Satılık - İ9100 Samsung S2 - Siyah - Sorunsuz - Temiz - Efsane Cihaz
-
Cihaz Yurtdışı Cihazdır ...
Dolayısıyla Faturası , Vs yoktur ...
Kutusu vardır , Şarj Cihazı vardır , bunlar ile Birlikte EXTRA dan HediyelerLe Verilecektir ...
Yurtdısından alınmıs cıhazdır , alan arkadas yaklasık 7 - 8 ay kullanmış ,
3 aydır da ben kullanıyorum. Ortalama 1 senelık cıhaz ...
Cihazda Tek Çalışmayan TİTREŞİM dir.
O da sanırım titreşim motoru değişecekmıs 15 - 20 TL arası birsey
ama
ben zaten ihtiyacım olan birşey olmadıgı ıcın 3 aydır bu sekılde kullanıyordum ,
fakat alacak kışi cıkarsa bilgisi olsun isterim ...Telefonun Kaydı Öyle Telefoncularda Atılan Geçici Kayıtlardan Değildir ...
Alan Arkadas Orjınal Pasaportıuna Kaydetmiştir...Şuanda sorgusunda aşagıdaki sekılde gözukmektedir ...
IMEI SORGULAMA
IMEI :
3*8***04***4***
Durumu :
IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak :
Yolcu beraberi kaydedilen cihaz
Üretici :
Üretici: Samsung Korea Pazar Adı: Samsung GT-I9100 Model Bilgileri: Samsung GT-I9100
Sorgulama Tarihi 04.10.13
Bu sorgulama bilgilendirme amaçlıdır, kesinleşmiş kayıt anlamına gelmemekte olup
ispat hukuku açısından geçerliliği bulunmamaktadır.
* Üretici Bilgisi sorgulama GSM Association dan alınan veriler ūzerinden yapılmakta olup sadece bilgilendirme amaçlıdır.
Ben Sorun yaşamadım , Sizinde Yasayacagınızı sanmam ...EXTRA OLARAK :
* 2 Adet Şarjlı Kılıf (Birini Telefonu ilk kullanan Arkadas almıstı 2.000 mah , Birde ben aldım 2.800 mah)
Bunların degerı Ortalama 65TL x 2 = 130 TL dir ...
( TÜRKİYE ' de )
* SanDisc 8GB - Class10 Ultra MicroSD kart ( Vatandan alınmıstır )
Bunun de degerı şuanda 22TL - 30TL arasındadır...
Sadece 2 EXTRA da 150 TL karınız olacaktır , Bunlar cihazı alan kısye HEDIYE edılecektır...Yanlış anlasılmasın alacagım cıhazda HAFIZA KARTI girişi olmayacagı ıcın ve Farklı bır marka model alacagım ıcın verıyorum...
EXTRA Ları , Amacım alanın işini görsun , işine yarasın ...
Cihazda OMEGA ROM yüklüdür.
İsteyene İstediği Romu Yükleyip Gönderebilirim...*******************************************************************
TAKAS ve FİYATTA İNDİRİM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR ...
Düşünen Arkadaşlar Bu Fiyatı ve Bu Şartları Göz Önunde Bulundurup Mesaj Atabılırler ...
*****************************************TBT FİYATI : 500 TL
*****************************************SAYGILAR
-
abi şu şarjlı kılıflı şeysinin resmini çekip koysana bi
-
Tabi ya g2 geldi s2 nin papucu dama atildi :)
-
Al ERSIN 'ım böyle bişiler :)
-
HoLyCat bunu yazdı
Tabi ya g2 geldi s2 nin papucu dama atildi :)
Hehehe :) Daha gelmemiş olsa da , yarın aksama gelıyor sanırım :D
Paketiniz teslim sürecinde.
Takip No : U1E********* Paket Adedi : 1 Alıcı Firma Adı : SÜ**** TU******** Alıcı Yetkili Ad-Soyad : SÜ**** TU******** Alıcı İl : İZMİR Alıcı İlçe : BAYRAKLI Alıcı Adres : 15**** SO******** Paketin Son Hareketleri
Tarih Durumu İşlem Yeri 04.10.2013 22:31:04 HAVAYOLU (THY) İLE İZMİR HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ MAHMUTBEY HUB 04.10.2013 20:24:32 GİRİŞ SCAN EDİLDİ (ABDULKADİR CIĞA) MAHMUTBEY HUB 04.10.2013 18:30:39 KARAYOLU (34DE0864) İLE MAHMUTBEY HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ İSTANBUL TAKSİM 04.10.2013 10:45:54 GİRİŞ SCAN EDİLDİ (YUSUF AYAR) İSTANBUL TAKSİM -
eğer uygun fiyattan verirsen şarjlı kılıflardan birtanesini almak isterim. bu arada s2 bana göre satılacak telefon değil :)
-
Dos_Attach bunu yazdı
eğer uygun fiyattan verirsen şarjlı kılıflardan birtanesini almak isterim. bu arada s2 bana göre satılacak telefon değil :)
Hocam bu aleti http://www.sendenogreniyorum.com/sub1.html almasaydım , bende onca telefondan sonra uzun süre S2 de kaldım , kalırdım da :)
Yazıdıgım gibi EFSANE cihaz :) ama G2 yi de merak edıyorum , o yuzden satıyorum :) -
g2 yi kaça aldın hocam :D
-
piradomim bunu yazdı
PM attım hocam...
-
JiggSaw bunu yazdıpiradomim bunu yazdı
PM attım hocam...
sağolasın :D hayırlı olsun
-
piradomim bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıpiradomim bunu yazdı