Satılık Karakter [Knight Online]
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
HoLyZone bunu yazdı:
eray bunu yazdı:
carnac ne ya bende tekrar baslamayi dusunuyorumda server hakkinda bilgim yok o yuzden bisey diyemedim :D
-----------------------------ben sana bilgi vereyim, hiç bir hile kalmadı ne koxp ne dupe vs. server tertemiz karakter serverin humanların en büyük clanında server çapında 4.sırada clan. CSW, savaş gibi aktivitelerin zevki koxp kalktıktan sonra çıkmaya başladı başlayacaksan tam zamanı derim :))
-----------------------------nah hile kalmadi Ko autobot Suan itibari ile Calısıyor :)
-----------------------------rogue 80 skilini falan karşı ırka vurmaya kapatmışlar yani savaşlarda ve pk da kullanamıyor imiş.. arkadaşlardan da duymuştum
-
eray bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
HoLyZone bunu yazdı:
eray bunu yazdı:
carnac ne ya bende tekrar baslamayi dusunuyorumda server hakkinda bilgim yok o yuzden bisey diyemedim :D
-----------------------------ben sana bilgi vereyim, hiç bir hile kalmadı ne koxp ne dupe vs. server tertemiz karakter serverin humanların en büyük clanında server çapında 4.sırada clan. CSW, savaş gibi aktivitelerin zevki koxp kalktıktan sonra çıkmaya başladı başlayacaksan tam zamanı derim :))
-----------------------------nah hile kalmadi Ko autobot Suan itibari ile Calısıyor :)
-----------------------------rogue 80 skilini falan karşı ırka vurmaya kapatmışlar yani savaşlarda ve pk da kullanamıyor imiş.. arkadaşlardan da duymuştum
-----------------------------hf de çalışıyor ama hiç bi işe yaradığı yok, tüm skiller server tarafına alındı onlar artık koxp değil macro :))
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------Koxp tamamen kalkmıştır, oyüzden assasin olarak bu char ile serverde katliam yapabilirsiniz:)
-----------------------------hocam niye söyledinki sen şimdi bunu.. ne güzel kaç senedir oynamıyodum tekrar başlattırcan :|
-
fatX bunu yazdı:
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------Koxp tamamen kalkmıştır, oyüzden assasin olarak bu char ile serverde katliam yapabilirsiniz:)
-----------------------------hocam niye söyledinki sen şimdi bunu.. ne güzel kaç senedir oynamıyodum tekrar başlattırcan :|
-----------------------------satalım karakteri başla hoca :)))
-
yiyeceniz birazdan banı yasak kardeşim öyle ko mo kox mox ona göre :)
-
Koxp var ya ne kalkmıştır falan :D
-
olum kopx varya:D(bi bok anlamadım konuşulanlardan maksat konu yukarda kalsı:P)
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------beyler koxp yok makro var :) skiller server side koxp olamaz
-
HoLyZone bunu yazdı:
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------beyler koxp yok makro var :) skiller server side koxp olamaz
-----------------------------eyw açıklmaya çalışıyosun dostum.Ben Ko yu en son dayıoğlunun hesaptan oynamıştım.O ara goldbarları kasmanın bi yolunu bulmuş basmışda basmış.Hack mi desek ona bilmem:Dbende -teyzeoğluyla-bu uyurken hesaba girek bi nightmare kesek dedik.Ozaman kesilmiodu:Dsora sora oyunda biyere çıktık meğersem millet orda birbirini öldürüomuş.Öldükçede elindeki paranın yarısı gidiyomuş.tabi biz bunu geç anladık:DVelhasılkelam ogunden beri tovbeliyim:Dnightmare derdine biyerimiz kırılıyodu deyzeoğluyla:)
-
Kaç lira bu char