Saçta Sivilce İçin Yardım..
-
Selam Arkadaslar Benim Saçımda Sivilce Çıkıyor..Böyle Bir durumla karsılasan varmı arkadaslar..Bu uzun zamandır var pek önemsememiştim.ama 3 tane 4 tane 5 tane oluyor bazen hiç olmuyor bazende 4 tane birden oluyor.
-
yaş kaç ?
Edit: Ergenlik zamanında'da çıkyıor ondan sordum yaşını, Arkadasın dediği gibi vur 0'a geçer belki.
-
Yaz geldi kardeş saçlara kıy enseden 0 ve katları şeklinde kes bi süre kafa derin hava alsın.Bende uğraştım bu tip şeylerle.
-
bendede olmustu ..
kafamın üstünde durma seyi kasıodum :D yıkamadan felan yatıyodum halıda ne varsa haliyle sacımın derinliklerine kadar işliyodu sanırım ondan..
sacını hergün yıka derim :|
-
bence bi cildiyeye görün iltihaplama başlangıcı olabilir mi ?
-
yaş 26..çalıstığım sektör otomotiv acaba eksoz gazının etkisi varmı diyorum.
-
bendede oldu ekzozla ilgisi yok bence öğrenciyim stres+kullandığın şampuan olabilir. çünkü bende ne zaman şampuan değiştirsem böyle oluyordu.. yinede bi cildiyeye görünmek iyidir..
-
sivilcenin sebebi kim nederse desin yağdır. Beyaz kalıp sabunla saç derini 2-3 gün yıka geçer.
-
Çekirdek filan çitliyorsan vazgeç, kükürtlü sabunlar var onlardan kullanabilirsin... ancak alt derine bağlı bir yağlanma tabakası var ise kükürtlü sabunda işe yaramayabilir.
-
hacı aynı sorun bendede var baya oldu 1,5 yıldanberi var ama medikal şanpuanlarvar onlar iyi benim ciddim yaglı birazda kiloluyum ondanda olabilir
-
kaşınıyor sulanıyormu?
Toplam Hit: 6241 Toplam Mesaj: 22