Satılık Dogo Argentino 2 Aylık Lekesiz
-
çok tatlıymış şerefsiz :D Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun. Büyüyünce korkutucu oluyo bunlar la biraz :S
-
evet cok sevımlı .Buyuyunce oyle korkutucu olmaktan zıyade asaletlı duruyorlr.
-
su köpek satılırmı :/
-
ben minicik köpekleri sewiom böle hep yawru gibi duruolar ya ama buda çok tatlı öldürürüm bunu sewerken ,))
-
Büyüyüncede ayrı bir güzeller ya :) Husky almasaydım kesinlikle dogo alırdım
-
hocam harbi çok hoş hayvan bunlar. durum müsait olsa nakit olsa alırım.
@irwa
şaşırmam :| yavru kurtu parçalayarak seven buna ne eziyetler yapar :| -
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
ben minicik köpekleri sewiom böle hep yawru gibi duruolar ya ama buda çok tatlı öldürürüm bunu sewerken ,))
-----------------------------Yok canm o kadar da degıl :)
-
Dobermanim ile takas dusunurmusun tabi erkek saglikli bir yavruysa ??
9aylik Erkek kulak kuyruk operasyonu düzgün yapilmis ..
gayet saglikli boy: 68cm suanda..
Temel egitimi tamamlanmis tuvalet dahil..
http://www.resimkoy.net/resim.php?resimid=323fgsei96.jpg
-
ByLoading bunu yazdı:
-----------------------------
Maaşallah cok guzel kopegın hocam ama buyuk kopek kabul edemem yavru zaten elımdekı takas kabul edemem.Para ıhtıyacım nedenıyle satmaktayım.
Verme kopegını takas etme .
-
Ben köpekten tam 11 yashından beridir anlıyorum çiftliğimiz vardı orda onların içersinde geçti çocukluum :)) 9 -10 yıldır köpeklerle ilgilenirim cinsleri , ırkları , özellikleri vs.vs. ! Ama Bu Dogo Argentino Tam bi Tanker ve Hayalimdeki Köpek Daha Adanada Pek fazla Kimse bilmezken ben hayranıydım burda :) ve dostum sana birşey söyleyim kimse çıkıpta bu köpeğe bişe demesin Safkan Dogo Argentino Tam Safkan oğlu safkan ( arjantin den gelme ) gibi olmasada Türkiyedeki Safkanlardan ;)
@ ByLoading Sana Gelince , Hocam Senin Dobermanında Çok Sağlam ;) MAŞALLAH
Peki Benim Rotweiller'im Nasıl ? :)
http://tahribat.com/Forum-Ve-Beklenen-Yavrular-Dogdu-Satilik-Safkan-Macar-Rottweiler-Yavrulari-Zeus-Angelin-99490/