folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık İphone4 Pasaport Kayıtsız

Satılık İphone4 Pasaport Kayıtsız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

iphone 4 var elimde pasaport kayıtısız kaç lira eder satacağım ? telefonda bi hasar masar yok sadece dışarıdaki koruyucusunun değişmesi lazım o kadar telefon temiz. fotoları akşam koyacağım. 

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

500-600 tl eder.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

500-600 tl eder.

4s olsa o kadar ederdi anca

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Ölücü salak sen ne anlarsın filan diyebilirsin ama oluru 400-500 arası Bişedir. 

115 kayıt ücreti var

siyahsa 420 beyazsa 450 tl verilir. 

Kutusu varmı?herseyi orjinalmi?sim kilit varmı vs. Vs. Biraz açkla belki ben alırım peşin paraya

tosun tarafından 19/Eyl/13 17:13 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

kutusu falan var sim free herşeyi orjinal. telefon abimdeydi sanıyordum ki 4s hayallerim suya düştü amk :D 

ArmadA tarafından 19/Eyl/13 17:48 tarihinde düzenlenmiştir

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

garantiden gelen sıfır cihazı az önce 700 liraya sattım. iphone4 16 gb siyah. 2 ay daha garantisi var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

115 kayıt ücreti var

Kutusu varmı?herseyi orjinalmi?sim kilit varmı vs. Vs. Biraz açkla belki ben alırım peşin paraya

420 mi?

elinde varmi hocam bu fiyata varsa iletisime gecelim hemen :)

iphone 4 un piyasasi suan 650-700 liradir. 16 gb temiz ler icin konusuyorum. hemen satilsin diyosan sahibindene 600 e koy, 10 kisi arar gunde.

ozaman s4 e 250 lira verelim. 4 ler okadar olmedi, 5s te yapabildiginiz herseyi ortalama 2 yil 4 ilede yaparsiniz.

Nerde o eski TBT...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı
    tosun bunu yazdı

115 kayıt ücreti var

420 mi?

elinde varmi hocam bu fiyata varsa iletisime gecelim hemen :)

iphone 4 un piyasasi suan 650-700 liradir. 16 gb temiz ler icin konusuyorum. hemen satilsin diyosan sahibindene 600 e koy, 10 kisi arar gunde.

ozaman s4 e 250 lira verelim. 4 ler okadar olmedi, 5s te yapabildiginiz herseyi ortalama 2 yil 4 ilede yaparsiniz.

senin dediğine baksak o zaman 150 tl düş amk pasaporta 500 tl ye gider yani :?

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

115 kayıt ücreti var

Siyahsa - Beyazsa ne hoca? :D

Eskıden dı o amk :D bi telefon bakıyordun 100 lira gecırıyorlardı hangısı tutuyorsa :D

450 - 500 ederi var cıhazın işte :)

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

kutusu falan var sim free herşeyi orjinal. telefon abimdeydi sanıyordum ki 4s hayallerim suya düştü amk :D 

DÜZELTME  Sim Free değil GEWEY li telefon!!! ama aparatı falan var içinde abimin hattı takılıydı önceden çalışıyordu telefon yanlış anlaşılma olmasın.

Living Death
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 2373 Toplam Mesaj: 16