Satilik Galatasaray-Beşiktaş Maç Bileti
-
alberteinstein bunu yazdı:
-----------------------------
oradan gerzekalı gibi mi görünüyorum. :| ehlitet işini anlamıştım.
-----------------------------içimden geçenleri söyledin :/
-
Upss... Yukarı...
-
güven her zaman problem hocam ya sıkıntı
-
Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde (Yavru Vatan Kıbrıs içinde geçerli) BÜTÜN SPOR MÜSABAKALARINI ücretsiz izleyebiliyorum.
Ben kombinemi cebimde taşıyorum. Kim uğraşcak biletti filan
Edit büdüt: gitmek isteyen olursa yanımda refakatçı olarak maça alabilirim tabi bu duygusal bir mebla demek ama öyle 300-500 falan değil. Maçtan önce Beşiktaş Çarşı'sında içki ısmarlamak gibi küçük jestler yeter :D
-
bu arada bize 6 tane kale arkası bileti lazım bu maç içn ve max 90 lira.. yardımı dokanabilcek ulaşabilir mi
-
Pazara kadar uppp...
-
kalmamış mı ?
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde (Yavru Vatan Kıbrıs içinde geçerli) BÜTÜN SPOR MÜSABAKALARINI ücretsiz izleyebiliyorum.
Edit büdüt: gitmek isteyen olursa yanımda refakatçı olarak maça alabilirim tabi bu duygusal bir mebla demek ama öyle 300-500 falan değil. Maçtan önce Beşiktaş Çarşı'sında içki ısmarlamak gibi küçük jestler yeter :D
-----------------------------unutmam bunu abi birgün elbet hatırlatırım gidelim derim :W
-
bileti boşverin hacılar. link varmı bugüngü maçı izlemek için. ondan haber verin
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde (Yavru Vatan Kıbrıs içinde geçerli) BÜTÜN SPOR MÜSABAKALARINI ücretsiz izleyebiliyorum.
-----------------------------spor basınından mısın :)