Satılık Mondial 150KT 2015 Model Fiyat Düştü 2.000TL
-
Realist bunu yazdıesinti bunu yazdıRealist bunu yazdı
baltalamak gibi olmasın ama bende balığa gitmek için moped tarzı 50 cc birşey düşünüyorum hocam nasıl bu mondial'in motorları sürekli arıza falan çıkartıyormu?
ya honda today 50 alacağım yada mondial revival 50 retro tarzı başka bildiğiniz varmı ?
Hocam istersen sana elektrikli bir motor var onu verelim.
Haci sende ne tuccar adam ciktin,ben sana ne sordum sen ne diyorsun.
mopet bende düşünüyorum inadına onunla dolaşacam hayvan gibi sesi var hızlı da gitmiyor bisiklet gibi vergisi falan da yok mis.
-
2015 model için çok uygun fiyat. Bende 2006 Zealsun 125-6 var fazlasıyla memnunum. Şuan bu fiyata alıcı çıksa satmam hani. Seninki birde Mondial. Senin modelin parçalarını alıyorum zaten birşey değişeceği zaman :)
Yakıt durumu ne hocam sende ölçme şansın oldu mu? Ben 60 kilometrede 10 lira yakıyorum sanırım. Normal mi sence yani.
Düzeltme: ben 125 KT sandım çok pardon 😄 Model olak aynıda motor gücü az daha fazla bunun fark vardır yani :). Yani yorumum hala aynı :)
kadirozdemir tarafından 18/Eyl/16 13:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Realist bunu yazdıesinti bunu yazdıRealist bunu yazdı
baltalamak gibi olmasın ama bende balığa gitmek için moped tarzı 50 cc birşey düşünüyorum hocam nasıl bu mondial'in motorları sürekli arıza falan çıkartıyormu?
ya honda today 50 alacağım yada mondial revival 50 retro tarzı başka bildiğiniz varmı ?
Hocam 50cc lik motor diyorsun sana motor tavsiye ediyorum moped tarzi
2007 model mondial vardi bende 70 km den sonra bacaklarimla depoyu tutuyordum titreme yuzunden. Simdi 2015 150kt var vibrasyon 100 km den sonra biraz hissediyorsun ama dikkat et 150 lik motor ve 100km den sonra. Ariza olarak Allaha sukur oyle hic yolda kalmadim 50 tl lik bile masraf yapmadim.
-
kadirozdemir bunu yazdı
2015 model için çok uygun fiyat. Bende 2006 Zealsun 125-6 var fazlasıyla memnunum. Şuan bu fiyata alıcı çıksa satmam hani. Seninki birde Mondial. Senin modelin parçalarını alıyorum zaten birşey değişeceği zaman :)
Yakıt durumu ne hocam sende ölçme şansın oldu mu? Ben 60 kilometrede 10 lira yakıyorum sanırım. Normal mi sence yani.
Düzeltme: ben 125 KT sandım çok pardon 😄 Model olak aynıda motor gücü az daha fazla bunun fark vardır yani :). Yani yorumum hala aynı :)
İki farkli test yaptim 80 i gecmezsen 55 liraya 400 km yapiyor gecersen 340-330 km anca
-
RETRET bunu yazdıRealist bunu yazdıesinti bunu yazdıRealist bunu yazdı
mopet bende düşünüyorum inadına onunla dolaşacam hayvan gibi sesi var hızlı da gitmiyor bisiklet gibi vergisi falan da yok mis.
Hocam vergi dedigiz sey 120 lira senede 250cc ye kadar.
Onemlisi sigorta ve muayene.
Elektriklide bunlar simdilik yok otobana cikmassan kimse karismaz sana.
Eger dusuk birsey ariyorsan bence elektrikliye yonel maliyeti cok cok az.
-
belki gören olur da pazarlıksız alır diye up :)
-
Up
-
esinti bunu yazdı
Up
son bir up
-
Hocam trafik sigortası ne kadar ödüyorsun yıllık?
Birde ank.da kışın motor kullanılır mı hocam adamı zaatüre eder diye korkuyor insan.
DrKill tarafından 29/Eyl/16 10:29 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdı
Hocam trafik sigortası ne kadar ödüyorsun yıllık?
Birde ank.da kışın motor kullanılır mı hocam adamı zaatüre eder diye korkuyor insan.
götün donar götün delimisin :D