Satilik Lg G2 (D802) 16GB Siyah Başarı Garantili (Resimler Eklendı)
-
Sadece pencereli kilifi kaca verirsin hocam
-
Yarın akşama satsan bende piyasadaki rakip molleri araştırsam alabilirim. Telefon alıcam ama sınavım var hiç araştırmadım telefon piyasasını. Araştırmadanda alınmaz
-
Şu an alınması en mantıklı telefon olarak görüyorum. trilyoner olsam ya note 3 yada g2 alırım ama g2 daha ağır basıyor.
Hayırlı satışlar hocam umarım aramızdan birine gider hayrını görür :)
-
Iyi dilekleriniz icin hepinizie tesekkurler ...
Sadece
Quickwindow 150
Spigen slim armor 50 tl
Degerinde ....
Dun 1150 sanalpazar ac diyen cok oldu , 4 sitede ilan yayinda 15 mesaj geldi ama degerini gormeden vermeyecegim....
Insallah tbt den birine gider de iyi olur....
-
JiggSaw bunu yazdı
Sadece
Quickwindow 150
Spigen slim armor 50 tl
Degerinde ....
Dun 1150 sanalpazar ac diyen cok oldu , 4 sitede ilan yayinda 15 mesaj geldi ama degerini gormeden vermeyecegim....
Aksesuarin pahali olmasi senin dezavantajin. Almak isteyen adam ben dahil sadece telefon olsa yeter ben ona biseyler uydururum yeter ki telefonun fiyati uygun olsun diye dusunur. Ben sahsen 30 40 tl den fazla vermem bi kilif icin. Ayri isteyen olursa ayri sat bence. Telefon daha kolay gider.
-
Liquid bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Sadece
Quickwindow 150
Spigen slim armor 50 tl
Degerinde ....
Aksesuarin pahali olmasi senin dezavantajin. Almak isteyen adam ben dahil sadece telefon olsa yeter ben ona biseyler uydururum yeter ki telefonun fiyati uygun olsun diye dusunur. Ben sahsen 30 40 tl den fazla vermem bi kilif icin. Ayri isteyen olursa ayri sat bence. Telefon daha kolay gider.
Gerek yok hocam.
-
hocam quickwindow orjinal 100 lira internette zaten
-
seadog bunu yazdı
hocam quickwindow orjinal 100 lira internette zaten
Tamam hocam ordan alabilirsin...
Yanlis anlama ben tek tek , ayri ayri satmayacagim
-
Süha abi sen beyaz almamışmıydın ya ? öyle hatırlıyorum sanki:D
Hayırlı satışlar.. -
tolgaStain bunu yazdı
Süha abi sen beyaz almamışmıydın ya ? öyle hatırlıyorum sanki:D
Hayırlı satışlar..Aynen ilk G2 Beyazdi :-)