Şarj Aleti Lazım
-
arkadaşlar bilgisayarımın muhtemel son 20 dksı şarj aletim koptu hayrına yollıyabilecek varmı yada daha basit sorayım kullanmadığı şarj aleti olan varmı şarjaletide değil bilgisayara giriş yapan uçtan olsa bitane ben onu kendi şarj aletime lehimlerim umarım yardımcı olucak biri çıkar
-
hocam aslında mersinden mürid olsa daha iyi olur elden alırım düşük bir ücrette ödiyebilirim ama düşük şuan yolsuzum
-
model? marka?çükübik ?fikibok?
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
model? marka?çükübik ?fikibok?
-----------------------------model toshıba pa-1900-06 ama bu orjinal şarj aletim değil geçen sene değiştirmiştim şuanki şarj aletinin girişi 100-240v 50-60Hz 1.5A çıkışı 19v-4.74A hocam birsn birazdan bataryayı çıkarığp bataryanın değerlerinide yazcam
ha buarada pc marka modeli beko bnb 573 a1 sr
-
-
konu 31 dk önce açılmış kesin arkadaşın şarjı bitti:):):)
-
batarya modeli BATFL91L6 11.1V 4400mAH
hocam illa adaptör lazım değil laptopa giren uç ta olur elinizde kopuk falan varsa yollayın buarada pilim bitti nasıl girdiğimi görseniz . . .
-
dead_march bunu yazdı:
adoptörün modeli BATFL91L6 11.1V 4400mAH
hocam illa adaptör lazım değil laptopa giren uç ta olur elinizde kopuk falan varsa yollayın buarada pilim bitti nasıl girdiğimi görseniz . . .
-----------------------------Bu adaptör değil batarya değerleri :)
Adatör ve batarya farklı şeyler...
-
swordfish bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
adoptörün modeli BATFL91L6 11.1V 4400mAH
-----------------------------Bu adaptör değil batarya değerleri :)
Adatör ve batarya farklı şeyler...
-----------------------------tmm ben ikisinde yazdım işte allah allah daha önceki mesajda kullandığım adaptör değeride var
-
Arkadaş cahile laf anlatmak ne zor iştir böyle...
-
swordfish bunu yazdı:
Arkadaş cahile laf anlatmak ne zor iştir böyle...
-----------------------------hocam zaten asabım bozuk bakbu şarj cihazının modeli bildiğin bir ucu pirize bir ucu pcye takılan fıtık ettin yav