Satılık Baya Birşey
-
ajan1111 bunu yazdıcrimeangel bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
fx5200 ler 128 mb mı?
5200 ler 128 mb, 5500 olan 256 mb.
3ünüde driverlarını yükleyerek denedim. oyun falan oynamadım hali ile. sıkıntı çıkmaz.
8 numaralıya talibem gurban (: ama yarına kadar müsade isteyecem. birine ulaşmam gerekiyo. yarın akşam net bişey söylerim
haber bekliyorum senden hocam.
-
Crazy_OZan bunu yazdı
Hacı abi msn adresini verirmisin
pm atıldı.
gerçi eklicekler ekleyebilir.
crimeangel@hotmail.it
-
ExcaliburTBT bunu yazdıamfi ve bass a ne yaziosun dostum :|
hocam 250 liraya vercem. izmirdeysen, taktırcağın yere gelirim. benim araçtan sökerler, senin araca takarlar. kablolarınıda alırsın. onlarada para vermezsin böylece.
-
MaviGozluDev bunu yazdı
kasa değiştikçe yenilendiğinden bi bu kadar harddiskte bende var valla.. da satamıyorum sakat iş :) en olmadı yağıştırıp raf olarak felan kullanıcam :D
hayırlı satışlar hocam :Dharddisk sakat iştir evet.
elimde 1.5 tb, 500 gb seagate var. onlar sıkıntılı vermiyorum. 80 gb ideyide yazmadım. bide 100 gb 2.5 " var onlarıda arızalı olarak satcam zaten :)
ben sistem kurup, badsector testi yapıyorum. sıkıntı çıkarmayanları satıyorum hocam. ama düşün işte,. bir disk için bukadar uğraşıyosun sonuçta.
-
3 numara, 12 numara ve 5 numaradaki disklerin 2 si, crazy_ozan nickli arkadaşımıza satılmıştır. hayırlı olsun.
-
5 numaradaki 3ncü disk aref e satılmıştır.
9 numaradaki ekran kartının biri crazy_ozan arkadaşımıza satılmıştır.
4 numaradaki disk site dışına satılmıştır.
alan arkadaşlar hayrını gördsün inşallah.
-
Hayırlı satışlar bol kazançlar abim :) 12 numaraya heveslenmiştim ama gitmiş, saglık olsun bol kazançlar
-
anakart hariç amd 5600+ ya kaç tl istersin
-
goldfinger bunu yazdı
anakart hariç amd 5600+ ya kaç tl istersin
70 liraya veririm hacım.
-
7 numaradaki ram de satıldı arkadaşlar bilginize.