çözüldü - çözdüler

Tşk. yinede kardeşim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

tesadüftür sen baglantıları bir daha kontrol et

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

aynı sorun yüzünden 20 gün hem telefonum hemde internetim çalışmamıştı 2 sene önce. sonuç olarak bina çiçi tesisatımda çıktı sorun. ankastreye kadar evin içinden tek parça cat5 kablo çektim. telefonu onun üzerinden aktarttım. sonuç olarak hem sorun çözüldü, hemde 1 mbit le zor bağlanırken nete şuan 16 mbit le bağlanıyorum :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

aynı sorun yüzünden 20 gün hem telefonum hemde internetim çalışmamıştı 2 sene önce. sonuç olarak bina çiçi tesisatımda çıktı sorun. ankastreye kadar evin içinden tek parça cat5 kablo çektim. telefonu onun üzerinden aktarttım. sonuç olarak hem sorun çözüldü, hemde 1 mbit le zor bağlanırken nete şuan 16 mbit le bağlanıyorum :)

yemin ederim aynı yorumu yazacaktım :D ama ben cat6 çektim :G

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

ulan dün donanimhabere sorun um var dedim ttnet sayfasına neyse bugün aradılar anlattım modem de internet kesiliyor. Spliitter dedi tmm yenisini alırım dediim, amam splittersiz da kesiliyor dedim. Arıza kaydı oluşturdu . Bi baktım hızı 4 mb e sabitlemişler. Kesilme de iki kat arttı. Ben şimdi ne  yapayım :S

memento mori.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

telefon kablonu değiştiriyorsun hocam.. eğer splitter vs varsa onlarında kablolarını kontrol et.

aslında modeme direk hattı vermek daha iyi :) ben bu şekilde kullanıyorum.

ev telefonu önemli vs diyorsan splitter'la devam.

hat var ama internet yok, ttnet kaynaklıdır arayıp sorunu halledebilirsin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

rebellisch bunu yazdı:

ulan dün donanimhabere sorun um var dedim ttnet sayfasına neyse bugün aradılar anlattım modem de internet kesiliyor. Spliitter dedi tmm yenisini alırım dediim, amam splittersiz da kesiliyor dedim. Arıza kaydı oluşturdu . Bi baktım hızı 4 mb e sabitlemişler. Kesilme de iki kat arttı. Ben şimdi ne  yapayım :S

Müdür hayrına benim konuyu birde orda açarmısın c/p ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

rebellisch bunu yazdı:

Müdür hayrına benim konuyu birde orda açarmısın c/p ?

izmirde olsan hallederdim senin sorunu da çok uzaktasın be hacı :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 3081 Toplam Mesaj: 22