Samsung Star Boot Uçmuş
-
samsung star telefona yazılım atarken hata verdi, şimdi ise hiç açılmıyor download modda bile...telefoncu boot uçmuş dedi 60 lira istiyor..düzeltme şansımız varmı..
-
modeli nedir yeni telefonlardan android ise multı downloader vede romunu bulursan kendin yaparsın 60 tl ye gerek yok
-
Samsung Star dediği sanırım Samsung'un eski javalı bastırmatik ekranlı telefonu.Uğraştığına değmez at çöpe hocam.
-
s5233w star wifi modeli.. telefon lazım yoksa uğraşmazdım..
-
Bir kez daha uplayalım..Yokmu hocalar tahribatta telefoncu arkadaşlar....
-
yokmu bilen yaw..
-
riff box olan bir telefoncu arıcan
bide z3x yapıyor diye okudum ama tabi denemek lazım
evde kendı ımkanlarınla yapacagın fazla bır sey yok
-
yeni nesil telefonlarda kurtarma var kendin yazilim atabiliyorsun ama eskilere yada nokia telefonlara box ile atmak gerek ama yinede bakmak lazım
-
ottomanmurat bunu yazdı
yeni nesil telefonlarda kurtarma var kendin yazilim atabiliyorsun ama eskilere yada nokia telefonlara box ile atmak gerek ama yinede bakmak lazım
i9500 s4 boot ucarsa boot cable yada riffbox
yukardaki sorun la s4 basına gelebilecek bir sorun yada nokia lumia bilmem ne bilmem neye de olur
(çok biliyorum demek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın)
-
kady bunu yazdıottomanmurat bunu yazdı
i9500 s4 boot ucarsa boot cable yada riffbox
yukardaki sorun la s4 basına gelebilecek bir sorun yada nokia lumia bilmem ne bilmem neye de olur
(çok biliyorum demek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın)
nokiada ölü telefona yazılım atabiliyorsun daha önce bende kurtarmıştım bir telefonu ama samsung için yok sanırım..dediğin gibi boxla atmak sanırım, bu telefon içinde 60 lira vermeye değmez..aksilik tamda telefon lazım olduğunda uçtu...
-
Cihazı pc ye bağlayıp kiesten acil durum yazılım kurtarmay tıklasan düzelir mi ki ?