Satılık Film Arşivi (1.000+)
-
Arkadaşlar elimde 1000'den fazla film olan kcoa bi arşiv var. Bi sürü dizi konser videosu falan da var. İstanbul içi bunları satmayı düşünüyorum. Mümkünse burasu hariç aracı başka site olmadan nasıl olur bu? Ne yapmalıyım önerilerinizi fikirlerinizi alsam ya da sizden böyle alıclar olur mu
-
Ne kadardan satmayı düşünüyosun. Yane tek tekmi yada toplu haldemi ?
-
hoca bu buyuklukte arsiv cok zor bişey degil artık ancak yapmakta zorlanan insanlar almaya kalkısır kanımca.. yani az daha ufagı varda satmaya kalkıssam bır ıse yarayacagını zanetmıorm.
-
alibaba bunu yazdı:
-----------------------------
hoca bu buyuklukte arsiv cok zor bişey degil artık ancak yapmakta zorlanan insanlar almaya kalkısır kanımca.. yani az daha ufagı varda satmaya kalkıssam bır ıse yarayacagını zanetmıorm.
-----------------------------Dediğin doğru harici harddisklerle bunu sağlayabilmek çok kolay ama benim gibi 80lık bir hard diski olan biri için çok büyük şeyler :)
-
listeyi koysana talip olabiliirim
-
Hoca ben film delisiyim param olsa gözümü kırpmadan veririm , parası olupda film hastası olanlarda vardır elbet :D sen güzel bi düzenleme yap ekran görüntüsü hazırla heryere ver gittigidiyora benzeri sitelere film paylaşım sitelerine , görüpde yarısını izledim , diğer yarsını almak isterim diyenlerde olucak bunları düşünerek farklı kataloglar hazırla:D şu kadar filmi şukadar fiyata veririm de vs.. vs..
-
ToRuN bunu yazdı:
Hoca ben film delisiyim param olsa gözümü kırpmadan veririm , parası olupda film hastası olanlarda vardır elbet :D sen güzel bi düzenleme yap ekran görüntüsü hazırla heryere ver gittigidiyora benzeri sitelere film paylaşım sitelerine , görüpde yarısını izledim , diğer yarsını almak isterim diyenlerde olucak bunları düşünerek farklı kataloglar hazırla:D şu kadar filmi şukadar fiyata veririm de vs.. vs..
-----------------------------sonra kopya film satmaktan iceri atsinlar :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------ToRuN bunu yazdı:
-----------------------------sonra kopya film satmaktan iceri atsinlar :)
eauheau : D : D
Konuyu süper bagladın :W -
fiyatını ve içindekilerin bi bölümünü yazarsan bende alabilirim Lanet olsun bu içimdeki film sevgisine :)
abim sponsorumdur :D fiyatı yazdıktan sora ona sormam gerek ...
-
1TB'yi HD filmler ile doldurmaya calisiyorum, ne kadar ederki :P
-
Bende ankarada bunun benzeri bişey arıyorum.