Satılık Apple Ürünleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    gvn666 bunu yazdı

Arkadaslar tekrar selam;

iphone 5 icin dogru zaman simdi degil aralik ayinda telefon 64 ulkeye ulasicak ozaman fiyatlar dusecek turkiye satisi 2500 ile baslayacak apple icin ama tel firmalari yuzunden bu rakam cok daha dusecek azicik sabirli oluN :)

siteyi kendim kuruyorum hazir sistemlerde var tabi icinde gittigidiyor uzerindende satis yapacagim.

Iphone 5 ten cok yarinki apple in yeni urun tanitimlari yuzunden ipad ve macbookpro satislari patlayacak yarin yeni ipad mini ve retina 13 inc geliyor.hatta yeni imac dahi gelebilir.

macbookpro ve ipade yogunlasin derim siparis icin :)

ipad mini yarın geliyor demişssinde adamlar 2 kasımda satışa çıkartıyor :S 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

macbook pro 15" retin display 256gb'lık ssd'li ürünü ne kadara veriyorsun hocam?

. . .. . ... .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    SpArK bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı
    ben 300$a 4s buluyorum, hadi %10umu da kes alayım hemen? Kimse ölücü demesin, öyle köfteye böyle ekmek.

Buldukların 0 ve Türkiye de garantisi var mı ? Varsa almayı düşünürüm o fiyata satacaksan ?

elbette 0, türkiyede aldığın hiçbir apple ürününün türkiye garantisi yok çünkü türkiyede servisleri yok bilkom vs amerikaya yolluyor zaten garantilileri. yalnız imei değişimi ve pasaport fiyata dahil değil :) (benim bağın kaynağını sorarsanız TOR diyebilirim ;) )

dipnot: yazarken asabiydim biraz yazıya da yansımış azbuz - konu sahibine hatasını söyliyeyim derken uçmuşum :|

dipnot2: spark alıcıysan pm at ki tam ücret çıkartıyım sipariş hacmine göre :)

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    blackace bunu yazdı

4s 16 GB fiyatını pm atarmısın..

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    SpArK bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı
    ben 300$a 4s buluyorum, hadi %10umu da kes alayım hemen? Kimse ölücü demesin, öyle köfteye böyle ekmek.

Buldukların 0 ve Türkiye de garantisi var mı ? Varsa almayı düşünürüm o fiyata satacaksan ?

elbette 0, türkiyede aldığın hiçbir apple ürününün türkiye garantisi yok çünkü türkiyede servisleri yok bilkom vs amerikaya yolluyor zaten garantilileri. yalnız imei değişimi ve pasaport fiyata dahil değil :) (benim bağın kaynağını sorarsanız TOR diyebilirim ;) )

dipnot: yazarken asabiydim biraz yazıya da yansımış azbuz - konu sahibine hatasını söyliyeyim derken uçmuşum :|

euhesnelvaqifqk4.onion.to/

Buda maili : apple@tormail.net

:)

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

bu pm olayını anlamış deiglim neyi saklıyorsunuz ? amaç nedir

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

apple mouse ve klavye var mı hocam? klavye uzun olanundan sayılı olan yani.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

hocam istanbulda mısın elden alınca az da olsa fiyat değişimi olur mu

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    SpArK bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı

Yani macbookun ekraninda sorun oldumu amerikaya yollayip yaptiriyorlar oylemi kardes? 

1,5 sene apple magazasi islettim bole bi cumleyle karsilasmadim :)

bilkom Distributor arkadasim urunleri turkiyeye sokmaya yetkili olan tek kurum ama dart bimeks gibi firmalar okadar yuksek hacim istiyorlarki bazen bilkom sadece araci oluyor.

ayrica tr garantisi yok diye bisey yok bana tr garantili bir urun getir sana 1-2 gun icerisinde %100 garantili servis verdirdiym bilkom onayli bence bukadar pesin fikirli olma.

amacin satis yapmaksa buyur yap pazar ola ama baskasini kotuleme malik iyi derken.

saygilar. 

..::GVN::..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek

Macbook retina 15 inc i7 2.6 ghz -512 ssd - 8 gb ram - tr klavye - tr garantili apple fiyat 6800 bende 5.500tl

..::GVN::..
Toplam Hit: 5722 Toplam Mesaj: 47