folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saç Uzatanlara Saçı Dökülenlere Sorularım.

Saç Uzatanlara Saçı Dökülenlere Sorularım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

selamlar,

öncelikle konu yanlış yere açıldıysa mod arkadaş ilgilenirse sevinirim.

cok onceden bir saç kkonusu açılmıştı ama benim sorularım farklı olacağı için tekrar bir paylaşım konusu açayım dedim.

dalgalı saçlara sahibim,

saçlarımı yaklaşık 7 6 aydır uzatıyorum, at hırsızı gibi dolanıyorum ortalarda bir şeyler takmıyorum, bu konuda ne önerirsiniz?

saçlarım öne geldiğinde burnumun ucuna geçiyor dudaklarıma geliyor :D

saç bandı, taç, fön, vs.

bir de saçlarım dökülüyor.. saçlarımı besleyici ne önerirsiniz.

yani ben dökülüyor zannetmmiş olabilirim.

saç konusunda biraz cahilim... tbt den başka soracağım bir yer yok... şimdiden teşekkür ederim

fuck the system!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

hocam yıllarca uzun saçla dolaştım. saç dökülmesi, aşırı yağlanma gibi sorunlar gözlemlerime göre kişiden kişiye değişmekte. bu sorunlar oluşursa zamanla tecrübe ederek saçlarını yıkama sıklığını değiştirmen lazım.

sana yakışan herşeyi kafana takabilirsin hocam :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

hocam yıllarca uzun saçla dolaştım. saç dökülmesi, aşırı yağlanma gibi sorunlar gözlemlerime göre kişiden kişiye değişmekte. bu sorunlar oluşursa zamanla tecrübe ederek saçlarını yıkama sıklığını değiştirmen lazım.

sana yakışan herşeyi kafana takabilirsin hocam :)

hocam yağlanmada sıkınıt yok ama yıkama sıklığı derken neyi kasdediyorsun? nasıl bir gözlem sonucu nasıl bir yıkamayı uygulayayım, şanpuan saç kremi s, önerilerin var mı?

fuck the system!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Saçlarımı uzatmaya başladığımdan beri dökülüyor saçlarım..

Uzatamadan vazgeçmiştim bu sebeple orta halde kesmiştim. 2 senedir dökülüyor..

Kel olacağım filan psikolojisinden değil de sürekli saç görmekten bıktım.

Bir sürü şampuan denedim fayda etmedi Priorin diye bir şampuanı önermişti eczacı azalttı ama fayda etmedi bi bioxini deneyemedim. 

Paartesi cildiyeciye gideceğim artık bakalım ne der.. 

Bu soruyu soracağım kendisine uzatmanın dökülmeyle alakası var mı yok mu diye..

Kendine İyi Bak ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

Saçlarımı uzatmaya başladığımdan beri dökülüyor saçlarım..

Uzatamadan vazgeçmiştim bu sebeple orta halde kesmiştim. 2 senedir dökülüyor..

Kel olacağım filan psikolojisinden değil de sürekli saç görmekten bıktım.

Bir sürü şampuan denedim fayda etmedi Priorin diye bir şampuanı önermişti eczacı azalttı ama fayda etmedi bi bioxini deneyemedim. 

Paartesi cildiyeciye gideceğim artık bakalım ne der.. 

Bu soruyu soracağım kendisine uzatmanın dökülmeyle alakası var mı yok mu diye..

hocam cildiyeci sikine takmıyor afedersinn ama. saçların benimkinden sağlıklı dedi kaltak bir de demir ilacı yazdı. not: ben kel olacağımdan korkuyorum :D

fuck the system!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

uzatsan da uzatmasan da saçların dökülüyor ancak kısa olduğu zamanlarda sen bunun farkına varamıyorsun küçük küçük olduğu için. günde 100 tel dökülme oluyordu yanılmıyorsam.

birde saç kremleri falan dibi kopsa bile saçı yapıştırabilir, banyo yağarken bir anda sürüsüyle aşağı inerse korkma. 

kafaya takmalık Bufflar var bandanalar var öneririm keyfine göre :)

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Uzatmanın (BENCE) dökülmeyle alakası var.Zirâ saç teli kökleriniz saçınız uzadıkça saç tellerinizi beslemekte zorlaşır. Ne zaman saçımı kestirdim saç dökülmem azaldı hep.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

Hocam günde 20 kadar dökülme normal diye biliyorum, aşırısı sakat, saç uzatan için saç dökülmesi ciddi birşey gibi ama, uzunluk farklarından dolayı.

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

günde 20-30 tel dökülmesi normal hocam saçlarım omuzlarımda. tara mara şekil bi şeyler yaptır, uzun saçdan anlayan iyi bi kuaföre git kırıklarını alsın. Head n shoulders'in erkeklere özel koparak dökülmelere karşı diye bi şampuanı var o bayağı azaltıyor çok dökülüyorsa. Çok kaynak sularla duş alma. Yıkayabiliyorsan soğuk suyla yıka saçlarını ya da soğuğa yakın suyla. Soğuk su saçta nem tutar saçı güçlendirir ve diri gösterir. Yağmura denk gelirsen çık ıslan saçları besler yağmur suyu. Çok oynama saçlarınla koparırsın. Duştan hemen sonra tarama dipler yumuşamışken çabuk kopar gelir falan fıstık

Avukat/Hukukçu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

eylülde 1 yıl olacak benim de saçlarımı kestirmeyeli.Yağlanma sorunu var aşırı derecede ama saçlarım kısayken de vardı.5-6 senedir her sabah yıkıyorum kafamı(Bu sürede en fazla 10-15 gün yıkamadığım gün olmuştur toplamda) İyi bişey mi bu?Tabi ki hayır :D Ama gece yatıyorum,sabah bi kalkıyorum yani görmeniz lazım :D O haldeki saçıma suyla da düzeltsem bilmem ne de yapsam kar değil :D medusa gibi oluyorum amk :D o yüzden devamlı yıkamak zorundayım..Kel kalıcam orası kesin ama günde 20-30 tel normal demişsiniz,öyleyse güzel..benim o civarda dökülüyodur hatta o sayıdan az bile olabilir..Varsa değişik bakım kürleriniz falan paylaşın da faydalanak

Edit : Ben toka takıyorum yeni yeni bi 20 gündür falan.Rahat oluyor gayet,hosuma da gidiyor.Sen de kafana göre bandana,toka falan dene işte hocam..Gözüne hangisi iyi gelirse onla takılırsın

Poet tarafından 17/Ağu/13 03:02 tarihinde düzenlenmiştir

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    Ephesus bunu yazdı

günde 20-30 tel dökülmesi normal hocam saçlarım omuzlarımda. tara mara şekil bi şeyler yaptır, uzun saçdan anlayan iyi bi kuaföre git kırıklarını alsın. Head n shoulders'in erkeklere özel koparak dökülmelere karşı diye bi şampuanı var o bayağı azaltıyor çok dökülüyorsa. Çok kaynak sularla duş alma. Yıkayabiliyorsan soğuk suyla yıka saçlarını ya da soğuğa yakın suyla. Soğuk su saçta nem tutar saçı güçlendirir ve diri gösterir. Yağmura denk gelirsen çık ıslan saçları besler yağmur suyu. Çok oynama saçlarınla koparırsın. Duştan hemen sonra tarama dipler yumuşamışken çabuk kopar gelir falan fıstık

head and showders erkeklere özel koparakmıdır nedir onu denicem hocam.

fuck the system!
Toplam Hit: 2197 Toplam Mesaj: 19