Samsung Galaxy S8 Sızdırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İnternette dolaşan render görüntüleri doğruymuş. Parmak izini ekrana gömeceğiz diyorlardı yapmışlar. Tasarım hoşuma gitti şahsen. Samsung Note 7 faciasını unuttaracak gibi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Note serisi de devam edecek diyorlar. Note 8 söylentileri çıkmaya başladı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güzel olacak bu cihaz. Ancak almak için acele atmeyin. Malum note serisinin ilk alanlarda nasıl patladığını gördük. cihaz çıktıktan 1 ay sonra değerlendirilip alınabilir...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Benim asıl merak ettiğim husus elde tutma. Ekranın kenarları edge. Yandan tutayım desen dokunmatik kendine kendine bi yerlere girer, alttan tutayım desen çerçeve yok.

Bir diğer hususta arka tasarım. Umarım yine cam yapmazlar. Sabun gibi elde kayar telefon.

mkyb tarafından 05/Oca/17 15:20 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Meseleyi ergonomiden ziyade gövde gösterisine çevirmişler gibi geldi bana

Not late for nothing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

aml s7 edgeyi yazı yazarken zorlanıyorum bu ney böyle. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı

Cok kez yazdim edge telefonlar kilifsiz kullanilmaz. Edge aliyorsaniz gidin yaninda da kilif alin. Kilif alinca butun dertleriniz sona erecek. 

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

Cok kez yazdim edge telefonlar kilifsiz kullanilmaz. Edge aliyorsaniz gidin yaninda da kilif alin. Kilif alinca butun dertleriniz sona erecek. 

var zaten ince :/ kalın kılıfta problem yok ama tipi gidiyor aletin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Benim asıl merak ettiğim husus elde tutma. Ekranın kenarları edge. Yandan tutayım desen dokunmatik kendine kendine bi yerlere girer, alttan tutayım desen çerçeve yok.

Bir diğer hususta arka tasarım. Umarım yine cam yapmazlar. Sabun gibi elde kayar telefon.

Home tusu nasi olacak acaba birde kulaklik girisini kaldiracaklar demislerdi ne yaptilar acaba.ins kalkmamistir.

Tasarim olarak ekran kasa irani yukselmis ama baska bisi yok. Biraz daha degisik birsey bekliyordum.ayrica herkes 7 serisini aldi.8 alan cok olmaz. Apple fan gibi deil samsung kullanicilari yenisi ciktiginda eskiyi biraksin

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

var zaten ince :/ kalın kılıfta problem yok ama tipi gidiyor aletin

Silikon koseli kiliflar var saydam olanlardan. Koseleri sert dusmelere korumak icin. Onda bi problem yasamadim. Yalniz kilifsiz olüm gibi

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Home tusu nasi olacak acaba birde kulaklik girisini kaldiracaklar demislerdi ne yaptilar acaba.ins kalkmamistir.

Tasarim olarak ekran kasa irani yukselmis ama baska bisi yok. Biraz daha degisik birsey bekliyordum.ayrica herkes 7 serisini aldi.8 alan cok olmaz. Apple fan gibi deil samsung kullanicilari yenisi ciktiginda eskiyi biraksin

Home tuşu falan yok hocam gitmiş gözüktüpü üzere. Muhtemelen ekranı home tuşu olarak kullanacağız. iPhonelardaki force touch muhabbeti gibi. Ekran yaptığın baskı derecesini anlayacak.

Kulaklık girişini kaldırırsa kendisi bilir. Apple taklitçisi olarak anılacak Samsung.

Toplam Hit: 4477 Toplam Mesaj: 41
samsung