Samsung Galaxy Ace S5830 (Vs) HTC Desire
-
tekrar konu açmak istemedim bişi sorcam. Htc yurt dışında sanırım daha uygun
amerikada satılıyormu?
Fiyatı ne kdardır alan varsa?
Ve amerikada satılan her telefon iphone gibi simkilitlimidir? aldıkmı kırablirmiyiz yoksa iphone gibi bekliycekmiyiz:D sonuçta android :D
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
amerikada satılıyormu?
Ve amerikada satılan her telefon iphone gibi simkilitlimidir? aldıkmı kırablirmiyiz yoksa iphone gibi bekliycekmiyiz:D sonuçta android :D
-----------------------------Evet Amerika'da satılıyor ama orada isimler farklıdır.Mesela desire hd orda evo4 olması lazım wildifre da buzz du galiba.Bunlara dikkat edersen alırsın.Sim kilidi olayı da hepsinde kontratsız alırsan pasaport ile kayıt ettirip kullanabilirsin.
-
torpedo_XL bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
amerikada satılıyormu?
-----------------------------Evet Amerika'da satılıyor ama orada isimler farklıdır.Mesela desire hd orda evo4 olması lazım wildifre da buzz du galiba.Bunlara dikkat edersen alırsın.Sim kilidi olayı da hepsinde kontratsız alırsan pasaport ile kayıt ettirip kullanabilirsin.
-----------------------------tüm telefonlarda sim klit var yani hocam beklermiyim çıkması için filan peki ? pasaport sorun değilde simklit sorun olur.
-
Apple storada 2 çeşit satılıyor. Direk simkilitsiz şekilde de alabiliyorsun . HTC lerde de aynı şekilde direk simkilitsiz alabiliyorsun . Simkilitli olanlar zaten AT&T gibi firmaların cihazları.
-
JackDaniels bunu yazdı:
Apple storada 2 çeşit satılıyor. Direk simkilitsiz şekilde de alabiliyorsun . HTC lerde de aynı şekilde direk simkilitsiz alabiliyorsun . Simkilitli olanlar zaten AT&T gibi firmaların cihazları.
-----------------------------hocam eminmisin benim bildğim tüm amerikada simklitli satılıyor iphone. appledanda alsan sim klitli.
-
archair23 bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------hocam eminmisin benim bildğim tüm amerikada simklitli satılıyor iphone. appledanda alsan sim klitli.
-----------------------------nayn.
-
Valla hocam, ikisi arasında tercih yapmam gerekirse kesinlikle HTC derim. Hem yazılım olarak, hem de donanımsal özellikleri çok daha güzel diye biliyorum. Samsung larda 1 tane giriş vardır, aynı anda hem müzik dinleyip hem de şarj edemezsin mesela. HTC lerde direk 3,5 mm jak girişi vermişler, standart kulaklığını takıyorsun, kullanıyorsun. Ayrıca sağda solda Samsungların genelinde yazılım sorunu olduğunu okudum, ne kadar doğrudur bilemem ama senin yerinde olsam HTC yi seçerdim.
Ama yakın zamanda, çift hatlı telefon almam gerektiğinden ötürü Samsung B7722 alacağım. Bu telefon hakkında uyarısı olan arkadaşlar da düşüncelerini yazarsa sevinirim :)
-
lg optimus one bir bak.
-
vodafondan HTC Desire HD cihazını aldım baya bir araştırdım bende senin gibi iphone 4 ile arasında kararsız kaldım ama HTC yi aldıktan sonra iyikide almışım diyorum herşeyinden memnunum süper bir cihaz çok yoğun telefon görüşmelerim ve e-posta trafiğim var bunları gün boyu sıkıntı yaşamadan hallediyorum tabiki bu kullanıma şarz durumu akşama kadar ancak idare ediyor ama buda normal birşey çünkü bu denli kullanıma hangi telefon bir kaç gün şarzı giderki. Onun dışında bu cihazın eksi tarafını şuana kadar görmedim alalı 1 ay oldu ve iyikide almışım diyorum....
-
htc desirede görüntülü görüşme varmı. ön panelde kamera yok sanırım. ace de'de yok