Saç Uzatmak Hakkında.
-
delikanlı adam saç uzatmaz ne diye kadınlara özeniyorsunuz anlamıyorum
-
yagmur suyu uzatir diye aklimda kalmis. birde 3-5 haftada bir kiriklari aldirman yeterli olur sanirim
-
inadına yapıyorlar :( saçımız dökülüyor alnımız açılıyor ya inadına yapıyorlar gerçekten :(
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------delikanlı adam saç uzatmaz ne diye kadınlara özeniyorsunuz anlamıyorum
-----------------------------ahaha diyene bak. senin saçın kısamıydı tarram ?:D
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------delikanlı adam saç uzatmaz ne diye kadınlara özeniyorsunuz anlamıyorum
-----------------------------tarram ?
-
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------yarram ın sansürlü hali :)
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------yagmur suyu uzatir diye aklimda kalmis. birde 3-5 haftada bir kiriklari aldirman yeterli olur sanirim
-----------------------------
sakın böyle bir şey yaptırma :))
Hocam yanlış bilgi veriyorsun kesmek zorundayım.
Kırık aldırmak ( diye 1 şey yok ) uclarını düzelttirmek 3-4 hafta geriye atar seni. -
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------yarram ın sansürlü hali :)
-----------------------------hoş değil ama ha yapraam ya tarraam hada yarram demek kufur kufurdur arkadasım.
sac uzatmaz delikanlı adam
ha bız degılız delıkanlı
-
-----------------------------
Senin saçların çok mu kısa amk
-
-----------------------------senin delikanlılığın bi saç, bi küpeyle giden cinstense , zaten hiç olmasın
---
neyse konuya ilişkin ;
7-8 ay oluyor sanırım uzatmaya başlayalı. Tarık akan vs.. filmlerindeki gibi uzadı. Böyle iyi. Biraz daha uzatırım belki ama çok uzatmayı düşünmüyorum. Böyle bir tarzı oluyor saçın . Doğru biraz problemli, sabah kalktığında falan. Fakat oda yıkanarak halloluyor. Yada biraz uğraşıp.
Köpük + saç spreyi ile şekil veriyorum.
Onun dışında her gün clear men ile yıkıyorum . Berber kırılma yok diye şaşırdı. Bakım, şu bu yok yani. joleleyip yatmadığın sürece yıpranma falan olmaz. Ne kadar az şekillendirici, o kadar iyi.