Sakin Olabiliyormusunuz. ?
-
bende aşırı sakinim :| ama zıvanadanda cıkmıom deil tabi..konuya gore deişio
-
sakinim bişi anlatırken kişisine göre takılırım malsa hiç anlatmam sakın kalırım :D :D :D onun haricinde anormal bi davranış göstermedim :D :D
-
Karşımdaki beni anlamaya çalışıp da anlayamıyorsa sakin kalırım. Ama aslında anlayıp da sırf dar kafası almadığı için zıtlıkta diretiyorsa sinirlenirim.
-
olabildiğince sakin olun karşınızdaki sizi sünepe zannetsin sözü bitince sözünün bitip bitmediğini en az 2 kere sorun bitmediğini söylediği anda öyle bi başlayınki lafa ve o hemen atlar lafınızı bölmeye çelışır orda siz onu susturun bitti demişti deyin bombalamaya devam edin karşınızdaki şaşıracak ve münakaşayı/tartışmayı/laf kavgasını siz kazanacaksınız
-
genelde sakin
mevzu iş ise biraz sert
-
sakin olduğumu gören olmamıştır, iki lafımdan biri ana avrat küfür içerir :W
-
normal bi şekilde konuştuğumuz ortamda sakin olamayıp bağırarak çıldıran kişilerden nefret ederim..
-
sakinim ama her an absürd bi şekilde patlayabileceğimi düşünüyorum heralde fazla sakinim biri küfür etse dahi güzellikle açıklamaya çalışırım bokunu çıkardığımı düşünüyorum ama sinirlenirsemde bokunu çıkarıyorum bi insan sana tükürdü diye kafası yarılır mı hiç arkdaş ama sakinim ynai çok nadir parlarım ama bu aralar miğde ağrıalrı falan heralde böyle öfkemi içime atıyorum diye oluyo kimsenin duymayacağı biyer olsa avaz avaz bağırır küfrederim ya da duymayı hakedecekleri kadar yapmışlarsa iyi olur düşüncesi bile ufak bi rahatlık verdi
-
Eger karsimdaki bilgili birisiyse(benimle karsit gorustede olabilir) zaten bilgisine guvendigi icin ve bende guvendigim icin son derece seviyeli , sakin bir tartisma gecer.
Eger karsidaki bilgisizse , kahvehane kulturuyle tartismaya baslamissa ,sinirlenmem ve hic tartismaya girmem.Etme essekle muhabbet kusturursun , silme cam kirigiyla gotunu kestirirsin felsefesi.
-
Evet.
Toplam Hit: 3307 Toplam Mesaj: 34