Satılık Blog Scripti [Turuncublog]
-
Hacı aslına bakarsan web tasarım ve programlaması piyasası türkiye de henüz olgunlaşmadı. Yüksek yerlere gelmiş köklü şirketler ve ya müşteriler bu konu da anlayışlılar aslında. Ama onlarda genel de isim yapmış firmalarla iş görüyor. 150 liranın statik bir html tasarıma "çok para lan" dendiği bi dönemdeyiz. bluetlips gibi benim senin gibi bu piyasadan ekmek yemek isteyenler bile bu tür kontür geyiqlerine maruz kalıyor :| bu konuda çok güzel bir yazı yazılmıştı bir ara. türk webmasterlarının dramını çok iyi anlatıyordu :P
-
wordpress kullanın :D
-
kaç para düşünüosun söyle ona göre alalım :) para bol nereye yatırcağımı şaşırıyorum :)
-
kardeşim ciddiysen ve gerçekten geliştirmişsen ve geliştireceksen msn ye gel bi konuşuruz genelde akşamları birkaç saat online olabiliyorum sadece iş yoğunluğu böyle birşey lazımdı tamda bana..
-
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, Bikaç forumda daha bu konuyu açtım denilenler hep aynı, ingilizce almanca fransızca desteği var zaten blogun... yakın zamanda 2-3 bişey daha geliştirip yabancı script sitelerinde satmayı düşünüyorum :)
-
ya canım kardeşim arayan adam blog sicrpti her yerde buluyo :) saolsun bazı şeyleride tbtdeki arkadaşlar yardım ediyo
:)
-
inş. wareze düşmez scriptin
-
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------
inş. wareze düşmez scriptin
-----------------------------
Hoca iyi bi paraya ingilizce olarak satıcam ondan sonra nolur bilmem :) -
Dai bırakın artık geyiği, adam bişey çıkarmış satmak istiyo, satın almayı düşünenler görüşsün elemanla, boku çıkıyo artık, 5-10 kontür muhabbetinin...
-
Çok temiz konu olmuş :)
Pm atan arkadaş ekledim seni ama hiç online olamadın daha... Arkadaşlar bu konuda konuşmak isteyenler pm atabilir :)
İlk ingilizce scriptimi yayınladım http://www.scripts.com/asp-scripts/image-gallery-scripts/turuncu-gallery/ sıra bu blogda dil dosyaları hazır bi tanıtımı kaldı.
Toplam Hit: 4457 Toplam Mesaj: 21