Satılık Film Arşivi (1.000+)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar elimde 1000'den fazla film olan kcoa bi arşiv var. Bi sürü dizi konser videosu falan da var. İstanbul içi bunları satmayı düşünüyorum. Mümkünse burasu hariç aracı başka site olmadan nasıl olur bu? Ne yapmalıyım önerilerinizi fikirlerinizi alsam ya da sizden böyle alıclar olur mu

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    Ne kadardan satmayı düşünüyosun. Yane tek tekmi yada toplu haldemi ?

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    hoca bu buyuklukte arsiv cok zor bişey degil artık ancak yapmakta zorlanan insanlar almaya kalkısır kanımca.. yani az daha ufagı varda satmaya kalkıssam bır ıse yarayacagını zanetmıorm.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

alibaba bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca bu buyuklukte arsiv cok zor bişey degil artık ancak yapmakta zorlanan insanlar almaya kalkısır kanımca.. yani az daha ufagı varda satmaya kalkıssam bır ıse yarayacagını zanetmıorm.

Dediğin doğru harici harddisklerle bunu sağlayabilmek çok kolay ama benim gibi 80lık bir hard diski olan biri için çok büyük şeyler :)

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    listeyi koysana talip olabiliirim

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRuN
    ToRuN's avatar
    Erkek
    Hoca ben film delisiyim param olsa gözümü kırpmadan veririm , parası olupda film hastası olanlarda vardır elbet :D sen güzel bi düzenleme yap ekran görüntüsü hazırla heryere ver gittigidiyora benzeri sitelere film paylaşım sitelerine  , görüpde yarısını izledim , diğer yarsını almak isterim diyenlerde olucak bunları düşünerek farklı kataloglar hazırla:D şu kadar filmi şukadar fiyata veririm de vs.. vs..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ToRuN bunu yazdı:
    Hoca ben film delisiyim param olsa gözümü kırpmadan veririm , parası olupda film hastası olanlarda vardır elbet :D sen güzel bi düzenleme yap ekran görüntüsü hazırla heryere ver gittigidiyora benzeri sitelere film paylaşım sitelerine  , görüpde yarısını izledim , diğer yarsını almak isterim diyenlerde olucak bunları düşünerek farklı kataloglar hazırla:D şu kadar filmi şukadar fiyata veririm de vs.. vs..

sonra kopya film satmaktan iceri atsinlar :)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

ToRuN bunu yazdı:

sonra kopya film satmaktan iceri atsinlar :)

eauheau : D  : D

Konuyu süper bagladın :W
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

fiyatını ve içindekilerin bi bölümünü yazarsan bende alabilirim Lanet olsun bu içimdeki film sevgisine :)

abim sponsorumdur :D fiyatı yazdıktan sora ona sormam gerek ...

Merhabaaaaa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trk
    trk's avatar
    Erkek
    1TB'yi HD filmler ile doldurmaya calisiyorum, ne kadar ederki :P
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Bende ankarada bunun benzeri bişey arıyorum.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
Toplam Hit: 5100 Toplam Mesaj: 22