Şahin Mi Flash Mı?
-
Hocam şöyle bir avantajın var şahini bu gün al yarın sat genç adamsın birden para bulursun yüksek bir şeyler alırsın yada zor durumda kalırsın satmak zorunda kalırsın sonuçta o paraya alacağın arabaları aman aman uzun yıllar kullanamazsın satarken de en az zararla kurtarmak istersen şahinin piyasası bellidir pek değişmez o nedenle şahin tavsiye ederim...
-
sermaye yap iş kur ne arabası bu ne araba merakı bune araba sevdası
-
hocam renault her konuda şahini ezer geçer performansta ama iş parça bulmak hemen alıp satmak denilirse şahin. gönlünde hangisi warsa onu al sen :)
-
Şahin şahin..
-
LNAU bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
tofaşçılık anti-tofaşçılık yapmadan bence cebini sonra kalbini dinle al istediğini..
resimdeki iyimiş ancak ezilme büzülme olmasın ben linke bakmadım sadce tunnigi hafiften var jantları birazdaha hoş yap amele tunningi gibi durmuş ;) -
o ne la ilk defa bi renoda şahin tamponu gördüm ahah :D
bence renaultla uğraşma şahin al, benim 5bin im olsa, ki yok, şahin alırdım düşünmeden..
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------o ne la ilk defa bi renoda şahin tamponu gördüm ahah :D
bence renaultla uğraşma şahin al, benim 5bin im olsa, ki yok, şahin alırdım düşünmeden..
-----------------------------broadway tamponu değilmi o?
hacım parfçası ucuz olsun dersen tofaş ama kalite ve az yakması hasebiyle flash daha uygundur lakin tofaş konforludur flasa göre biraz daha fazla yakar
-
şahin her türlü şahin.
-
pardon çift oldu. :S
-
tabiki flash