Satılık Apple Ürünleri
-
gvn666 bunu yazdı
Arkadaslar tekrar selam;
iphone 5 icin dogru zaman simdi degil aralik ayinda telefon 64 ulkeye ulasicak ozaman fiyatlar dusecek turkiye satisi 2500 ile baslayacak apple icin ama tel firmalari yuzunden bu rakam cok daha dusecek azicik sabirli oluN :)
siteyi kendim kuruyorum hazir sistemlerde var tabi icinde gittigidiyor uzerindende satis yapacagim.
Iphone 5 ten cok yarinki apple in yeni urun tanitimlari yuzunden ipad ve macbookpro satislari patlayacak yarin yeni ipad mini ve retina 13 inc geliyor.hatta yeni imac dahi gelebilir.
macbookpro ve ipade yogunlasin derim siparis icin :)
ipad mini yarın geliyor demişssinde adamlar 2 kasımda satışa çıkartıyor :S
-
macbook pro 15" retin display 256gb'lık ssd'li ürünü ne kadara veriyorsun hocam?
-
SpArK bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
ben 300$a 4s buluyorum, hadi %10umu da kes alayım hemen? Kimse ölücü demesin, öyle köfteye böyle ekmek.
Buldukların 0 ve Türkiye de garantisi var mı ? Varsa almayı düşünürüm o fiyata satacaksan ?
elbette 0, türkiyede aldığın hiçbir apple ürününün türkiye garantisi yok çünkü türkiyede servisleri yok bilkom vs amerikaya yolluyor zaten garantilileri. yalnız imei değişimi ve pasaport fiyata dahil değil :) (benim bağın kaynağını sorarsanız TOR diyebilirim ;) )
dipnot: yazarken asabiydim biraz yazıya da yansımış azbuz - konu sahibine hatasını söyliyeyim derken uçmuşum :|
dipnot2: spark alıcıysan pm at ki tam ücret çıkartıyım sipariş hacmine göre :) -
blackace bunu yazdı
4s 16 GB fiyatını pm atarmısın..
-
SweetyVolty bunu yazdıSpArK bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
ben 300$a 4s buluyorum, hadi %10umu da kes alayım hemen? Kimse ölücü demesin, öyle köfteye böyle ekmek.
Buldukların 0 ve Türkiye de garantisi var mı ? Varsa almayı düşünürüm o fiyata satacaksan ?
elbette 0, türkiyede aldığın hiçbir apple ürününün türkiye garantisi yok çünkü türkiyede servisleri yok bilkom vs amerikaya yolluyor zaten garantilileri. yalnız imei değişimi ve pasaport fiyata dahil değil :) (benim bağın kaynağını sorarsanız TOR diyebilirim ;) )
dipnot: yazarken asabiydim biraz yazıya da yansımış azbuz - konu sahibine hatasını söyliyeyim derken uçmuşum :|
dipnot2: spark alıcıysan pm at ki tam ücret çıkartıyım sipariş hacmine göre :)euhesnelvaqifqk4.onion.to/
Buda maili : apple@tormail.net
:)
-
bu pm olayını anlamış deiglim neyi saklıyorsunuz ? amaç nedir
-
apple mouse ve klavye var mı hocam? klavye uzun olanundan sayılı olan yani.
-
hocam istanbulda mısın elden alınca az da olsa fiyat değişimi olur mu
-
SweetyVolty bunu yazdıSpArK bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
dipnot2: spark alıcıysan pm at ki tam ücret çıkartıyım sipariş hacmine göre :)Yani macbookun ekraninda sorun oldumu amerikaya yollayip yaptiriyorlar oylemi kardes?
1,5 sene apple magazasi islettim bole bi cumleyle karsilasmadim :)
bilkom Distributor arkadasim urunleri turkiyeye sokmaya yetkili olan tek kurum ama dart bimeks gibi firmalar okadar yuksek hacim istiyorlarki bazen bilkom sadece araci oluyor.
ayrica tr garantisi yok diye bisey yok bana tr garantili bir urun getir sana 1-2 gun icerisinde %100 garantili servis verdirdiym bilkom onayli bence bukadar pesin fikirli olma.
amacin satis yapmaksa buyur yap pazar ola ama baskasini kotuleme malik iyi derken.
saygilar.
-
Macbook retina 15 inc i7 2.6 ghz -512 ssd - 8 gb ram - tr klavye - tr garantili apple fiyat 6800 bende 5.500tl