Saldırgan Olarak Bildirilmiş Site

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Hocam niçin böyle der bir sitede :| sitenin kesinlikle alakası yok hack vs işlerle

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanCer
    CanCer's avatar
    Erkek
    beni burdan  kurtar!.. =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Site tehlikeli bilgiler içeriyorsa yada dolandırıcılık üzerine kurulmuş bir site ise bu bilgi çıkar. Misal bi aralar akbank.com un çakmasıı yapmışlardı insanların kredi kartı billgilerini almak için, o siteye de girince bu bilgi gelirdi. Şikayet üstüne bu bilgi çıkar genellikle. Mozilla özelliği...

Yukarda yardım sekmeside "yemlemeyi bildir" seçeneği var, göz at anlarsın...

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

Site tehlikeli bilgiler içeriyorsa yada dolandırıcılık üzerine kurulmuş bir site ise bu bilgi çıkar. Misal bi aralar akbank.com un çakmasıı yapmışlardı insanların kredi kartı billgilerini almak için, o siteye de girince bu bilgi gelirdi. Şikayet üstüne bu bilgi çıkar genellikle. Mozilla özelliği...

Yukarda yardım sekmeside "yemlemeyi bildir" seçeneği var, göz at anlarsın...

üstad ne tehlikeli bir bilgi nede dolandırıcılıkla ilgili en ufak bir yayın vs.. yapılmamakta..

Site sadece bir dans grubu için açılan bir site geçici süreliğine index koyduk yapım aşamasında yazan içeriğini yapıyoruz şuan, sitenin içerği boş..

Cagito ergo sum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

SametCetin bunu yazdı:

üstad ne tehlikeli bir bilgi nede dolandırıcılıkla ilgili en ufak bir yayın vs.. yapılmamakta..

Site sadece bir dans grubu için açılan bir site geçici süreliğine index koyduk yapım aşamasında yazan içeriğini yapıyoruz şuan, sitenin içerği boş..

Zaten şikayet üzerine olur bunlar genellikle. Birisi şikayet etmiştir, dediğim gibi o bölüme girin bir mail felan atın, ilgilenirler.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geceler00
    geceler00's avatar
    Erkek

bende de aynı sorun var saldırgan site diyor ama sitenin içeriğinde hiç saldırgan olarak bişey yok,  nasıl düzeltices bilemiyorum.. kendim ayarları yapıp giriyorum fakat kendimden çok dışardan giren önemli.  yazıyı gören girmez açıkçası siteye.

google web masterden sitemi de kayıt ettirdim tekrar inceleyin de dedim ama gene aynı

yardımcı olabilen varsa sevinirim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    iframe yöntemiyle bi virüs, trojan vs şeyler bulaşmış olabilir kodlara. bi kontrol edin. kesin konuşmuyorum tabiki ama bi öneri. not defterinde aç dosyaları tek tek " frame " diye arat. farklı gelen bi kod gelirse sil.

..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

lepusmorris bunu yazdı:
    iframe yöntemiyle bi virüs, trojan vs şeyler bulaşmış olabilir kodlara. bi kontrol edin. kesin konuşmuyorum tabiki ama bi öneri. not defterinde aç dosyaları tek tek " frame " diye arat. farklı gelen bi kod gelirse sil.

bana kelime oyunu yapma ulan :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    baris_ekin bunu yazdı:

lepusmorris bunu yazdı:

ulan derken yeğen=) ?

..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

lepusmorris bunu yazdı:
    baris_ekin bunu yazdı:

lepusmorris bunu yazdı:

ulan derken yeğen=) ?

:D bi an aklıma geldi gora dan :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    Ref yemistir site...
Toplam Hit: 6223 Toplam Mesaj: 21