Sarımsak Yetiştiriciliği Kastamonulu Üyelerden Rica
-
Merhaba arkadaşlar,
Biolojik Dizel yakıt üretmek maksadıyla bir şirket kurduk, kanola yetiştiriciliği yapmak üzere büyük araziler kiraladık, bu sene topraklarımızın boş kalmasını istemediğimizden sarımsak ekimi gerçekleştirmek.
Sarımsak Yetiştiriciliği hakkında fizibilite çalışmamızı ürünün kalbi sayılan Kastamonuda gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Ne yazıkkiçok fazla zamanım yok, bir haftalık kısa sürede sarımsakla ilgili herşeyi öğrenmeliyim. Kalacak ekonomik otel (pansiyonda olabilir), Ziraat odasında tanıdık, sarımsak yetiştiriciliği yapan köylü tanıdık... arkadaşlar ben kastamonulu bir üyenin yardımını bekliyorum. Ufak tefek nakdi faydalarımda dokunacaktır.
Yardımlarınızı bekliyorum.
-
kastamonuluyum bilgisizim pardon... :)
-
Başkan çeltik tarlası yapıcam desen sineğine kadar anlatırdım yakınım kastamonuya :D Boyabat
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
kastamonuluyum bilgisizim pardon... :)
---------------------------Size Marmaris havası yaramamşı :)
-
memlekete uzak kaldıkta senin arazi nerde kastamonudamı başka yerdemi...
-
Taşköprülü bul
-
kastamonuluyum ancak söylediklerin konusunda en ufak bilgim yok.
sen taşköprülü birini bul hocam. (taşköprüde yaşayan birini bul bizim gibi istanbullu kastamonululardan bi fayda gelmez bu konuda)
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
kastamonuluyum ancak söylediklerin konusunda en ufak bilgim yok.
sen taşköprülü birini bul hocam. (taşköprüde yaşayan birini bul bizim gibi istanbullu kastamonululardan bi fayda gelmez bu konuda)
-----------------------------:) Taşköprülüler internete girmiyormuş. :P
-
uzun uzun ve sıksık şeyler dik aralarına da başka şeyler dik oh mis
-
taşköprülüyüm :) hocam sen git direk taşköprüye ordakiler daha iyi yardımcı olur
edit: bende bişey anlamadığm için sen git işin ehline :)
-
tr de son 5 yılda artmaya basladı bıyodızel fırmaları satısları dırekt olarak ev ve ısyerlerı seklınde mı yapmaktasınız yada yapmayı planlamaktasınız yoksa buyuk petrol fırmaları alım yapmaktalar mı ?