Samsung Galaxy SIII Almalı Mı ?
-
zeybekustasi bunu yazdıiphone al her zaman daha stabil calisir. gerci ideos demiyorsun s3 diyorsun ama iphone daha canli.
Apple'a karşı bir antipatim var sevmiyorum kullanmadım kullanmıcam da bundan sonra sanırım :D
-
hocam sony xperia S için nedersiniz iphone 4s ve galaxy s3 le karsılastırınca fiyat avantajı olarak uygun gibi gözüküyor bilgisi olan varsa paylaşırmı
-
Kimse bunu yazmamış :)
iphone lerde Artik Flash player destegi olmucak :)
bunuda göz önüne alarak karar ver.
suan s2 kullaniyorum herhan gibi bir film sitesinden film izleyebiliyorum..
Tabi s3 dede mümkündür bu .
-
HoLyCat bunu yazdı
iphone da zaten flash desteği en başından beri yok , asıl androidlerde artık flash player desteği olmayacak kalkıyor. Gerekte yok HTML5 e yer açılsın azcıkın.
antivirus bunu yazdıhocam sony xperia S için nedersiniz iphone 4s ve galaxy s3 le karsılastırınca fiyat avantajı olarak uygun gibi gözüküyor bilgisi olan varsa paylaşırmı
xperia s = 1225 TL
s3 = 1489 TL
okadar da büyük bir fiyat farkı yani avantjı yok ama iki telefon arası çok büyük performans ve donanım farkı bulunmakta ve hepsinde s3 ezmektedir :)
kararti bunu yazdı
samsung un yerine htc one x öneririm bir incele istersen
incelerse zaten htc nin ne kadar sorunlu ve kötü oldugunu görür , oyüzden htc zarar açıklıyor ya sürekli.
PanxeR tarafından 12/Ağu/12 17:12 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
iphone da zaten flash desteği en başından beri yok , asıl androidlerde artık flash player desteği olmayacak kalkıyor. Gerekte yok HTML5 e yer açılsın azcıkın.
antivirus bunu yazdıhocam sony xperia S için nedersiniz iphone 4s ve galaxy s3 le karsılastırınca fiyat avantajı olarak uygun gibi gözüküyor bilgisi olan varsa paylaşırmı
xperia s = 1225 TL
s3 = 1489 TL
okadar da büyük bir fiyat farkı yani avantjı yok ama iki telefon arası çok büyük performans ve donanım farkı bulunmakta ve hepsinde s3 ezmektedir :)
kararti bunu yazdı
samsung un yerine htc one x öneririm bir incele istersen
incelerse zaten htc nin ne kadar sorunlu ve kötü oldugunu görür , oyüzden htc zarar açıklıyor ya sürekli.
hocam s3 fiyatını nerden aldın bu fiyata telefon bayii falan satıyorsa alabilirm 2 adet hemde
-
yıllarca iphone kullandım şimdi htc one s kullanıyorum android cihazlar içerisinde en performanslı cihazlardan biri süper bir cihaz ama 2 dakika sonra kardeşimin iphone'u ile oyun oynuyorum iş değişiyor.
android cihazlar malesef iyi değil stabil değil sürekli sorun veriyor hatalı yüklüyorsun çalışmıyor telefona reset atmak zorunda kalıyorum vs vs.
iphone da hiç böyle şeyler yok herşey yağ gibi akıyor herşey iphone için çıkıyor önce yani diyeceğim s3 falan alma iphone al kafan rahat etsin
-
cahitnuri bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıiphone al her zaman daha stabil calisir. gerci ideos demiyorsun s3 diyorsun ama iphone daha canli.
Apple'a karşı bir antipatim var sevmiyorum kullanmadım kullanmıcam da bundan sonra sanırım :D
Çünkü kontrol hiç bir şekilde sende değil steve bütün megoloman kişiliğini ios a aktarmış bütün kontrol onda . sen salaksın sadece kullan gerisini irdeleme diyor resmen :))
-
antivirus bunu yazdıPanxeR bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
hocam s3 fiyatını nerden aldın bu fiyata telefon bayii falan satıyorsa alabilirm 2 adet hemde
genelde fiyatlara akakçe ve android telefonlarından bakarım
http://www.akakce.com/cep-telefonu.html
http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9300-galaxy-s-iii-16gb-fiyati,771729.html
&
http://androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-s3-i9300/?ref=akakce&v=1.29.3
RhiFaT bunu yazdıyıllarca iphone kullandım şimdi htc one s kullanıyorum android cihazlar içerisinde en performanslı cihazlardan biri süper bir cihaz ama 2 dakika sonra kardeşimin iphone'u ile oyun oynuyorum iş değişiyor.
android cihazlar malesef iyi değil stabil değil sürekli sorun veriyor hatalı yüklüyorsun çalışmıyor telefona reset atmak zorunda kalıyorum vs vs.
iphone da hiç böyle şeyler yok herşey yağ gibi akıyor herşey iphone için çıkıyor önce yani diyeceğim s3 falan alma iphone al kafan rahat etsin
Oyun konusunda ve uygulama uyumluluğunda iphone üzerine kimse su dökemez ben geliştiricilerin suçu denip kestirilip atılmasına karşıyım ulan adam milyon tane cihaza ayrı ayrı mu uğraşacak ?
ayrıca sendeki umarım takoz one s degildir o 1.7ghzlik olan. öyleyse geçmiş olsun hocam.
-
kıbrıstan isteyene telefon getirebilirim. sanırım s3 ün fiyatı 1300 civarıydı. tabi kayıt etmek benim sorunum değil.
-
Free_Mans bunu yazdı
kıbrıstan isteyene telefon getirebilirim. sanırım s3 ün fiyatı 1300 civarıydı. tabi kayıt etmek benim sorunum değil.
arkadaşta şimdi kıbrısta s3 alacaktı bana dedi 1300 küsür dedim sen iphone kullanıon bekle 1 ay daha 5 çıkacak duruma göre beğendiğini alırsın.
100-150 lira değişiyor fiyat. oda kayıt a gidecek artık dışardan almanın bir anlamı kalmadı diyebiliriz. bol bol içki getirin hocam kıbrıstan gelen absinthe getirsin :)