Sagopa Kajmer 03-09-07 İnternet Parçası Kirli Çocuk
-
http://rapidshare.com/files/53182246/sagopa_kajmer-kirik_cocuk__orjinal_version_.mp3.html
Sizin için yükledim. Bu adama her şekilde rap müziği yakışıyor...
-
prd belirtmemişim bu gün çıkmış bu parça.
-
yoooooooooooooo
bu beni sesiyle etklimişdi yiğidi öldür hakkını ver sesi 10 numara
ama sevmem bunu
ceza yı mahkemeye verdi diss ağır gelmiş muahaha :D lan dümbük diss attıdı diye mahkemeyemi verilir diss atana diss atarsın
safff işte ceza çook pis koydu acımadı buda diyecek bişi bulamadı :D
-
Kırık Çocuk parçanın adı,klibiyle beraber yayınlandı.Buyrun
http://www.youtube.com/watch?v=93iRS5hhoxg
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------yoooooooooooooo
ama sevmem bunu
ceza yı mahkemeye verdi diss ağır gelmiş muahaha :D lan dümbük diss attıdı diye mahkemeyemi verilir diss atana diss atarsın
-----------------------------
lan bi bk bilmiyosun konuşma.senin sevgilinle ilgili konserde "o artık benim karım " desem "senin allahını bilmem ne bilmem ne yaparım" desem vermez misn beni mahkemeye.disse karşı değil dava. -
AntiOksidan bunu yazdı:
lan bi bk bilmiyosun konuşma.senin sevgilinle ilgili konserde "o artık benim karım " desem "senin allahını bilmem ne bilmem ne yaparım" desem vermez misn beni mahkemeye.disse karşı değil dava.
anti tamam ajan sinirlenme :)
hocalar adam gibi yorumlar yapn sadece şarkı için yoksa kötü şeyler olacak :D -
SilenC3 bunu yazdı:
AntiOksidan bunu yazdı:
lan bi bk bilmiyosun konuşma.senin sevgilinle ilgili konserde "o artık benim karım " desem "senin allahını bilmem ne bilmem ne yaparım" desem vermez misn beni mahkemeye.disse karşı değil dava.
anti tamam ajan sinirlenme :)
hocalar adam gibi yorumlar yapn sadece şarkı için yoksa kötü şeyler olacak :D
Hoja olaya sago ceza diye yaklaşmıyorum ben.sago eğer cezanın sevgilisi karısına laf söleseydi aynı şekilde tepki kordum.kaldı ki arkadaş disstortion ep ve pesimist ep 4ü dinlememiş ne diyim. -
sago iyidir de bu şarkısını begenmedım
-
AntiOksidan bunu yazdı:
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------yoooooooooooooo
ama sevmem bunu
-----------------------------lan madem böyle demiş buda daha ağır bişi koysun
böyle şeymi olur amk zaten bir avuç dinleyicisi var ha bunların yaptığı yüzünden dağılıp gidicek amk
bak adamlar çıkarlar sahneye birbirlerinin annalarına banalarına dedlerine sülalesine söverler atışırlar
atışmadan sonra birbirlerine sarıp inerler sahneden bu iş böyle yapılır
-
AntiOksidan bunu yazdı:
Hoja olaya sago ceza diye yaklaşmıyorum ben.sago eğer cezanın sevgilisi karısına laf söleseydi aynı şekilde tepki kordum.kaldı ki arkadaş disstortion ep ve pesimist ep 4ü dinlememiş ne diyim.
-----------------------------yaafff dinledim yaaa tmm işte amk dediğini demiş ee dahane
-
ceza benim penisimi yesin sagoyu tek geçerim indiriom şimdide şarkıyı güzeldir inş.değsin :D