Satılık Nikon D5100 + Addison 300204 Çanta
-
Merhaba arkadaşlar Bimeksten(11.05.2013) tarihinde alınmıştır.Eşimin bir anlık hevesiyle 1699 TL'ye aldık.Aynı hafta hevesle fotoğrafçılık klubüne yazıldı.İnanın bir hafta sonu dağ yürüyüşü yapıp fotoğraf çektiler daha sonra köşeye koyuldu ve unutuldu.Keşke içinde bir özellik olsada toplamda kaç fotoğraf çekilmiş öğrensem çok merak ediyorum acaba 200 varmıdır diye o derece az kullanıldı.Tatillerde taşıması zor olduğu için hiç götürmedik.Aynı zaman da addison marka aşağıdaki resimde görünen çantasıda mevcuttur.usb kablosu(mevcut) hariç diğer ıvır zıvırları hepsi poşetinde ve sargılı halde duruyor.Üründe en ufak bir çizik yada estetik olarak kusur yoktur.Satış fiyatı 1000 TL
(ürünün gerçek fotoğraflarını akşama ekliyecem.ürünün faturasında yazan tam kod :Nikon d5100 18-55mm Kit + Addison 300204 Profesyonel Kamera Çantası)
sancaks tarafından 04/Eki/16 18:15 tarihinde düzenlenmiştir -
up olsun bakalım
-
http://www.turknikon.com/shutter-sayisi-ogrenme-araclari-21021
Hayırlı satışlar.
-
Aynen hocam arkadaşın linki attığı gibi öğrenebilirsin.Bende Nikon D90 var 7.000 lerde anca vardır bu makineler temiz bakılırsa on binlerce çekimi sorunsuz yapabiliyor
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Aynen hocam arkadaşın linki attığı gibi öğrenebilirsin.Bende Nikon D90 var 7.000 lerde anca vardır bu makineler temiz bakılırsa on binlerce çekimi sorunsuz yapabiliyor
Hacım 10 bini 200 bin ile 500 binde makineler var hala faal halde çalışıyor. İnternette gördüğüm kadarıyla. Çok çok perde değişiyor zaten. Sıkıntı perdede oluyor. Perdeyi değişince devam çekimlere.
-
bugün dolapta gördüm,ilanı hatırladım.up olsun
-
hocam shutter sayısına bakar mısın buraya yazarsan sevinirim.(suhtter sayısı=bahsettiğiniz bi özellık olsaydıda kaç tane resim çekmiş bakabilseydik dediğin özelliktir işte.)
-
diplomali-issiz bunu yazdı
hocam shutter sayısına bakar mısın buraya yazarsan sevinirim.(suhtter sayısı=bahsettiğiniz bi özellık olsaydıda kaç tane resim çekmiş bakabilseydik dediğin özelliktir işte.)
tamamdır.şarj ediyorum pili
-
Sandığımdan fazla çıktı ama fotoğraflara baktımda 1 piknik gezisi,bizim ufaklık ve köpeğim var sadece :D
bu arada içinde 16 gb Sandisk var unutmuşum söylememişim.
-
Arkadaşlar içinde 16 GB SANDISK memory var onu unutmuşum yazmamışım yanında veriyorum.ve son kez up'luyorum.
-
ulan cash param yok yoksa alırdım :S hayırlı satışlar ne diyim