Samsung S4 Mini Mi S3 Mü Ve Alınık S3 Yada İphone 4 S
-
1 sene boyunca s3 kullandım gerek rootlu rootsuz oyun v.s onun kadar ısınan stabilite problemleri , sistem durduldu hataları yazılım sorunları veren bir makine görmedim, ki son anına kadar android destekleyen biriydim, 2 hafta önceye kadar iphone 5 aldım ios bu kadar stabilite olabilirdi hayat İOS'ta
-
samaccc bunu yazdı
verme o kadar para bundan al gerçi bu bile çok paraya neyse
http://www.telpamarket.com/Discovery,PR-1086.html
Çift SIM Kart : Var ( Tek İşlemcili ) bayağı ilginçmiş mübarek :D tek işlemcili sim kart. ovv ye aradığım telefon bu.
-
Ayazz bunu yazdısamaccc bunu yazdı
verme o kadar para bundan al gerçi bu bile çok paraya neyse
http://www.telpamarket.com/Discovery,PR-1086.html
Çift SIM Kart : Var ( Tek İşlemcili ) bayağı ilginçmiş mübarek :D tek işlemcili sim kart. ovv ye aradığım telefon bu.
Also known as GeneralMobile Discovery.
GENERAL 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 3G Network HSDPA 850 / 1900 - L100a HSDPA 850 / 2100 - L100i SIM Dual SIM (Mini-SIM and Micro-SIM, dual stand-by) Announced 2013, March Status Available. Released 2013, April BODY Dimensions 137 x 68.4 x 7.9 mm (5.39 x 2.69 x 0.31 in) Weight 125 g (4.41 oz) DISPLAY Type LED-backlit IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 720 x 1280 pixels, 4.7 inches (~312 ppi pixel density) Multitouch Yes SOUND Alert types Vibration, MP3 ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes MEMORY Card slot microSD, up to 32 GB Internal 4 GB ROM, 1 GB RAM DATA GPRS Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps EDGE Class 12 Speed HSDPA, 42 Mbps; HSUPA, 21 Mbps WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot Bluetooth Yes, v4.0 USB Yes, microUSB v2.0 CAMERA Primary 8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flash Features Geo-tagging, touch focus, image stabilization, face and smile detection, HDR Video Yes, 1080p@30fps Secondary Yes, 2 MP FEATURES OS Android OS, v4.2 (Jelly Bean) Chipset MTK MT6589 CPU Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 GPU PowerVR Series 5XT Sensors Accelerometer, gyro, proximity, compass Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM Browser HTML5 Radio Stereo FM radio GPS Yes, with A-GPS support Java Yes, via Java MIDP emulator Colors Black, White - SNS integration
- Active noise cancellation with dedicated mic
- MP3/AAC/WMA/WAV player
- MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263 player
- Photo viewer/editor
- Organizer
- Document viewer/editor
- Voice memo/dial/commands
- Predictive text inputBATTERY Li-Ion 1800 mAh battery Stand-by Up to 780 h (2G) / Up to 700 h (3G) Talk time Up to 18 h (2G) / Up to 16 h (3G) -
note 2 bence tercihimi yaptım ben.. :)
-
bende G3 var gayet sağlam.. ama g5 almayı düşünüyorum özellikler iyi fiyat normal
-
zputnik bunu yazdı
Geçen sene ağustos ayında aldım s3. bir kere olsun ısınma sorunu ile karşılaşmadım.
real racing 3'ü yükle çok değil 2 dakka sonra yazarsın bana :) -
DrKeworks bunu yazdı
bende G3 var gayet sağlam.. ama g5 almayı düşünüyorum özellikler iyi fiyat normal
Gumrukten nasil gecirdin ? -
hocam bulabilirsen general mobile discovery almani öneririm sana ama yok satıyo bulman zor
-
Sana tavsiyem LG NEXUS 4 al hacım...
-
Citizen bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Gumrukten nasil gecirdin ?link e baktim da paypal dan ödeme varmis yani gümrükten gecmez ve ürün elimize ulaşmazsa zaten para paypal hesabımızda kalıyor öle biliyorum yanlisim varsa düzeltin bu arada discovery yerine g4 mu alsam yav