Samsung, Note 7'Lerin Üretimini Durdurdu
-
Prometheus bunu yazdı
o değil de 2k ekran neye yarıyor? 2k tv yok insanlarda, küçücük ekranın nesini böyle yapıyorlar? bilmediğimden soruyorum. hem boşa pil yer.
telefon ile uyumlu vr cihazlarda kullanabilmek adına
-
Prometheus bunu yazdı
o değil de 2k ekran neye yarıyor? 2k tv yok insanlarda, küçücük ekranın nesini böyle yapıyorlar? bilmediğimden soruyorum. hem boşa pil yer.
Pil konusunda haklısın. Zaten şimdi Şen'inle sokağa çıkalım elimizde 1080p ve 2K iki tanen telefon olsun hangisi hangisi diye millete soralım emin ol farkı anlayamazlar.
Ekran kalitesi Amoled mi yoksa ips panel kullanıldığına bağlı olarak değişir.
Bence 1080p Amoled ekran 2K Ips ekrana eşittir.
-
FCN bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
telefon ile uyumlu vr cihazlarda kullanabilmek adına
VR için en az 2k görüntü gerekiyor düzgün kalitede sunabilmek için çünki 720p ekrana VR ile baktıgınızda pixeller arası siyah çizgiler duvar gibi kalın oluyor :)
8k uygundur en iyi VR deneyimine.
-
https://www.youtube.com/watch?v=pySvc17K2jE
Amerika'da Note 7 sahiplerine bu tip kutu yollanmış ve bununla iade edilmesini istemiş Samsung. Beyaz kutu termal. Yanmaz ve hava geçirmez. Telefon alev alsa bile oksijensiz kalacağı için hemen sönecektir.
-
Note 7 ile uçağa bundan sonra binerseniz terörist muamelesi görüp 10 yıla kadar hapis ve 550 bin liraya kadar para cezası yeme ihtimaliniz varmış.
Bu arada Samsung olayı unutturmak için Note 7 özelliklerini Galaxy S7'ye port etmeye başlamış. Bildirim ekranına fotoğraf koyma vs. Gerçi XDA forumda portlanmıştı bile ama olsun orjnal gibi olmuyor tabi.
-
mkyb bunu yazdı
https://www.youtube.com/watch?v=pySvc17K2jE
Amerika'da Note 7 sahiplerine bu tip kutu yollanmış ve bununla iade edilmesini istemiş Samsung. Beyaz kutu termal. Yanmaz ve hava geçirmez. Telefon alev alsa bile oksijensiz kalacağı için hemen sönecektir.
Vaybe şimdi kafam karıştı bu firma 17 milyar dolar zarar mı etti yoksa reklama o kadar paramı harcadılar adamlara bak sen kargo kutu filan göndermişler helal olsun, yiğidi öldür hakkını yeme,
-
mkyb bunu yazdı
Note 7 ile uçağa bundan sonra binerseniz terörist muamelesi görüp 10 yıla kadar hapis ve 550 bin liraya kadar para cezası yeme ihtimaliniz varmış.
Bu arada Samsung olayı unutturmak için Note 7 özelliklerini Galaxy S7'ye port etmeye başlamış. Bildirim ekranına fotoğraf koyma vs. Gerçi XDA forumda portlanmıştı bile ama olsun orjnal gibi olmuyor tabi.
mesela ne gibi özellikler gelecek hocam ? örnek video var mı. bende edge var herhangi bişi gelmedi daha
-
Ekerci bunu yazdımkyb bunu yazdı
mesela ne gibi özellikler gelecek hocam ? örnek video var mı. bende edge var herhangi bişi gelmedi daha
İlk etapta bu geldi hocam.
-
mkyb bunu yazdıEkerci bunu yazdımkyb bunu yazdı
İlk etapta bu geldi hocam.
güzel olmuş hocam bu haberleri nerde bulabilirim bakmak için ?
birde bize ne zmn gelir :D haberin var mı
Ekerci tarafından 17/Eki/16 18:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Yahu Iphone dan sıkıldım samsung a geceyım dedım su note 7 yı cok canım cekti alamadım, şimdi ben bu telefonu değiştiricem ama Note 8 çıkmaz dimi önümüzdeki 3 4 ay içerisinde? bir de S8 i beklemelımı mart nisana kadar yoksa S7 edge almalımıyım?
Şunun için soruyorum ben ileride bir note kesin almak istiyorum, sımdı s8 ı beklersem zaten bı oakdar sure sonrada note cıkar ama s7 edge ı sımdı alırsam note 8 cıkacakta nasıl oldugu anlasılacakta felanda fesman ben s7 den de sıkılır bıraz vakıt gecırmıs olurum dıye dusunuyorum
kısaca suan s7 edge alınır mı?