Satılık | Sennheiser Mm70i - Sıfır Kulaklık - Ücretsiz Kargo
-
:D nedir bu kullakliklardan cektigimiz 1,2 yil önce bi arkadaşda 540 liraya mi ne almiştin bi tanede 1 ay konuşmustuk :D
-
AmoR bunu yazdı
:D nedir bu kullakliklardan cektigimiz 1,2 yil önce bi arkadaşda 540 liraya mi ne almiştin bi tanede 1 ay konuşmustuk :D
Zevkler ve renkler tartışılmazmış hocam :)
-
güzel kulaklık alıcak arkadaşa h.olsun
up
-
shennheiser cx300II kullaniyordum cok memnundum yani ölürüm o kulakliga ama noldu koptu ve ben naptim daha da kopardim gelemem oyle seylere simdi yeni kulaklik bakacam da ne alsam die dusunuyorum bu sefer o kadar para vermeyecem
-
samaccc bunu yazdı
güzel kulaklık alıcak arkadaşa h.olsun
up
Verilen paranın kat ve kat hakkını veren bir ürün. Sağoalsın hocam.
-
eray bunu yazdıshennheiser cx300II kullaniyordum cok memnundum yani ölürüm o kulakliga ama noldu koptu ve ben naptim daha da kopardim gelemem oyle seylere simdi yeni kulaklik bakacam da ne alsam die dusunuyorum bu sefer o kadar para vermeyecem
Dikkatli kullanmadığın zaman hor kullandığın zaman her kulaklık gibi kopabiliyor. Ama parasını verdin mi başka kulaklık düşünmene engel olan bir ürün. Almak istesen görüşelim hocam. Şimdiden aldığın ürün hayırlı olsun.
-
BaD_BoYs bunu yazdıeray bunu yazdı
shennheiser cx300II kullaniyordum cok memnundum yani ölürüm o kulakliga ama noldu koptu ve ben naptim daha da kopardim gelemem oyle seylere simdi yeni kulaklik bakacam da ne alsam die dusunuyorum bu sefer o kadar para vermeyecem
Dikkatli kullanmadığın zaman hor kullandığın zaman her kulaklık gibi kopabiliyor. Ama parasını verdin mi başka kulaklık düşünmene engel olan bir ürün. Almak istesen görüşelim hocam. Şimdiden aldığın ürün hayırlı olsun.
Yok hocam okula gidiyorum para ayiramam o kadar idarelik bisey alicam artik simdilik ama shennheiser kulakliklarin hasidir yani dusunen arkadaslar varsa vede butcesi uygunsa alsin -
eray bunu yazdıshennheiser cx300II kullaniyordum cok memnundum yani ölürüm o kulakliga ama noldu koptu ve ben naptim daha da kopardim gelemem oyle seylere simdi yeni kulaklik bakacam da ne alsam die dusunuyorum bu sefer o kadar para vermeyecem
o zaman creative ep-630 al hocu
fiyatından kat kat daha iyi bi kulaklık
-
eray bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdıeray bunu yazdı
Yok hocam okula gidiyorum para ayiramam o kadar idarelik bisey alicam artik simdilik ama shennheiser kulakliklarin hasidir yani dusunen arkadaslar varsa vede butcesi uygunsa alsinAynen. Hayırlısı olsun hocam.
-
Up :)