Satılık Nikon D7000 18-105Vr + 50Mm 1.8F D
-
Satın alalı 1 yıl bile olmadı . fotografium.com alındı faturası var ve garantisi devam etmekte .
fiyat için PM atınız
-
burayıda alayım
ürünün fotografları için.
GG Linki : http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/nikon-d7000-18-105vr-50mm-1-8f-d-72582424
bunlarda 50mm 1.8f d ile çektiklerimden bağzıları
PsychoDawn tarafından 29/Ara/12 22:17 tarihinde düzenlenmiştir -
shutter kaçta hocam ? fiyat sen bi yaz hele önce istersen herkes kafadan bir fiyat yazar.
Neden satıyorsun bu arada hocam ?
-
archair23 bunu yazdı
shutter kaçta hocam ? fiyat sen bi yaz hele önce istersen herkes kafadan bir fiyat yazar.
shutter 9bin civarı olması gerek bakarım fx bilgilerine ama 10bin den fazla değildir 2.200 civarı birsey düşünüyorum açıkcası pek yazma taraftarı değildim pm yi gerçekten ilgilenen arakdaşlar atıyor yoksa sırf baltalamak için post atanlar var . Canon a geçeceğim video konusunda daha başarılı bir model arıyorum 5D Mark II , 6D , 7D gibi birşeyler düşünüyorum .
edit:11 bin miş =I
PsychoDawn tarafından 01/Oca/13 23:46 tarihinde düzenlenmiştir -
PsychoDawn bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
shutter 9bin civarı olması gerek bakarım fx bilgilerine ama 10bin den fazla değildir 2.200 civarı birsey düşünüyorum açıkcası pek yazma taraftarı değildim pm yi gerçekten ilgilenen arakdaşlar atıyor yoksa sırf baltalamak için post atanlar var . Canon a geçeceğim video konusunda daha başarılı bir model arıyorum 5D Mark II , 6D , 7D gibi birşeyler düşünüyorum .
anladım hocam bir ara bende çok istiyordum bu makineyi halende istiyorumda alıp kullanmazsam diye düşünüyorum ayaklarım bi ileri bi geri gidiyor . alet güzel alet tavi sen seviyeyi yükseltiosun oda güzel =)
archair23 tarafından 29/Ara/12 00:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Up
-
valla bende bir makina alıcam ama daha işe yeni başlıcam 2 si gibi o parayı saten tiko çıkarıp veremem :| yoksa burda saten oluyore takip ediyorum ama bu bana tuzlu alacaklara hayırlı olsun...
-
Hocam takas varmı sadece body ile elimde Nikon D80 + 18-105 VR lens vardır. Temiz 20.000 civarında shutter vardır.
-
JuMaN bunu yazdı
Hocam takas varmı sadece body ile elimde Nikon D80 + 18-105 VR lens vardır. Temiz 20.000 civarında shutter vardır.
ne yazıkki canon a geçiş yapacağım o yüzden takas düşünmüyorum heleki bir nikon la :)
-
PsychoDawn bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
ne yazıkki canon a geçiş yapacağım o yüzden takas düşünmüyorum heleki bir nikon la :)
Heleki bir nikon la. :) Hayırdır hocam canını fazla sıkmış galiba senin neyini begenmedin ?
-
JuMaN bunu yazdıPsychoDawn bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
Heleki bir nikon la. :) Hayırdır hocam canını fazla sıkmış galiba senin neyini begenmedin ?
yukarıda sebebini yazmıştım :) Canon a geçeceğim Video Konusunda daha başarılı bir model düşünüyorum oyüzden :)