Saniyede 3 Megabyte İndermek Rüya Gibiydi
-
Bugün İnternet Berbat Kötüydü.Ama Yinede Download Yapayım Dedim.Açtım Dc++'ı Ne Oldu Biliyor musunuz?
Ancak Rüyalarımda Görebilecek Bir İstatistikle Karşılaştım..Saniyede 3 megabyte indirdim!!Hemde Bir Grubun 30 Albümlük Kocaman Diskografisi Boyunca!!yemin ediyorum 5 dakika bile sürmedi.bir baktım my downloads'a 30 yeni albüm.denedim tek tek hepsi çatır çatır çalışıyor..son günlerde bazı forumlarda bu gibi olaylar olduğunu gördüm.Teşekkürler Telekom Bilmedende olsa bir halt yaptın:)
Yanlız işin kötü tarafı benim albümleri indirdiğim adamdan..o 30 albümlük tek grubun albümlerini indirene dek 3 mb/saniyede indirdi.ama o 30 albüm biter bitmez tekrar eski hızı olan 45kb/s(boeaagh)'e indi..türktelekomdan değil dicem ama 30mbit'lik hızda boru değil kardeşim..
[image]http://www.imagehack.eu/tr/uploads/f85efc4337.jpg[/image]
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
Bugün İnternet Berbat Kötüydü.Ama Yinede Download Yapayım Dedim.Açtım Dc++'ı Ne Oldu Biliyor musunuz?
Ancak Rüyalarımda Görebilecek Bir İstatistikle Karşılaştım..Saniyede 3 megabyte indirdim!!Hemde Bir Grubun 30 Albümlük Kocaman Diskografisi Boyunca!!yemin ediyorum 5 dakika bile sürmedi.bir baktım my downloads'a 30 yeni albüm.denedim tek tek hepsi çatır çatır çalışıyor..son günlerde bazı forumlarda bu gibi olaylar olduğunu gördüm.Teşekkürler Telekom Bilmedende olsa bir halt yaptın:)
Yanlız işin kötü tarafı benim albümleri indirdiğim adamdan..o 30 albümlük tek grubun albümlerini indirene dek 3 mb/saniyede indirdi.ama o 30 albüm biter bitmez tekrar eski hızı olan 45kb/s(boeaagh)'e indi..türktelekomdan değil dicem ama 30mbit'lik hızda boru değil kardeşim..
-----------------------------edit : resim linkinide gönderiyorum.
-
Odtudede bole olaylar oluomus sanırım
-
hayır adsl 1 mbit kullaneyom
-
Müridler telekom yeni bi sisteme geçiyo net hızı 20 megabyte çıkaracaklar belki ondan çabuk inmiştir
-
hacı hangi ülkedesin? :S:P:D
-
Hacı nerde indirdin bilmiyorum ama eğer ağa bağlı bir bilgisayardan indiriyorsan ve ağdaki bir bilgisayarda indirdiğin şey varsa ondan da olabilir
-
hayır onunla alakası yok bazen oluyor dc++ da ve flashget de
zamanında dial-up warken daha o zamanlar geceleri baglantının iyi oldugu zamanlarda 4 mb ile çekiyodun bi şarkıyı ben flashgetle 17 ye kadar çıktıgımı bilirim.
dc++ ile de 256 baglantı ile en fazla 25 kb ye çıkıyosun yada 27 diyelim 50 60 görmüştüm bazen oluyor böyle abzuk şeyler sanırım o serverlarla alakalı
-
dayıoğlunun eski pc sinde ilk netle tanıştığımda 1 saatte 1 mp3 indirebiliyoduk :)))
-
valla ben konya selçuklu üniv. tesinde 5 mb e kadar indirdiğimi biliyorum çok zevkli oluyor 2 saate dünyanın linuxunu indirmiştim zamanında :D :D
-
bende geçen akşam 1 tb yle indirdim :P