Saç Kepeği Boyutunda Böcekler Anlayanlardan Bi Yardım
-
Odamda masanın üzerinde saç kepeği boyutunta ve oldukça çok sayıda beyaz böcekler gördüm çekmecelerin eski olmasından kaynaklandığını sandım fakan geçen gün yerde duran telefon şarj aletimin üzrinde de oldukça çok sayıda böcek vardı şarj aletini kullandığımda (ısıdan tahmin ediyorum)hepsi dağılmış şarj aletinden gitmişlerdi sizce bu ne tür bir böcek ? daha önce masanın üzerrindeki saksıda da vardı.Saksıyı ilaçlamama rağmen 2 gün sonra tekrar oldukçaçok sayıda böcek dolanıyodu saksının üzerinde bunlardan nasıl kurtulabilirim ?
-
İğrenç
Bitler Mutasyon Geçirmiş Olabilir.
İlaçlamacılara Bir Soruver.
-
hoca naptın :) o kadar çok bit bir arada olur mu yaw :S
-
kötü
ben 1 tane fln görmüştüm heralde beyaz küçük koşuyodu cama doğru
-
bit dediğin sağda solda koşturamaz :D ölür. saç bitinden bahsediyorum tabi. ama odanda çürümüş bi meyve vs tarzı bişey varmı iyi bak. belli olmaz gözünden kaçmıştır.
-
hocalar öyle bişe olsa şimdiye kadar çoktan ısırmışlardı beni çünkü yatağım masaya çok yakın ve böcekleri üzerime çekme konusunda özel bir becerim var :(
-
tahtakurusu muhtemelen
ayvayı yedin :S
yatağını ahşap eşyaları kontrol et
delikler var mı diye bakman lazım
varsa etrafa hiç dokunma ilaçlanması gerekicek
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
tahtakurusu muhtemelen
ayvayı yedin :S
yatağını ahşap eşyaları kontrol et
delikler var mı diye bakman lazım
varsa etrafa hiç dokunma ilaçlanması gerekicek
-----------------------------hoca var bayağ bi delik çekmecelerde ama çok önceden beri var acaba yavruladılar falan mı ? ne tür bir ilaç öldürüm bunları ?
-
sen öldüremezsin bilenini çağır ilaçlasın
"bunlara tahta kurusu bulaşmış atayım" dersen eşyaları oynattığında tüm etrafa saçılır
kendin ilaçlamak için direnme sonra çok üzülürsün
tecrübe konuşuyo =) yakın arkadaşlarım çok çekmişlerdi bundan
-
hacı ara şirketi onlar öldürür yok ben öldürcem diyosan al masayı çıkar dışarı yak bi güzel :)
-
hoca masayı yakarım da yakmasına :D yere de dağılmış ki şarj aletine üşüşüyolar ayırca yerler de eski parkelerden yani eğer tahta kurusuysa yandık ki ne yazdık :(