Satilik Macbook Air 13"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Bin lira vereyim maksat isin gorulsun 

hipokondriyak tarafından 25/Haz/17 21:27 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Arkadaslar yogunluktan dolayi 2-3 gundur online olamiyordum. Fiyat olarak biraz arastirma yaptiktan sonra 3.500 TL istemeye karar verdim. Cihazda kesinlikle hicbir problem, kirik, cizik vs bulunmamaktadir. Eger alici cikarsa kutusuyla birlikte TR'ye getirecegim.

matr0x tarafından 27/Haz/17 20:03 tarihinde düzenlenmiştir

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

min 4'e gider :)

Murit neden boş konuşup kafa karıştırıyorsun :) 4.000 TL'ye yurtdışında 2017 modelini, üstüne powerbank, kulaklık gibi şeyler satın alır.4k diyor adam ya.

alabiliyosan faturasıyla birlikte görmek isterim. 4bin tlye ama. macbook pro 13" touchbarlı. 

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

up olsun

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    Esconda bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

min 4'e gider :)

Murit neden boş konuşup kafa karıştırıyorsun :) 4.000 TL'ye yurtdışında 2017 modelini, üstüne powerbank, kulaklık gibi şeyler satın alır.4k diyor adam ya.

alabiliyosan faturasıyla birlikte görmek isterim. 4bin tlye ama. macbook pro 13" touchbarlı. 

Adam Air satıyor 2017 modelini alırsın o fiyata demiş. https://www.apple.com/us_smb_78313/shop/buy-mac/macbook-air

Pro toucbar olayına niye girdin ki?

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Up. Bu cuma gecesi Ankara'da olacak sekilde geliyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

Bin lira vereyim maksat isin gorulsun 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Batarya cycle I önemli hocam onu da göstersen bir resimle belki fiyat belirleme konusunda daha yardımcı olur 

Almanya Fatihi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Fiyat ?

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı

Batarya cycle I önemli hocam onu da göstersen bir resimle belki fiyat belirleme konusunda daha yardımcı olur 

Health Information:

Cycle Count: 218

Condition: Normal

Toplam Hit: 4351 Toplam Mesaj: 24
macbook air