Satılık HTC Touch Diamond2
-
ilanını baltalamak gibi olmasın ama bu yaz htc hd3 geliyor. 1.5 ghz işlemci olcak özellikleri süper. şuan almayı düşünenler beklesinler yoksa çok şey kaçıracaklar.
-
xylgn_ bunu yazdı:
-----------------------------
ilanını baltalamak gibi olmasın ama bu yaz htc hd3 geliyor. 1.5 ghz işlemci olcak özellikleri süper. şuan almayı düşünenler beklesinler yoksa çok şey kaçıracaklar.
-----------------------------benim satışı deil..almak için yanıp tutştugum hd 2 arzularımı baltaladın xD
-
hd2 kullanici si olarak diyorum ki herseyi iyi quzel super ama sarj olayi bes para etmez....
-
xylgn_ bunu yazdı:
-----------------------------benim masaüstü bilgisayarımın işlemcisi 1.7 ghz hacı :)
-
=) şarj 2 gun gıdıo yaw cok da kotu deıl=)
-
Realist bunu yazdı:
xylgn_ bunu yazdı:
-----------------------------benim masaüstü bilgisayarımın işlemcisi 1.7 ghz hacı :)
Benimkide 1.8, ulan amma teknoloji özürlü olduk.. Paranın gözü kör olsun :/
Yakında PC de oynayamadıgım oyunu telde oynarsam şaşmamak gerek -
htc gerçekten kaliteli ürün yapıyor ben şimdilik windows mobile a uzaktan bakıyorum bu yaz çıkacak android leri bekliyorum
bu sene tutturursam güzel bir okul istediğimi alıp koyacam cebime
müşterisini bulursan iyi alet bende çok almayı düşündüm vodafone kontratlı veriyor ama para yok :/
-
şuan için windows mobile rakipleriyle pek yarışabilecek durumda değil ama 1 ay önce windows mobile 7 tanıtıldı. microsoft cep telefonusu konusunda ipleri eline almaya hazırlanıyor. köklü değişiklikler yapıldı. dediğim gibi şimdi telefon almayın önümüzdeki 6 ay içersinde cep telefonu adına teknolojik devrimler yaşanacak.
-
Artık bu telefon değil bilgisayar olmuş. Fiyat da bir o kadar var. HTC'ye selam 6600'a devam.
-
renegadealien bunu yazdı:
tez zamanda htc hd2 alacam allah izin verirse :)
-----------------------------ya lanet olsun ki tırnağa duyarlı diil ühühü =(