Sarma Sigara

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niRvana_GG
    niRvana_GG's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı

hocam ben de camel içiyordum günde 7 TL veriyordum ve tüm sigaramın paraya gittiğine isyan ettiğim bi an'da sağdan soldan tütün arayışlarına girdim ama hepsi diken gibi kesiyordu boğazı,en son mısır çarşısının çıkışında aslı böreğin sağ çaprazında bi dükkan'dan harika bir tütün buldum muhtemelen kendi harmanları sana hangi sigarayı içtiğini sorup ona göre tütün öneriyorlar verdiği poşetin üzerinde Camel yazıyordu :)) velhasıl 20 gündür filan bahsettiğim tütün'ü içiyorum şimdi normal camel'dan bile daha lezzetli geliyor..kağıt olarak smoking alıyorum bir paket'te 60 kağıt var ve yapıştırıcısı-kağıdı ile en doğal ve kaliteli çarşaf sayılır fiyatı 1 TL 150 Adet gizeh filtre 1 TL Tütün'ün kilosu 40 TL sigaramı otomatik olarak sardığım gizeh marka tütün tabakası aldım buna 30 TL dediler 15 TL'ye aldım 5 TL ye çin malı olanlarda satılıyor tabi ben şansı yine almanlara verdim..velhasıl fiyatlarla alakalı fikir sahibi olman içinde belirteyim dedim..istanbul'da yaşıyorsan gidip tadına bak camel içiyorsan mutlaka seversin. 

7 senedir Camel Soft içiyorum hocam. Artık sigaraya verdiğim paradan rahatsız olmaya başladım her nekadar Camel'e de versem :D dediğin tütünü alırsam bana Camel'i aratırmı aratmaz mı ? mutlaka seversin demişsin sana güvenip gideceğim birgün inşallah Camel'e benziyordur tadı :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

ben de camel içiyorum ankarada sağlam tütün nereden bulabiliriz ? 

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    niRvana_GG bunu yazdı
    Lemuria bunu yazdı

hocam ben de camel içiyordum günde 7 TL veriyordum ve tüm sigaramın paraya gittiğine isyan ettiğim bi an'da sağdan soldan tütün arayışlarına girdim ama hepsi diken gibi kesiyordu boğazı,en son mısır çarşısının çıkışında aslı böreğin sağ çaprazında bi dükkan'dan harika bir tütün buldum muhtemelen kendi harmanları sana hangi sigarayı içtiğini sorup ona göre tütün öneriyorlar verdiği poşetin üzerinde Camel yazıyordu :)) velhasıl 20 gündür filan bahsettiğim tütün'ü içiyorum şimdi normal camel'dan bile daha lezzetli geliyor..kağıt olarak smoking alıyorum bir paket'te 60 kağıt var ve yapıştırıcısı-kağıdı ile en doğal ve kaliteli çarşaf sayılır fiyatı 1 TL 150 Adet gizeh filtre 1 TL Tütün'ün kilosu 40 TL sigaramı otomatik olarak sardığım gizeh marka tütün tabakası aldım buna 30 TL dediler 15 TL'ye aldım 5 TL ye çin malı olanlarda satılıyor tabi ben şansı yine almanlara verdim..velhasıl fiyatlarla alakalı fikir sahibi olman içinde belirteyim dedim..istanbul'da yaşıyorsan gidip tadına bak camel içiyorsan mutlaka seversin. 

7 senedir Camel Soft içiyorum hocam. Artık sigaraya verdiğim paradan rahatsız olmaya başladım her nekadar Camel'e de versem :D dediğin tütünü alırsam bana Camel'i aratırmı aratmaz mı ? mutlaka seversin demişsin sana güvenip gideceğim birgün inşallah Camel'e benziyordur tadı :D

Hocam git mutlaka..ufak bir dükkan orada içip tadına bak beğenmezsen almayadabilirsin ben 5 TL lik deneme amaçlı almıştım 10 gün filan gayet keyifle içtim sağda solda yakın yerlerden benzerini aradım ama bulamadım gidip bi 250 gram daha aldım tekrar :) ben sefaköydeyim evin yakınsa buyur gel tadına bak :) 

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

geçen sene golden virginia içiyodum 11liraydı pakedi tek başıma içtiğimde 1.5-2hafta yetiyodu. normalde günde 1paket sigara içerim. bu aralar cidden verdiğim paralara içim acımaya basladı yarın tekrardan tütüne dönüyorum. bi golden ın gideri var.

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Okan direk marul sarmış onu içiyo kafaya bak savunmaya bak amk.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End_User
    End_User's avatar
    Erkek

acaba elektronik sigaralardan kullansak çok fark varmıdır. flavour art diye bi marka gördüm sigara markalarının likit sıvılarını çıkartmış ama forumlarda felan pek yorum yapılmamış

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı

Harbi yaa bizim marolcu ne oldu ses seda yok :D 

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı
    Smirnoff bunu yazdı

Sizin marulcu kim :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı
    Smirnoff bunu yazdı

Sizin marulcu kim :D

http://www.tahribat.com/Forum-Telas-Yaptim-Noluyor-169527/ elemandan ses seda yok merak ettim bak :))

SaNaL_AjaN tarafından 09/Ara/12 23:41 tarihinde düzenlenmiştir

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Bırakın sarmayı abi.Sigaraya zam geldi yine gelicek.Aklınız varsa zula yapmaya bakın.
    Uygun fiyata gürcü sigarası satılır :) 

-Bilginize

Toplam Hit: 4361 Toplam Mesaj: 23