SAP İle Günlük 1000 TL Kazanın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

O işten bi halt anlamadım ben hocalar.

Fabrika gidiyor SAP alıyor, programın fiyatı 2 milyon dolar. Bu böyle her türlü işletmenin yönetimi için hazır database templateler üzerine iş akışı modellenen bir sistem.

Bir de danışmanlar gerçekten böyle paralar alıyorlar. Alsınlar ona da bişey demiorum.

Ama templateden oluşan bir modeli 2 milyon dolardan başlayıp alıp üstüne bu danışmanlara dünyayı ödeyen yöneticilerin kafasini zkm. 10 tane .net ci alın fabrikanız için özel yazsınlar. Hiçbir işletme tam aynı değildir ki template e oturtacan, onun için danışmanlara da bu paraları ödersin kendine uyarlasınlar koca programı diye.

Not: refli link yasakmı la ben bilmiodum kim koydu ki o yasağı? zaten bütün linkler otomatik nofolow lu niye yasak olsunki

mürid üzerinden para kazanma :B

yalan yok ilk defa duydum bu sapı :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Fabrika gidiyor SAP alıyor, programın fiyatı 2 milyon dolar. Bu böyle her türlü işletmenin yönetimi için hazır database templateler üzerine iş akışı modellenen bir sistem.

Bir de danışmanlar gerçekten böyle paralar alıyorlar. Alsınlar ona da bişey demiorum.

Ama templateden oluşan bir modeli 2 milyon dolardan başlayıp alıp üstüne bu danışmanlara dünyayı ödeyen yöneticilerin kafasini zkm. 10 tane .net ci alın fabrikanız için özel yazsınlar. Hiçbir işletme tam aynı değildir ki template e oturtacan, onun için danışmanlara da bu paraları ödersin kendine uyarlasınlar koca programı diye.

Hocam Türkiye'nin en önde gelen ve en büyük şirketleri SAP programını kullanıyor. Çalıştığım firmada SAP desteği veriyor. Demekki adamlarında bi bildiği var ki birşey yapıyorlardır diye düşünüyorum bazen

Hocam türkiyedeki birçok firmada çalışan birçok kişi büyük firmaların bi bildiği olduğununı düşündüğünü düşünüyorum ben de =)

Hoca bu denklemin 3 tane değişkeni var.  İş, Maliyet, Esneklik

Şimdi custom program yazdırırsan istediğin kadar esner. Maliyet yüksektir ama 2 milyon dolara kolay kolay dayanmaz. işe gelince 2 milyon dolara bir firmanın tüm üretimini, bayi ağlarının sistemini, muhasebe bağlantısını, çek senet takibini, müşteri takibini, satışını yaklaşık 10 kere falan yazdırabilirsin. Ayrıca her sene para ödemezsin, dışardan danışman hiç getirmezsin. Updateleri canının istediği gibi yaparsın. Kurumun ne kadar büyükse custom yazman senin için okadar avantaja döner.

HolyOne tarafından 06/Kas/12 20:33 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kulaksiz
    kulaksiz's avatar
    Erkek
    ZaZu bunu yazdı

nasıl bir altyapı lazım bunun için

Siz sadece bir modülün uzmanı oluyorsunuz mesela Finans yada üretim. Çok fazla modül ve süreç var, açık öğretim mezununda yapabileceği iş var , işletme mezunununda, mühendislik mezununda.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek
    kulaksiz bunu yazdı
    ZaZu bunu yazdı

nasıl bir altyapı lazım bunun için

Siz sadece bir modülün uzmanı oluyorsunuz mesela Finans yada üretim. Çok fazla modül ve süreç var, açık öğretim mezununda yapabileceği iş var , işletme mezunununda, mühendislik mezununda.

demek istediğim şu atıyorum c# php java vs. bilmek gerekiyor mu? sıfırdan bunun eğitimi alınmaz mı?

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kulaksiz
    kulaksiz's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Hocam Türkiye'nin en önde gelen ve en büyük şirketleri SAP programını kullanıyor. Çalıştığım firmada SAP desteği veriyor. Demekki adamlarında bi bildiği var ki birşey yapıyorlardır diye düşünüyorum bazen

Hocam bende böyle düşünüyodum başta, .net değil ama başka dillerle yazmak lazım diye,  ama süreç çok fazla var. Oracle ve Mikrosoft dahi yarışamıyor ki yerel ERP'ler yarışsın. 

Para burada ben bunu gördüm. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

kulaksiz:

Hocam SAP da para olduğunu biliyorum. yani sana hak veriyorum. sadece sebebini anlamakta güçlük çektiğim için yazdım onları =)

Bi akrabamın teknik müdür olduğu fabrikaya kurmuşlar 2 sene önce, hala ayağa kaldıramamışlar danışmanlar gelip gidiormuş =)

HolyOne tarafından 06/Kas/12 20:35 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kulaksiz
    kulaksiz's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

kulaksiz:

Hocam SAP da para olduğunu biliyorum. yani sana hak veriyorum. sadece sebebini anlamakta güçlük çektiğim için yazdım onları =)

Bi akrabamın teknik müdür olduğu fabrikaya kurmuşlar 2 sene önce, hala ayağa kaldıramamışlar danışmanlar gelip gidiormuş =)

Büyük şirketlerin kullanmasının tek nedeni diğer uluslararası büyük şirketlerin kullanması. 

THY 100 danışman 2 senede beceremedi batırdı projeyi, tekrar baştan başladılar. Şimdi hintli danışmanlar yapıyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

kulaksiz:

nedir hocam bunun dili. hangi dil ile yazılıyor. yada başlı başına kendi yapılarımı var

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kulaksiz
    kulaksiz's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

kulaksiz:

nedir hocam bunun dili. hangi dil ile yazılıyor. yada başlı başına kendi yapılarımı var

ABAP diye SAP'e ait bir dil var onunla yazılıyor. Database olarak Oracle kullanıyor. 

Ama kullanıcı veya danışmanların programlama dili bilmesine gerek yok. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efecan123
    efecan123's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Hocam türkiyedeki birçok firmada çalışan birçok kişi büyük firmaların bi bildiği olduğununı düşündüğünü düşünüyorum ben de =)

Hoca bu denklemin 3 tane değişkeni var.  İş, Maliyet, Esneklik

Şimdi custom program yazdırırsan istediğin kadar esner. Maliyet yüksektir ama 2 milyon dolara kolay kolay dayanmaz. işe gelince 2 milyon dolara bir firmanın tüm üretimini, bayi ağlarının sistemini, muhasebe bağlantısını, çek senet takibini, müşteri takibini, satışını yaklaşık 10 kere falan yazdırabilirsin. Ayrıca her sene para ödemezsin, dışardan danışman hiç getirmezsin. Updateleri canının istediği gibi yaparsın. Kurumun ne kadar büyükse custom yazman senin için okadar avantaja döner.

kesinlikle şeyhimize katılıorum kapitalist bir para kazanma yöntemi olduğunu düşünüyorum aman siz uğraşmayın biz sizin için yapar fazlasıyla yolarız sizi gibi bir sistem 2 milyona dünyalar yazılır :)

Benim evim valizimdir. http://efecetir.info
Toplam Hit: 11860 Toplam Mesaj: 77