Satılık Kitaplar...
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------sen hangi bankaya yatırabiliyorsun şimdi birde şimdi sen yatırabilmen için sadece kredi kartı üzerinde yazan 16 haneli numara yeterlimi yoksa ibandır hesap numarasıdır lazımmı ona göçre bilgileri öğrenip atayım sana
-----------------------------banka hesabına olacaksa bahka hesap numaranı ve şube numaranı ver. yok kredi dersen ona da yatırırz.
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------eeh.. bende oğuz atay için geldim de çok ucuza gitmiş sanki :P
-----------------------------ewt ucuza gitti.
paraya sıkıştım çünkü olabildiğince makul fiyatlar verdim. :) yeterki satılsın
-----------------------------La keşke bana satsaydın...
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
-----------------------------sen hangi bankaya yatırabiliyorsun şimdi birde şimdi sen yatırabilmen için sadece kredi kartı üzerinde yazan 16 haneli numara yeterlimi yoksa ibandır hesap numarasıdır lazımmı ona göçre bilgileri öğrenip atayım sana
-----------------------------banka hesabına olacaksa bahka hesap numaranı ve şube numaranı ver. yok kredi dersen ona da yatırırz.
-----------------------------tamam o zaman sana zirraat hesap numarası ve şube kodu versem uygun olurmu?
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------eeh.. bende oğuz atay için geldim de çok ucuza gitmiş sanki :P
-----------------------------ewt ucuza gitti.
paraya sıkıştım çünkü olabildiğince makul fiyatlar verdim. :) yeterki satılsın
-----------------------------La keşke bana satsaydın...
-----------------------------dostum benim yeterli gördüğüm miktar yazdığım gibi işte ilk gelen aldı yani açıkartırma gibi en fazla verene vermeyi düşünmedim.
yakın zamanda hakan gündayın tüm kitaplarını satıcam
-
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=47563&sa=104520378
bendeki fiyatı 3tl
-----------------------------------------
Eckhart Tolle -Şimdinin gücü UYGULAMA KİTABI-
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=70964&sa=104521052
bendeki fiyatı 3tl
Dr. David J. Lieberman -Herkese Her İstediğinizi Yaptırın-
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=121525&sa=104520819
bendeki fiyatı 4tl
şu 3 ü satılmayaydı alırdım amk :S almazsa arkadaş bana habe rver
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------whoobay bunu yazdı:
-----------------------------tamam o zaman sana zirraat hesap numarası ve şube kodu versem uygun olurmu?
-----------------------------ziraat de atmden yatırma var mı hesaba?
-
benim bir arkdaş bana zirraat atmdewn atmıştı ama onun ziraat kartı varmıydı bilmiyorum
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------whoobay bunu yazdı:
-----------------------------ziraat de atmden yatırma var mı hesaba?
-----------------------------var var kartsız işlem ile halledebilirsin
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------benim bir arkdaş bana zirraat atmdewn atmıştı ama onun ziraat kartı varmıydı bilmiyorum
-----------------------------Tamam ibanını, banka no, hesap no gönder bana. Varmış kartsız işlem. Sağol kreyzi.
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------benim bir arkdaş bana zirraat atmdewn atmıştı ama onun ziraat kartı varmıydı bilmiyorum
-----------------------------Tamam ibanını, banka no, hesap no gönder bana. Varmış kartsız işlem. Sağol kreyzi.
-----------------------------tamam bir kaç saat içinde berbere gidicem o sırada bakayım atmden bilgilere atarım sana özelden