folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saniyede 3 Megabyte İndermek Rüya Gibiydi

Saniyede 3 Megabyte İndermek Rüya Gibiydi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    Bugün İnternet Berbat Kötüydü.Ama Yinede Download Yapayım Dedim.Açtım Dc++'ı Ne Oldu Biliyor musunuz?

Ancak Rüyalarımda Görebilecek Bir İstatistikle Karşılaştım..Saniyede 3 megabyte indirdim!!Hemde Bir Grubun 30 Albümlük Kocaman Diskografisi Boyunca!!yemin ediyorum 5 dakika bile sürmedi.bir baktım my downloads'a 30 yeni albüm.denedim tek tek hepsi çatır çatır çalışıyor..son günlerde bazı forumlarda bu gibi olaylar olduğunu gördüm.Teşekkürler Telekom Bilmedende olsa bir halt yaptın:)

Yanlız işin kötü tarafı benim albümleri indirdiğim adamdan..o 30 albümlük tek grubun albümlerini indirene dek 3 mb/saniyede indirdi.ama o 30 albüm biter bitmez tekrar eski hızı olan 45kb/s(boeaagh)'e indi..türktelekomdan değil dicem ama 30mbit'lik hızda boru değil kardeşim..

[image]http://www.imagehack.eu/tr/uploads/f85efc4337.jpg[/image]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bugün İnternet Berbat Kötüydü.Ama Yinede Download Yapayım Dedim.Açtım Dc++'ı Ne Oldu Biliyor musunuz?

Ancak Rüyalarımda Görebilecek Bir İstatistikle Karşılaştım..Saniyede 3 megabyte indirdim!!Hemde Bir Grubun 30 Albümlük Kocaman Diskografisi Boyunca!!yemin ediyorum 5 dakika bile sürmedi.bir baktım my downloads'a 30 yeni albüm.denedim tek tek hepsi çatır çatır çalışıyor..son günlerde bazı forumlarda bu gibi olaylar olduğunu gördüm.Teşekkürler Telekom Bilmedende olsa bir halt yaptın:)

Yanlız işin kötü tarafı benim albümleri indirdiğim adamdan..o 30 albümlük tek grubun albümlerini indirene dek 3 mb/saniyede indirdi.ama o 30 albüm biter bitmez tekrar eski hızı olan 45kb/s(boeaagh)'e indi..türktelekomdan değil dicem ama 30mbit'lik hızda boru değil kardeşim..

-----------------------------

edit : resim linkinide gönderiyorum.

---

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Odtudede bole olaylar oluomus sanırım

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    hayır adsl 1 mbit kullaneyom
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spy-met
    Spy-met's avatar
    Erkek
    Müridler telekom yeni bi  sisteme geçiyo net hızı 20 megabyte çıkaracaklar belki ondan çabuk inmiştir

İmkansız Sadece Biraz Zaman Alır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    hacı hangi ülkedesin? :S:P:D

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    Hacı nerde indirdin bilmiyorum ama eğer ağa bağlı bir bilgisayardan indiriyorsan ve ağdaki bir bilgisayarda indirdiğin şey varsa ondan da olabilir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek

hayır onunla alakası yok bazen oluyor dc++ da ve flashget de

zamanında dial-up warken daha o zamanlar geceleri baglantının iyi oldugu zamanlarda 4 mb ile çekiyodun bi şarkıyı ben flashgetle 17 ye kadar çıktıgımı bilirim.

dc++ ile de 256 baglantı ile en fazla 25 kb ye çıkıyosun yada 27 diyelim 50 60 görmüştüm bazen oluyor böyle abzuk şeyler sanırım o serverlarla alakalı 

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    dayıoğlunun eski pc sinde ilk netle tanıştığımda  1 saatte 1 mp3 indirebiliyoduk :)))

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

valla ben konya selçuklu üniv. tesinde 5 mb e kadar indirdiğimi biliyorum çok zevkli oluyor 2 saate dünyanın linuxunu indirmiştim zamanında :D :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    entrika
    entrika's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende geçen akşam 1 tb yle indirdim :P
Toplam Hit: 4264 Toplam Mesaj: 30