folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Nikon D7000 18-105Vr + 50Mm 1.8F D

Satılık Nikon D7000 18-105Vr + 50Mm 1.8F D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

Satın alalı 1 yıl bile olmadı . fotografium.com alındı faturası var ve garantisi devam etmekte .

fiyat için PM atınız 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

burayıda alayım 

ürünün fotografları için.

GG Linki : http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/nikon-d7000-18-105vr-50mm-1-8f-d-72582424

bunlarda 50mm 1.8f d ile çektiklerimden bağzıları

PsychoDawn tarafından 29/Ara/12 22:17 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

shutter kaçta hocam ? fiyat sen bi yaz hele önce istersen herkes kafadan bir fiyat yazar. 

Neden satıyorsun bu arada hocam ? 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

shutter kaçta hocam ? fiyat sen bi yaz hele önce istersen herkes kafadan bir fiyat yazar. 

shutter 9bin civarı olması gerek bakarım fx bilgilerine ama 10bin den fazla değildir 2.200 civarı birsey düşünüyorum açıkcası pek yazma taraftarı değildim pm yi gerçekten ilgilenen arakdaşlar atıyor yoksa sırf baltalamak için post atanlar var . Canon a geçeceğim video konusunda daha başarılı bir model arıyorum 5D Mark II , 6D , 7D  gibi birşeyler düşünüyorum .

edit:11 bin miş =I

PsychoDawn tarafından 01/Oca/13 23:46 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    PsychoDawn bunu yazdı
    archair23 bunu yazdı

shutter 9bin civarı olması gerek bakarım fx bilgilerine ama 10bin den fazla değildir 2.200 civarı birsey düşünüyorum açıkcası pek yazma taraftarı değildim pm yi gerçekten ilgilenen arakdaşlar atıyor yoksa sırf baltalamak için post atanlar var . Canon a geçeceğim video konusunda daha başarılı bir model arıyorum 5D Mark II , 6D , 7D  gibi birşeyler düşünüyorum .

anladım hocam bir ara bende çok istiyordum bu makineyi halende istiyorumda alıp kullanmazsam diye düşünüyorum ayaklarım bi ileri bi geri gidiyor . alet güzel alet tavi sen seviyeyi yükseltiosun oda güzel =) 

archair23 tarafından 29/Ara/12 00:48 tarihinde düzenlenmiştir

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

Up

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

valla bende bir makina alıcam ama daha işe yeni başlıcam 2 si gibi o parayı saten tiko çıkarıp veremem :| yoksa burda saten oluyore takip ediyorum ama bu bana tuzlu alacaklara hayırlı olsun...

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam takas varmı sadece body ile elimde Nikon D80 + 18-105 VR lens vardır. Temiz 20.000 civarında shutter vardır.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Hocam takas varmı sadece body ile elimde Nikon D80 + 18-105 VR lens vardır. Temiz 20.000 civarında shutter vardır.

ne yazıkki canon a geçiş yapacağım o yüzden takas düşünmüyorum heleki bir nikon la :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    PsychoDawn bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı

ne yazıkki canon a geçiş yapacağım o yüzden takas düşünmüyorum heleki bir nikon la :)

Heleki bir nikon la. :) Hayırdır hocam canını fazla sıkmış galiba senin neyini begenmedin ?

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı
    PsychoDawn bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı

Heleki bir nikon la. :) Hayırdır hocam canını fazla sıkmış galiba senin neyini begenmedin ?

yukarıda sebebini yazmıştım :) Canon a geçeceğim Video Konusunda daha başarılı bir model düşünüyorum oyüzden :)

Toplam Hit: 2687 Toplam Mesaj: 28