Satılık Müzik Arşivi
-
200 gb kadar müzik , pop vs. gibi kategorilere ayrılmış vaziyette ve şarkıcı adları + albümlere göre ayı klasörlü.
gb başı 1 ytl istiyorum, isteyen Harici haddisk gönderir istediklerini atarım.
DVD isterseniz dvd başı 5 ytl.
Liste vs. için teamviewer ile gelip bakabilir isteyen arkadaş! :)
Ve hatta HDD gönderip, istediği şeyleri teamviewer ile girip atabilir :)
hizmette sınır yok yani.
Onun dışında içinde müzik/radyo programları falan da var.
Not : resimleri çekmeye üşendim çünkü çooo...oooooo...oook var :D
-
usta tahribatta bu tarz işler pek olmaz:) para vs .
-
google iyi indexliyo burayı :D:D
İsteyenler : mail : halowen@gmail.com
üye olmayanlar gönderebilir :D
-
Hocam kotalılar için güzel bir tarife ama kotasızların pek raabet edeceğini sanmıyorum :)
-
bu ne ya ...^^^ppp
-
Hocam Adamlarda 8XX GB arşiv var DVD başı 1 TL den satıyor alayı klasör klasör ayrılmış fiyatların çok fazla..
+ Müzik Elimde var 33 GB kadar fil flnda var DVD karşılığı Şapabilirim isteyene PM me :R
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Adamlarda 8XX GB arşiv var DVD başı 1 TL den satıyor alayı klasör klasör ayrılmış fiyatların çok fazla..
+ Müzik Elimde var 33 GB kadar fil flnda var DVD karşılığı Şapabilirim isteyene PM me :R
-----------------------------kim onlar :|
harddiskini yolla bana filmlerle beraber
bende müzik atıp geri verem 33gblık ?
-
çok istiyon yawe :(
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam Dvd satış takas sitelerinde var böyle adamlar geçende bi tane daha gördüm 625 GB sadece türkçe arşiv var adamda DVD başına 1,5 istiyodu + Film Bol 700 Kadar film var : ))
-
baltalamak gibi olmasın ama pahalıdvd nin tanesini 35 kuruşa alıyon 5 liraya satmak ne demek
-
trooper bunu yazdı:
çok istiyon yawe :(-----------------------------
Teklifin varsa değerlendirelim hocam :) X gb istiyorum X ytl veririm de bende tamam diyim :)
yalnizturk bunu yazdı:
baltalamak gibi olmasın ama pahalıdvd nin tanesini 35 kuruşa alıyon 5 liraya satmak ne demek
-----------------------------35 kuruş :| nerde :| markası ne??
benmkiler orijinal bandrollü vsvs philips mi ne öyle bi marka dvd kalite konuşuyo kalitee :D normal ortamda bırak 100 sene sonra torun tombalak dinler :D
:P