folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Behringer Mikrofon Ve Behringer Mixer (Stüdyo Ekipmanları)

Satılık Behringer Mikrofon Ve Behringer Mixer (Stüdyo Ekipmanları)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Zamanında rap ile uğraşırken (arabesk rap değil tabiki :D ) ikisini de sıfır olarak batimuzikmarket.com'dan almıştım. Şu an üniversite öğrencisiyim, hem rap ile aramın açılmasından dolayı hem de zamanımın olmamasından dolayı (derslerden dolayı) hem de maddi sıkıntılarımdan dolayı ilk göz ağrılarımı satılığa çıkardım. 

Çizik, hasar, yıpranma, fiziksel ve yazılımsal hiçbir sıkıntıları yok arkadaşlar. İki kere kullandım, arabesk rapçiler gibi mikrofona hayvan gibi hömkürmedim kullanırken gayet kibar ve nezih bir şekilde kullandım.

Bodrum altı nemli stüdyolarda değil kendi temiz evimde kullandım. 

Ekipmanlar şunlar.

- Mikrofon: http://www.behringer.com/EN/Products/B-2-PRO.aspx  ve   http://www.batimuzikmarket.com/BEHRINGER-B-2-PRO-MIKROFON,PR-489.html

- Mixer: http://www.behringer.com/EN/Products/502.aspx   ve  http://www.batimuzikmarket.com/BEHRINGER-XENYX-502-Deck-Mikser,PR-6.html

Ek olarak mikrofon ayaklığı ve pop filter var elimde. Pop filteri hediye olarak göndericem gayet profesyonel alman malı bir pop filter. 

En yakın zamanda fotolarını atıcam (nikon ile çekicem).

Edit: 

Mikrofon: 350 TL. 
    Mixer: 90 TL. 
    Ayriyeten mikrofon ayaklığı 30 TL. 

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun, pişman olmayacak. 

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

hocam bu aletler profesyonel müzik stüdyolarında kullanılmaz. evde kullanabilirsin, giriş aşamasında cihazlar.

iyi satışlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

hocam bu aletler profesyonel müzik stüdyolarında kullanılmaz. evde kullanabilirsin, giriş aşamasında cihazlar.

iyi satışlar.

Giriş aşamasındaki cihazlar şöyle olur: 70 TL lik phantomlu bir ses kartı + behringer c1 veya dengi.  Teşekkürler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Fotoğrafları bekliyorum.Fiyatta anlaşırsak,bayrama kadar satılmazsa bakalım :D

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı

Fotoğrafları bekliyorum.Fiyatta anlaşırsak,bayrama kadar satılmazsa bakalım :D

Fiyat güncellendi hocam, fotoları akşama atarım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

iyi satışlar.

Giriş aşamasındaki cihazlar şöyle olur: 70 TL lik phantomlu bir ses kartı + behringer c1 veya dengi.  Teşekkürler.

mixer satıyorsun, ses kartından örnek vermişsin. ayrıca sattığın mikserin sıfırı 70 dolar. şaka gibi. bu mu profesyonel. 2000'li yıllardan beri bu işin içindeyim bırak da neyin prof. olduğunu bilelim. yalan yanlış, kulaktan dolma bilgileri savunmana gerek yok. 

piyasadaki en ucuz mikseri prof. olarak hangi kafayla nitelendirebiliyorsun..

onlar da giriş aşaması, seninkiler de öyle..

mikrofona gelirsek, prof. camiada esamesi okunmaz ama yine de fena bi'şey değil. alınabilir.

bak evde kullanılır diyorum, home studio'larda bile iyi bi' verim alamazsın.

RockZs tarafından 29/Eyl/13 15:28 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

iyi satışlar.

mixer satıyorsun, ses kartından örnek vermişsin. ayrıca sattığın mikserin sıfırı 70 dolar. şaka gibi. bu mu profesyonel. 2000'li yıllardan beri bu işin içindeyim bırak da neyin prof. olduğunu bilelim. yalan yanlış, kulaktan dolma bilgileri savunmana gerek yok. 

mikrofona gelirsek, prof. camiada esamesi okunmaz ama yine de fena bi'şey değil. alınabilir.

2000den beri bu piyasanın içinde olman gelip benim konumu baltalama hakkını vermez sana. Yalan bir laf söylemişsem eyvallah, gelir dersin ki kardeş şurada yalan söylüyorsun. Eksik biliyorsam veya yanlış biliyorsam atarsın bi pm şurayı düzelt kardeşim yanlış biliyorsun hem kendini hem müşterilerini hayal kırıklığına uğratma dersin düzeltirim, ki o profesyonel kısmını sildim, görme yetkin varsa.

