Satılık Masaüstü Bilgisayar (Yüksek Performans)
-
karahanx bunu yazdı
gözlerim direk SSD aradı hocam ben olsam dayanamam bu sisteme birde SSD ekler bu uçağı , füze yapardım :)
çok sağlam makineymiş. Fiyatı da güzeldir. İçimizden birine gider umarım hayırlı satışlar.
aynen gözüm direkt ssd aradı. ama üzerindeki harddisk de çok kaliteli.
128 gb ssd + üzerindeki harddisk of ne biçim olur.
bilgisayar toplamayı düşünen arkadaşlar toplamakla vakit kaybetmektense hazır olarak bu makineye yönelsinler derim.
-
o6u2 bunu yazdıkarahanx bunu yazdı
gözlerim direk SSD aradı hocam ben olsam dayanamam bu sisteme birde SSD ekler bu uçağı , füze yapardım :)
çok sağlam makineymiş. Fiyatı da güzeldir. İçimizden birine gider umarım hayırlı satışlar.
bilgisayar toplamayı düşünen arkadaşlar toplamakla vakit kaybetmektense hazır olarak bu makineye yönelsinler derim.
cidden fiyat uygun. 3 ay öncesi olsaydı alırdım. hayırlı satışlar -
fiyat iyi diyen arkadaslar hesaplayıp mı diyor yoksa oyle sisteme gore mi bilemedim.ben de yeni 3-4 sistem toplamak icin bakıyorum.buna cok benzeyen sistem +120 gb ssd 2100 tutuyor.yanlıs düsünüyor da olabilirim.
-
Para yok olum laa :D olsa yeminle durmam alırdım hemen bunu :D Gerçi o kadar para olsa monster alıcam ssd li felan uuuff :D
-
hocam bu bilgisayarı sattıracak laptop nedir merak ettim =) razer falan aldın herhalde?
-
hocam parça parça satarsan hdd ,dvd rw ve ekran kartına talibim ama bugun için sadece satmıyosan netten alcam :D
-
tasslehoff bunu yazdıo6u2 bunu yazdıkarahanx bunu yazdı
cidden fiyat uygun. 3 ay öncesi olsaydı alırdım. hayırlı satışlarbeyler şu ssd olayını bi kısaca açıklayın hele nedir bu olay
-
raul bunu yazdı
beyler şu ssd olayını bi kısaca açıklayın hele nedir bu olay
Yanlış anlamadıysam SSD nedir, onu soruyorsunuz. Eğer hatam varsa kusura bakmayın.
Asıl ismi Solid State Disk'tir. HDD'ye nazaran daha hızlı, daha hafif, daha incedir. Üzerinde herhangi bir disk ve onu çeviren motor yoktur. RAM'in çok büyütülmüş hali gibi de düşünebilirsiniz. Bir devre kartı üzerinde hafıza çipleri bulunur. HDD yerine takılabilir. Üzerinde disk, okuma kafası ve motor aksamı olmadığı için okuma-yazma hızı HDD'lere nazaran çok yüksektir. Flash Disk tabanlı bir teknolojiye sahiptir. Bu nedenle standart HDD'ler kadar uzun ömürlü değildir. Bir süre sonra sık kullanılan hafıza blokları kullanılmaz hale gelmekte, SSD'nin ömrü kısalmaktadır. Şu an SSD ömürleri için 5 yıl diyorlar ama markasına yani kalitesine göre değişir. Silinen dosyaları kurtarmak standart HDD'ye nazaran çok daha zor, hatta imkansız denilebilir. Bilgisayar en yavaş çalışan parça hızında çalıştığı için, genellikle standart bilgisayarlarda bilgisayarların hızlarını motorlu HDD'ler sınırlıyordu. SSD'lerde böyle bir aksam olmadığı için hem daha sessiz çalışır, hem de çok yüksek yükleme, okuma, bilgisayar açılma ve kapanma hızları kazandırır.
Daha fazla bilgi için internette arama yapabilirsiniz.
-
raul bunu yazdıtasslehoff bunu yazdıo6u2 bunu yazdıkarahanx bunu yazdı
cidden fiyat uygun. 3 ay öncesi olsaydı alırdım. hayırlı satışlarbeyler şu ssd olayını bi kısaca açıklayın hele nedir bu olay
okuma yazma hızı ram kadar hızlı yeni teknoloji(zaten çalışma mantığı ve donanımsal olarak olarak ram'e benziyor) (450-500mb/sn) belki bu oranı bile geçmiş olabilirler, mekanik disklere göze aldığımızda yeni nesil canavarlar diyebiliriz :)
Gzx tarafından 12/Ara/12 11:18 tarihinde düzenlenmiştir -
belki ucuz bişe arayan vardır bende yazaman hayırlı satışlar yeni konu açıp çevreyı kirletmiyım
P4 2.8 lga775 işlemci
2gb ram
1 gb ati ekran kartı
160 GB HDD
almak isteyen olursa detaylı bilgi verebilirim istedigim fiyat 600 tl isteyen olursa crt 17 gp philips monitor de var onu da yanında veririm Hediye :D