Satilik Macbook Air 13"
-
Bin lira vereyim maksat isin gorulsun
-
Arkadaslar yogunluktan dolayi 2-3 gundur online olamiyordum. Fiyat olarak biraz arastirma yaptiktan sonra 3.500 TL istemeye karar verdim. Cihazda kesinlikle hicbir problem, kirik, cizik vs bulunmamaktadir. Eger alici cikarsa kutusuyla birlikte TR'ye getirecegim.
-
Esconda bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
min 4'e gider :)
Murit neden boş konuşup kafa karıştırıyorsun :) 4.000 TL'ye yurtdışında 2017 modelini, üstüne powerbank, kulaklık gibi şeyler satın alır.4k diyor adam ya.
alabiliyosan faturasıyla birlikte görmek isterim. 4bin tlye ama. macbook pro 13" touchbarlı.
-
up olsun
-
Daniel-Koo bunu yazdıEsconda bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
min 4'e gider :)
Murit neden boş konuşup kafa karıştırıyorsun :) 4.000 TL'ye yurtdışında 2017 modelini, üstüne powerbank, kulaklık gibi şeyler satın alır.4k diyor adam ya.
alabiliyosan faturasıyla birlikte görmek isterim. 4bin tlye ama. macbook pro 13" touchbarlı.
Adam Air satıyor 2017 modelini alırsın o fiyata demiş. https://www.apple.com/us_smb_78313/shop/buy-mac/macbook-air
Pro toucbar olayına niye girdin ki?
-
Up. Bu cuma gecesi Ankara'da olacak sekilde geliyorum.
-
hipokondriyak bunu yazdı
Bin lira vereyim maksat isin gorulsun
-
Batarya cycle I önemli hocam onu da göstersen bir resimle belki fiyat belirleme konusunda daha yardımcı olur
-
Fiyat ?
-
deja-vu bunu yazdı
Batarya cycle I önemli hocam onu da göstersen bir resimle belki fiyat belirleme konusunda daha yardımcı olur
Health Information:
Cycle Count: 218
Condition: Normal