Samsunlu Mürit Varmı ?
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------
şuan istanbuldayım ama 10 haziranda samsundayım???
10'u geç olur hocam :S
başka yokmu samsundan :F ? -
Adamla konuşmayı denedin mi, Samsuna gelip alırsan ve iyi bakabileceğini hissettirirsen verir diye düşünüyorum. Üçkağıt işine gelince ben de yapmam... Adamla anlaşabilirsen bi şekilde her türlü yardımcı olurum. Bu arada konuyu gizli yapmalarını rica et google a linki aratınca anında bu çıkıyor....
-
rebellisch bunu yazdı:
Adamla konuşmayı denedin mi, Samsuna gelip alırsan ve iyi bakabileceğini hissettirirsen verir diye düşünüyorum. Üçkağıt işine gelince ben de yapmam... Adamla anlaşabilirsen bi şekilde her türlü yardımcı olurum. Bu arada konuyu gizli yapmalarını rica et google a linki aratınca anında bu çıkıyor....
istanbulda olduğumuz için samsun uzak kalıyo :D
şehir dışına sahiplendirme yapmıylar -
kedilerde güzelmiş he ama azım yandı bir kere kediden:)
-
hocam bu adam çarşambalıymış bi sordurayım o mahalleden arkadaşlara
-
samsunluyum ama tokattayık hacı maalesef :/
-
bugragorkem bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu adam çarşambalıymış bi sordurayım o mahalleden arkadaşlara
carsambalı mıymıs ? su linki tekrar versenize kimmis merak ettim.
adı soyadı ne ?
-
Andrei bunu yazdı:
bugragorkem bunu yazdı:
hocam bu adam çarşambalıymış bi sordurayım o mahalleden arkadaşlara
carsambalı mıymıs ? su linki tekrar versenize kimmis merak ettim.
adı soyadı ne ?
-----------------------------http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kedi-persian-eczotic-shorthair-yavrular-sahiplendirilecektir-50725531/detay/
hayrola hocam çarşambalı mısın yoksa
-
samsunla iligili her sorunuza cevap verebiliirm :)
ama kedi nasıl yollnacak kardeşim ben öle otobüse kargoya falan kedi koyup eziyet edemem ki hayvana :(
@andrei
hocam sen çarşambalı mısın yav ..
-
arkadaslar inanmayın böyle sahiplendirme numaralarına benim bildiğim kadarıyla yani yanlış hatırlamıosam net üzerinden hayvan satısı yasaktı onlarda sahiplendirme numarsıyla siz onları arayınca sizden ücret talep ediyorlar die biliyorum yanlıs hatırlıosam yada ben karsıtırıosam affola :)