folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Nikon D5100 + Addison 300204 Çanta

Satılık Nikon D5100 + Addison 300204 Çanta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar Bimeksten(11.05.2013) tarihinde alınmıştır.Eşimin bir anlık hevesiyle 1699 TL'ye aldık.Aynı hafta hevesle fotoğrafçılık klubüne yazıldı.İnanın bir hafta sonu dağ yürüyüşü yapıp fotoğraf çektiler daha sonra köşeye koyuldu ve unutuldu.Keşke içinde bir özellik olsada toplamda kaç fotoğraf çekilmiş öğrensem çok merak ediyorum acaba 200 varmıdır diye o derece az kullanıldı.Tatillerde taşıması zor olduğu için hiç götürmedik.Aynı zaman da addison marka aşağıdaki resimde görünen çantasıda mevcuttur.usb kablosu(mevcut) hariç diğer ıvır zıvırları hepsi poşetinde ve sargılı halde duruyor.Üründe en ufak bir çizik yada estetik olarak kusur yoktur.Satış fiyatı 1000 TL
    (ürünün gerçek fotoğraflarını akşama ekliyecem.ürünün faturasında yazan tam kod :Nikon d5100 18-55mm Kit + Addison 300204 Profesyonel Kamera Çantası)

sancaks tarafından 04/Eki/16 18:15 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek

up olsun bakalım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

http://www.turknikon.com/shutter-sayisi-ogrenme-araclari-21021

Hayırlı satışlar.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Aynen hocam arkadaşın linki attığı gibi öğrenebilirsin.Bende Nikon D90 var 7.000 lerde anca vardır bu makineler temiz bakılırsa on binlerce çekimi sorunsuz yapabiliyor

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

Aynen hocam arkadaşın linki attığı gibi öğrenebilirsin.Bende Nikon D90 var 7.000 lerde anca vardır bu makineler temiz bakılırsa on binlerce çekimi sorunsuz yapabiliyor

Hacım 10 bini 200 bin ile 500 binde makineler var hala faal halde çalışıyor. İnternette gördüğüm kadarıyla. Çok çok perde değişiyor zaten. Sıkıntı perdede oluyor. Perdeyi değişince devam çekimlere.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek

bugün dolapta gördüm,ilanı hatırladım.up olsun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diplomali-issiz
    diplomali-issiz's avatar
    Erkek

hocam shutter sayısına bakar mısın buraya yazarsan sevinirim.(suhtter sayısı=bahsettiğiniz bi özellık olsaydıda kaç tane resim çekmiş bakabilseydik dediğin özelliktir işte.)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek
    diplomali-issiz bunu yazdı

hocam shutter sayısına bakar mısın buraya yazarsan sevinirim.(suhtter sayısı=bahsettiğiniz bi özellık olsaydıda kaç tane resim çekmiş bakabilseydik dediğin özelliktir işte.)

tamamdır.şarj ediyorum pili

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek

Sandığımdan fazla çıktı ama fotoğraflara baktımda 1 piknik gezisi,bizim ufaklık ve köpeğim var sadece :D

bu arada içinde 16 gb Sandisk var unutmuşum söylememişim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek

Arkadaşlar içinde 16 GB SANDISK memory var onu unutmuşum yazmamışım yanında veriyorum.ve son kez up'luyorum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

ulan cash param yok yoksa alırdım :S hayırlı satışlar ne diyim

Living Death
Toplam Hit: 1887 Toplam Mesaj: 12
nikon fotoğraf makinesi addison