Samsung Firmware Yükleme Yardım - Çince Bilen Var Mı ?
-
selamlar
http://bbs.shgzs.com/read.php?tid=824239&fpage=3
yukardaki adreste bulunan C3303KJVKD1.rar dosyasını indirmem gerekiyor fakat google translate vs ile halledemiyorum.Yardım edebilecek olan varsa şimdiden teşekkürler.
-
linkleri görebilmek için üye oldun mu :)
-
bi bakayım :)
-
o kadar da değil :D
dosyayı görebiliyorum ama tıklayınca tıklayınca bi uyarı veriyor sonuç yok.şöyle gösteriyim.
-
üye oldum , dosyayı indirmek için ek izin istiyor sanırım mesaj atmam lazım mesaj atıncada yeni üyeler 15 dakika içinde mesaj atamaz diyor
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------üye oldum , dosyayı indirmek için ek izin istiyor sanırım mesaj atmam lazım mesaj atıncada yeni üyeler 15 dakika içinde mesaj atamaz diyor
-----------------------------o dosyayı indirmenin bir yolu var mı sence hocam ?
-
herkesin indirmeye yetkisi yokmuş.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------herkesin indirmeye yetkisi yokmuş.
-----------------------------napmak lazım hocam ?
mesaj sayısıyla alakalı olabilir mi ? 3-5 mesaj yazsak öteki konulara vs ?
-
evet mesaj sayısıyla alakalı fakat yeni üeyler 15 dakika içind emesaj atamıyor 15 dakika bitsin bakalım :)
k.adı: deneme
pass: tahribat123A
mail: e430149@rppkn.com
edit:15 dakika doldu konuya mesaj attım yine izin vermedi başka yerde ara :D
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------evet mesaj sayısıyla alakalı fakat yeni üeyler 15 dakika içind emesaj atamıyor 15 dakika bitsin bakalım :)
k.adı: deneme
pass: tahribat123A
mail: e430149@rppkn.com
edit:15 dakika doldu konuya mesaj attım yine izin vermedi başka yerde ara :D
-----------------------------hocam mesaj sayısıyla alakalı sanırım.az önce 10. mesajı yazdım öteki konulara thank you vs gibi. bu sefer farklı bir uyarı verdi ben de google de çevirdim "Bu forumda indir eklentiler maymun para birimi daha büyük veya 200 eşit olması gerekir, 10 maymun sikkeler, bu forumun eki indiremezsiniz." diye yazdı.ben şimdi sabaha kadar 200 mesaj yazarım ama 2-3 mesajdan sonra beni banlarlar sürekli thank you yazmaktan sıkıldım.acaba 200 mesaja ulaşınca indirilebilir mi o da meçhul. holyone'ın denyo'suyla birşeyler yapılabilir mi ?
-
cihazin modelini ve aradigin surumu soyle yarin arsive bakim buraya atayim