O 70 dolar bu fiyata ne profesyonelliği demen senin bilgili değil sadece zengin bir şımarık olduğunu gösterir. Ne yapalım yani intihar mı edeyim ? İmkan dahilinde alabileceğim cihazlar buydu ve çok ta iyi verim aldım harcadığım paraya oranla.

Arkadaşlarımla gayet eğlenceli vakitler geçirdim evde kayıt alırken, aldığımız 2 kayıttı ve ikisi de okulda telefondan telefona dolaştı, arkadaşlarımız dinledi, internete verdik güzel yorumlar aldık eleştiriler aldık kendimizi geliştirdik, güzel anılarımız oldu yani.  Bir star yıldız olma hevesi içinde değildik, belli amaçlarımız vardı ulaştık. Şimdi büyüdük ve hâlâ kampüste bizi dinleyenler, tanıyanlar var. Biz de bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Ve bana göre en iyi verim buydu, istediğimi de aldım. Bunlar benim ilk göz ağrılarım, laf söyletmem !

Ayrıca bu ekipmanlar kafanda uç noktalardaki cihazlarla karşılaştırıp bunlar kötü kık dediğin kadar kötü değil. Gayet kaliteli ürünler gayet kullanışlı ürünler. Zaten ben bu ürünlere güvenmeseydim satılığa çıkarmazdım sen yorma kendini.

DadasAdam tarafından 29/Eyl/13 16:23 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

iyi satışlar.

2000den beri bu piyasanın içinde olman gelip benim konumu baltalama hakkını vermez sana. Yalan bir laf söylemişsem eyvallah, gelir dersin ki kardeş şurada yalan söylüyorsun. Eksik biliyorsam veya yanlış biliyorsam atarsın bi pm şurayı düzelt kardeşim yanlış biliyorsun hem kendini hem müşterilerini hayal kırıklığına uğratma dersin düzeltirim, ki o profesyonel kısmını sildim, görme yetkin varsa.

O 70 dolar bu fiyata ne profesyonelliği demen senin bilgili değil sadece zengin bir şımarık olduğunu gösterir. Ne yapalım yani intihar mı edeyim ? İmkan dahilinde alabileceğim cihazlar buydu ve çok ta iyi verim aldım harcadığım paraya oranla.

Arkadaşlarımla gayet eğlenceli vakitler geçirdim evde kayıt alırken, aldığımız 2 kayıttı ve ikisi de okulda telefondan telefona dolaştı, arkadaşlarımız dinledi, internete verdik güzel yorumlar aldık eleştiriler aldık kendimizi geliştirdik, güzel anılarımız oldu yani.  Bir star yıldız olma hevesi içinde değildik, belli amaçlarımız vardı ulaştık. Şimdi büyüdük ve hâlâ kampüste bizi dinleyenler, tanıyanlar var. Biz de bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Ve bana göre en iyi verim buydu, istediğimi de aldım. Bunlar benim ilk göz ağrılarım, laf söyletmem !

Ayrıca bu ekipmanlar kafanda uç noktalardaki cihazlarla karşılaştırıp bunlar kötü kık dediğin kadar kötü değil. Gayet kaliteli ürünler gayet kullanışlı ürünler. Zaten ben bu ürünlere güvenmeseydim satılığa çıkarmazdım sen yorma kendini.

konunu baltaladığım yok, ilk mesajında profesyonel stüdyo cihazları olduğundan bahsetmiştin ve ben de bunun doğru olmadığını söyledim. dikkat edersen mikrofon alınabilir demişim. tek amacım yanlış bilgiyi düzeltmekti. umarım yazdıklarımı ve yazdıklarını tekrar okur ve hak verirsin. ayrıca kullandığın ekipmanlara bağlılığını da takdir ediyorum. iyi satışlar..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

hocam cihazlar sıfır sayılır bence çünkü hiç MÜZİK icra edilmemiş :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Amfisiz mixer ne işe yarıyor la rap yaparken?

while (1<2)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

hocam cihazlar sıfır sayılır bence çünkü hiç MÜZİK icra edilmemiş :)

Müzik icra edilince eskiyor mu ?

Toplam Hit: 1894 Toplam Mesaj: 16