Samsung Galaxy SIII Almalı Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    iphone al her zaman daha stabil calisir. gerci ideos demiyorsun s3 diyorsun ama iphone daha canli.

Apple'a karşı bir antipatim var sevmiyorum kullanmadım kullanmıcam da bundan sonra sanırım :D 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

hocam sony xperia S için nedersiniz iphone 4s ve galaxy s3 le karsılastırınca fiyat avantajı olarak uygun gibi gözüküyor bilgisi olan varsa paylaşırmı

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Kimse bunu yazmamış :)

iphone lerde Artik Flash player destegi olmucak :)

bunuda göz önüne alarak karar ver.

suan s2 kullaniyorum herhan gibi bir film sitesinden film izleyebiliyorum..

Tabi s3 dede mümkündür bu .

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

iphone da zaten flash desteği en başından beri yok , asıl androidlerde artık flash player desteği olmayacak kalkıyor. Gerekte yok HTML5 e yer açılsın azcıkın.

antivirus bunu yazdı

hocam sony xperia S için nedersiniz iphone 4s ve galaxy s3 le karsılastırınca fiyat avantajı olarak uygun gibi gözüküyor bilgisi olan varsa paylaşırmı

xperia s =  1225 TL

s3 = 1489 TL

okadar da büyük bir fiyat farkı yani avantjı yok ama iki telefon arası çok büyük performans ve donanım farkı bulunmakta ve hepsinde s3 ezmektedir :)

kararti bunu yazdı

samsung un yerine htc one x öneririm bir incele istersen

incelerse zaten htc nin ne kadar sorunlu ve kötü oldugunu görür , oyüzden htc zarar açıklıyor ya sürekli. 

PanxeR tarafından 12/Ağu/12 17:12 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

iphone da zaten flash desteği en başından beri yok , asıl androidlerde artık flash player desteği olmayacak kalkıyor. Gerekte yok HTML5 e yer açılsın azcıkın.

antivirus bunu yazdı

xperia s =  1225 TL

s3 = 1489 TL

okadar da büyük bir fiyat farkı yani avantjı yok ama iki telefon arası çok büyük performans ve donanım farkı bulunmakta ve hepsinde s3 ezmektedir :)

kararti bunu yazdı

samsung un yerine htc one x öneririm bir incele istersen

incelerse zaten htc nin ne kadar sorunlu ve kötü oldugunu görür , oyüzden htc zarar açıklıyor ya sürekli. 

hocam s3 fiyatını nerden aldın bu fiyata telefon bayii falan satıyorsa alabilirm 2 adet hemde 

Nev-i Şahsına Münhasır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

yıllarca iphone kullandım şimdi htc one s kullanıyorum android cihazlar içerisinde en performanslı cihazlardan biri süper bir cihaz ama 2 dakika sonra kardeşimin iphone'u ile oyun oynuyorum iş değişiyor.

android cihazlar malesef iyi değil stabil değil sürekli sorun veriyor hatalı yüklüyorsun çalışmıyor telefona reset atmak zorunda kalıyorum vs vs.

iphone da hiç böyle şeyler yok herşey yağ gibi akıyor herşey iphone için çıkıyor önce yani diyeceğim s3 falan alma iphone al kafan rahat etsin

işte öyle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek
    cahitnuri bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı
    iphone al her zaman daha stabil calisir. gerci ideos demiyorsun s3 diyorsun ama iphone daha canli.

Apple'a karşı bir antipatim var sevmiyorum kullanmadım kullanmıcam da bundan sonra sanırım :D 

Çünkü kontrol hiç bir şekilde sende değil steve bütün megoloman kişiliğini ios a aktarmış bütün kontrol onda . sen salaksın sadece kullan gerisini irdeleme diyor resmen :))

Si vis pacem para bellum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

hocam s3 fiyatını nerden aldın bu fiyata telefon bayii falan satıyorsa alabilirm 2 adet hemde 

genelde fiyatlara akakçe ve android telefonlarından bakarım

http://www.akakce.com/cep-telefonu.html

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9300-galaxy-s-iii-16gb-fiyati,771729.html

http://androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-s3-i9300/?ref=akakce&v=1.29.3

RhiFaT bunu yazdı

yıllarca iphone kullandım şimdi htc one s kullanıyorum android cihazlar içerisinde en performanslı cihazlardan biri süper bir cihaz ama 2 dakika sonra kardeşimin iphone'u ile oyun oynuyorum iş değişiyor.

android cihazlar malesef iyi değil stabil değil sürekli sorun veriyor hatalı yüklüyorsun çalışmıyor telefona reset atmak zorunda kalıyorum vs vs.

iphone da hiç böyle şeyler yok herşey yağ gibi akıyor herşey iphone için çıkıyor önce yani diyeceğim s3 falan alma iphone al kafan rahat etsin

Oyun konusunda ve uygulama uyumluluğunda iphone üzerine kimse su dökemez ben geliştiricilerin suçu denip kestirilip atılmasına karşıyım ulan adam milyon tane cihaza ayrı ayrı mu uğraşacak ?  

ayrıca sendeki umarım takoz one s degildir o 1.7ghzlik olan. öyleyse geçmiş olsun hocam.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

kıbrıstan isteyene telefon getirebilirim. sanırım s3 ün fiyatı 1300 civarıydı. tabi kayıt etmek benim sorunum değil.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı

kıbrıstan isteyene telefon getirebilirim. sanırım s3 ün fiyatı 1300 civarıydı. tabi kayıt etmek benim sorunum değil.

arkadaşta şimdi kıbrısta s3 alacaktı bana dedi 1300 küsür dedim sen iphone kullanıon bekle 1 ay daha 5 çıkacak duruma göre beğendiğini alırsın.

100-150 lira değişiyor fiyat. oda kayıt a gidecek artık dışardan almanın bir anlamı kalmadı diyebiliriz. bol bol içki getirin hocam kıbrıstan gelen absinthe getirsin :)

Toplam Hit: 2705 Toplam Mesaj: 23