folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Samsung Galaxy Ace S5830 (Vs) HTC Desire

Samsung Galaxy Ace S5830 (Vs) HTC Desire

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

tekrar konu açmak istemedim bişi sorcam. Htc yurt dışında sanırım daha uygun

amerikada satılıyormu?

Fiyatı ne kdardır alan varsa?

Ve amerikada satılan her telefon iphone gibi simkilitlimidir? aldıkmı kırablirmiyiz yoksa iphone gibi bekliycekmiyiz:D sonuçta android :D 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:
    -----------------------------

amerikada satılıyormu?

Ve amerikada satılan her telefon iphone gibi simkilitlimidir? aldıkmı kırablirmiyiz yoksa iphone gibi bekliycekmiyiz:D sonuçta android :D 

Evet Amerika'da satılıyor ama orada isimler farklıdır.Mesela desire hd orda evo4 olması lazım wildifre da buzz du galiba.Bunlara dikkat edersen alırsın.Sim kilidi olayı da hepsinde kontratsız alırsan pasaport ile kayıt ettirip kullanabilirsin.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:

archair23 bunu yazdı:

amerikada satılıyormu?

Evet Amerika'da satılıyor ama orada isimler farklıdır.Mesela desire hd orda evo4 olması lazım wildifre da buzz du galiba.Bunlara dikkat edersen alırsın.Sim kilidi olayı da hepsinde kontratsız alırsan pasaport ile kayıt ettirip kullanabilirsin.

tüm telefonlarda sim klit var yani hocam beklermiyim çıkması için filan peki ? pasaport sorun değilde simklit sorun olur.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Apple storada 2 çeşit satılıyor. Direk simkilitsiz şekilde de alabiliyorsun . HTC lerde de aynı şekilde direk simkilitsiz alabiliyorsun . Simkilitli olanlar zaten AT&T gibi firmaların cihazları.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    Apple storada 2 çeşit satılıyor. Direk simkilitsiz şekilde de alabiliyorsun . HTC lerde de aynı şekilde direk simkilitsiz alabiliyorsun . Simkilitli olanlar zaten AT&T gibi firmaların cihazları.

hocam eminmisin benim bildğim tüm amerikada simklitli satılıyor iphone. appledanda alsan sim klitli.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

JackDaniels bunu yazdı:

hocam eminmisin benim bildğim tüm amerikada simklitli satılıyor iphone. appledanda alsan sim klitli.

nayn.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Valla hocam, ikisi arasında tercih yapmam gerekirse kesinlikle HTC derim. Hem yazılım olarak, hem de donanımsal özellikleri çok daha güzel diye biliyorum. Samsung larda 1 tane giriş vardır, aynı anda hem müzik dinleyip hem de şarj edemezsin mesela. HTC lerde direk 3,5 mm jak girişi vermişler, standart kulaklığını takıyorsun, kullanıyorsun. Ayrıca sağda solda Samsungların genelinde yazılım sorunu olduğunu okudum, ne kadar doğrudur bilemem ama senin yerinde olsam HTC yi seçerdim.

Ama yakın zamanda, çift hatlı telefon almam gerektiğinden ötürü Samsung B7722 alacağım. Bu telefon hakkında uyarısı olan arkadaşlar da düşüncelerini yazarsa sevinirim :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

lg optimus one bir bak.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek

vodafondan HTC Desire HD cihazını aldım baya bir araştırdım bende senin gibi iphone 4 ile arasında kararsız kaldım ama HTC yi aldıktan sonra iyikide almışım diyorum herşeyinden memnunum süper bir cihaz çok yoğun telefon görüşmelerim ve e-posta trafiğim var bunları gün boyu sıkıntı yaşamadan hallediyorum tabiki bu kullanıma şarz durumu akşama kadar ancak idare ediyor ama buda normal birşey çünkü bu denli kullanıma hangi telefon bir kaç gün şarzı giderki. Onun dışında bu cihazın eksi tarafını şuana kadar görmedim alalı 1 ay oldu ve iyikide almışım diyorum....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

htc desirede görüntülü görüşme varmı. ön panelde kamera yok sanırım. ace de'de yok

Toplam Hit: 4173 Toplam Mesaj: 21