Satılık - İphone 4-4S Cüzdan Kılıf
-
Hocalar 70 liradan satışını yaptığım kılıflardan elimde 4 tane kaldı, bir an önce bitirip yeni şeyler getirtmek adına baya ucuzdan satıyorum konuyu buraya da açayım dedim belki almak isteyen çıkar.
iPhone 4-4S BOOKBOOK TWELVE SOUTH - KİTAP GÖRÜNÜMLÜ CÜZDAN KILIF
Ürün Özellikleri
-Marka: Twelve South
-Ürün: iPhone BookBook
-BookBook deriden yapılmış iPhone 4 ve 4S ile uyumlu cüzdan kılıftır.
-BookBook cüzdan kılıfın üretiminde tamamen el işçiliği kullanılmıştır.
-Telefonun kullanımını kesinlikle etkilemez özel dizaynı sayesinde tüm tuşlara ve portlara rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
-Telefonunuzu darbelere,kirlenyeme vb. birçok dış etkene karşı korur ve ilk gün ki gibi yeni kalmasını sağlar.
-BookBook ta 3 adet kredi kartı ve 1 adet para bölmesi mevcuttur.
-Siparişinizi takiben hızlı bir şekilde adresinize orijinal ürün kutusunda kargolanacaktır.
Ürün iPhone4 ve 4S üzerinde kendimce denenmiştir ve her ikisiyle de uyumludur. Ürünler kontrolümden geçerek kargolanacaktır.
Ürün Fiyatı
Elimde son 4 ürün kalmıştır ve fiyatları 30dir. Kargo alıcıya aittir ya da Ankarada elden teslim yapabilirim.
Ürün Videosu
Tıklayınız.
Ürün Resimleri -
Hocam iphonum olsa kaçırmazdım süper.İyi satışlar.
-
Teşekkür ediyorum hocam
-
Tipi mili guzelmis insanin alasingeliyoda cuzdan bile tasimiyomki ben ;) bide cuzdani kaybettik mi eskiden kartlar paralsr giderdi simdinhrm kartlar hem paralar hemde telefon gider aboov :))
-
:D hiç öyle düşünmemiştim hocam
-
hocam aynı tarzda siyah evo3d için de warmı gerçekten çok hoş ve marjinal bir kılıfmış :) hayırlı satışlar
-
Pawlow bunu yazdı:
-----------------------------hocam aynı tarzda siyah evo3d için de warmı gerçekten çok hoş ve marjinal bir kılıfmış :) hayırlı satışlar
-----------------------------malesef hocam sadece iphone için var :) teşekkür ediyorum
-
1 tane satıldı kalan ürün:3
-
Güzelmiş , şu nüfus cüzdanlarınıda kart haline getirseler süper olucak ,Cüzdan alırken kimlikle test ediyorum arkadaş : )
-
Siyah var mı hocam?
-
siyah yok hocam ama iphone rengi ile uyumsuz olur diye dediysen iphone un dış kısmı görünmüyor zaten takınca